Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Holčiny... mám takový dojem, že pokud tedy neblouzním... tak se objevilo slabé špinění... tak že by konečně? 😀 to mu by odpovídalo i to snížení teploty ráno :-/
@jullli jasný, písnu 🙂
No jako vážně, už včera mi to trochu přišlo, ale říkala jsem si, že jsem se možná jen blbě řízla při holení... a teď i při utření nějaký takový náznak. Tak to jsem zvědavá 😀
To mě případně doma zabijou, jestli to tak bude, momentálně měl jiný plán, co udělá s "mým" pokojem, ve kterém má své věci 😀
@denisa3101 pozitivni 🙂
Co chlap doma?
@simi1510 včera jsem mu řekla o sex a prej co takhle radši 8 hodin spánku než 10 sekundovej sex 😂 takže nic včera nebylo ale mám slíbeno dnes 😁
@denisa3101 tak aspon ze tak 🙂 asi si rikal, ze by to nemuselo jit no:-/ chlapi pravdu nereknou...
@simi1510 tak byl KO i po telefonu tak zněl a večer říkal že toho měli hodně a bolí ho celý člověk takže se šlo spát no tak dneska bude a zítra a snad to bude stačit 😁
@denisa3101 urcite jo 🙂 jestli to dopadne, jak to zatim trochu vypada dle náznaku, tak u nas zabral sex den pred ovu a nebo v den ovu 😃 byly dva po sobe...
Jinak zkus udelat neco, aby se uvolnil, i kdyz je hotovy z práce 🙂 treba mu nabidni tu masaz 😉
@aptacek tak jo,dáme si vědět 😉, já tě tak moc chápu, začínám být z toho taky otrávená,ale stále bojuju! Jinak já jsem Dr. vyměnila, když jsem u ní byla,aby mi řekla,jestli mám vůbec ovulaci,tak mi řekla,ať si koupím ovulační testy a přijdu za rok..jenže mě bude za pár týdnů 29 a nechci zbytečně ztrácet čas😑
@denisa3101 tohle ke presne on 🙂 ka rikalanze umi byt pozitivni vic ;)
@denisa3101 jeee, super 👍
@ebh ja jsem na tom podobne, rijnu 29,... ale jestli, tak je nadeje, ze se ted povedlo. Po pul roce od revize...
Zkus brát vitamin e, D 800, kyselinu, pyridoxin 2x po 20 mg, a magnesko (ja mam od genericy) a tento mesic jsem na vse citlivější nez Predtim s nosifolem, femibionem, mimistarem... 😉
@denisa3101 😁

@jullli jasně! mě to dobíjí ,-) je to krásné !!!