icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
majaaa82
30. bře 2017

@jullli Nádhera! Moc ráda koukám na tyo fotky 🙂

aptacek
30. bře 2017

@ebh vitamíny taky berem, minule pomohla manželovi po měsíci maca a selzink 🙂 tak už má za sebou zase měsíc vitamínů tak snad se zadaří 🙂 já mám za sebou cvičení Mojžíšové 🙂 kolik DC jsi?

jullli
30. bře 2017

@majaaa82 diky ja taky nemuzu se vynadivat.. Uz aby mi dosel angelsounds

simi1510
30. bře 2017

@jullli je to krasny! Drzim palečky dal!

majaaa82
30. bře 2017

@jullli Jsem docela zvědavá, jaké s ním budeš mít zkušenosti. Včera jsem na to narazila v jedné diskuzi, vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje... 🙂 Jsem nějaká áááut 🙂

simi1510
30. bře 2017

@volfikovi drzim moc palce, koukej se dat do hromady, dostat se z depky a ono se jednoho dne povede. Nezatracuj to! Jen se treba zkus pak nejak ozvat za nejakou dobu, kdyz ti bude lepe!

jullli
30. bře 2017

@majaaa82 too bude mozba moje zkusenost :D u prvniho jsem to nemela ted se tesim :D

llenka_li
30. bře 2017

Holky, dotaz, namacite ten comfort ovu test opravdu jen na 3 vteřiny? Prijde mi to hrozne málo...;)

llenka_li
30. bře 2017

To je nádhera @jullli 😍 moc gratuluju k jesterce 😋😄

denisa3101
30. bře 2017

@llenka_li no já žádnej nenechavam 3 sekundy vždy psaly těch 10 což souhlasí

llenka_li
30. bře 2017

@denisa3101 ja si to taky myslim prave, aby to nebylo malo...

Každopádně ja takto ted po 3vterinach...hezky sílí, ale jeste to neni ono ;)))

ebh
30. bře 2017

@aptacek já se snažím z toho manžela zatím ,,vynechat,, ,takže zatim nic nebere..ani neví o mé ovulaci,což při mém ,,nadšení,, je podivné,že si nevšiml😀 dneska jsem 23DC z 33, a ty?

denisa3101
30. bře 2017

@llenka_li pěkný 😁 blíží se den D 😊 já jsem zvědavá na test zítra :/ nejde mi to nějak do.hlavy :/ dnes 3 den kdy mě poboliva břicho jak na ms + výtok neboli hlen průhledný a sklovitý no dneska ten pozitivní test ... Přece jen když bude ovulka až za 2-3 dny tak hlen už nebude :/ já to vůbec nechápu :/

jullli
30. bře 2017

@denisa3101 ja byt tebou sexuji i dnes

aptacek
30. bře 2017

@ebh dobře to tajíš 😀 to manžel se aktivně účastní, tento měsíc od vitamínů po coencive gel 😀 je dobrej 🙂 já 19DC z 28DC 🙂

llenka_li
30. bře 2017

@denisa3101 hlen je většinou ale před ovu, co tak čtu, ja ten klasicky ovu bilkovy hlen treba nemam nikdy...tak uvidíš, no..jestli byla, tak dobry. A jestli teprve prijde, tak to zjistíš....

ebh
30. bře 2017

@aptacek tak to když to zprůměrujeme,tak jsme na tom s DC podobně 😁😉 tak nám přeju,ať se na nás usměje štěstí 🍀 je jaro,mohlo by to vyjít 😁🌈

denisa3101
30. bře 2017

@jullli jo pochybuju chlap volal a nadšeně nemluvil takže je KO :( toho asi nepremluvim :/

simi1510
30. bře 2017

@denisa3101 hele a co zkusit napustit vanu, připravit neco maleho k tomu a pití. Namasirovat ho... svíčky k tomu?

kotito
30. bře 2017

@jullli juuu 😍 to je krasa!

jullli
30. bře 2017

@kotito dekujiii holky a kdyby jste videli to srdicko :D aaach.. Omlouvam se ze vy ktere se snazite se vam tady rozplyvam ale nemam to komu rict zatim to stale tajime 🙂

llenka_li
30. bře 2017

@jullli nám to nevadi, naopak, jsi pozitivni energie a nadeje, kterou potrebujeme ☺😉

jullli
30. bře 2017

@llenka_li to jsem rada 🙂 no jasne nakonec tady. Budeme vsechny tehulky 🙂

simi1510
30. bře 2017

@jullli a co mužský? 🙂

simi1510
30. bře 2017

Holkyyyyy, ja uz myslela, ze je to bricho ok, a ted uz zase bolest do podbrisku....

Jinak po vecerech zase dostávám syndrom ledovych rukou i nohou, ackoliv jinak mi je teplo...

terka228
30. bře 2017

@simi1510 Jé, tak to držím pěsti a budu alespoň vyhlížet testy 😀
No, jinak nevolnosti mně už přešly, ale ta únava, to je děs. V pondělí, ve středu a dnes jsem měla hroznou migrénu. Myslela jsem, že vstupem do II. trimestru mně to přejde, ale spíš je to zatím naopak. Takže včera i dnes jsem užila i prášek na migrénu. Jsem teď doma s klukama sama, tak si nemohu dovolit zvracel a vozit se do nemocnice. Až teď mi to polevilo, takže honem večeře, kluci vykoupaní a za chvilku jdu do hajan s nima....Malou ještě necítím, ale v pondělí jsem byla na tom screeningu a měřila 6.7cm. Doufám, že už to u holčičky zůstane a potvrdí se. Všichni jsme na ni už natěšení.....😀

simi1510
30. bře 2017

@terka228 tak drzim moc palce, at je dobre, at migrena prejde a holcicka zůstane holčičkou 😉 a koukej jit odpocivat!

Snad se driv ci pozdeji přidám k vam vsem tehulim taky 🙂

jullli
30. bře 2017

@simi1510 ten se rozplyva tak po svem 🙂
Ale maly je uneseny 🙂

jullli
30. bře 2017

@terka228 moc moc gratuluji k holcicce azavidim :D
Same dobre zpravy drzte se ;)

simi1510
30. bře 2017

@jullli uz se tesi co? 🙂