Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Holky, dotaz, namacite ten comfort ovu test opravdu jen na 3 vteřiny? Prijde mi to hrozne málo...;)
@llenka_li no já žádnej nenechavam 3 sekundy vždy psaly těch 10 což souhlasí
@denisa3101 ja si to taky myslim prave, aby to nebylo malo...
Každopádně ja takto ted po 3vterinach...hezky sílí, ale jeste to neni ono ;)))
@llenka_li pěkný 😁 blíží se den D 😊 já jsem zvědavá na test zítra :/ nejde mi to nějak do.hlavy :/ dnes 3 den kdy mě poboliva břicho jak na ms + výtok neboli hlen průhledný a sklovitý no dneska ten pozitivní test ... Přece jen když bude ovulka až za 2-3 dny tak hlen už nebude :/ já to vůbec nechápu :/
@denisa3101 ja byt tebou sexuji i dnes
@denisa3101 hlen je většinou ale před ovu, co tak čtu, ja ten klasicky ovu bilkovy hlen treba nemam nikdy...tak uvidíš, no..jestli byla, tak dobry. A jestli teprve prijde, tak to zjistíš....
@jullli jo pochybuju chlap volal a nadšeně nemluvil takže je KO :( toho asi nepremluvim :/
@denisa3101 hele a co zkusit napustit vanu, připravit neco maleho k tomu a pití. Namasirovat ho... svíčky k tomu?
Holkyyyyy, ja uz myslela, ze je to bricho ok, a ted uz zase bolest do podbrisku....
Jinak po vecerech zase dostávám syndrom ledovych rukou i nohou, ackoliv jinak mi je teplo...
@simi1510 Jé, tak to držím pěsti a budu alespoň vyhlížet testy 😀
No, jinak nevolnosti mně už přešly, ale ta únava, to je děs. V pondělí, ve středu a dnes jsem měla hroznou migrénu. Myslela jsem, že vstupem do II. trimestru mně to přejde, ale spíš je to zatím naopak. Takže včera i dnes jsem užila i prášek na migrénu. Jsem teď doma s klukama sama, tak si nemohu dovolit zvracel a vozit se do nemocnice. Až teď mi to polevilo, takže honem večeře, kluci vykoupaní a za chvilku jdu do hajan s nima....Malou ještě necítím, ale v pondělí jsem byla na tom screeningu a měřila 6.7cm. Doufám, že už to u holčičky zůstane a potvrdí se. Všichni jsme na ni už natěšení.....😀

@jullli Nádhera! Moc ráda koukám na tyo fotky 🙂