Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jullli co sup, mam skočit na kolemjdouciho ?😂😂😂 Přítel prijede vecer, ale sex byl i vcera ;) a ovu teprve bude za 12-48h, by me zajímalo kdy...pravda je, ze me docela přestalo bolet břicho...tak i kdyby uz byla. Vcera pojištěno a vecer to dame 🙂)) a uvidim, co testy vecer a zitra. A pak ze nejsi Vševěd 😋
@ebh ono prave ja pred rokem brala podobnou kombinaci a asi se tenkrat taky diky tomu zadarilo, i kdyz to pak nevyslo... a vitamínu jsem komplexních vyzkousela az az a nic...
Mamky doktorka mi po ni vzkazovala, ze se ma zkusit inofolic v kombinaci s macou s tim, ze tu macu ma brát i chlap
@llenka_li jůů hezky!! Tak držím palečky!!😉
@simi1510 držím palečky a příští týden se těším na testíky 🙂 Jůů mě bude taky v říjnu 29 🙂 Tak snad se nám všem zadaří 🙂
@martinie88 dekuju ❤
@martinie88 drzim moc palce i tobe!
Tyjo holky mám z vás radost!
Mě bolej bradavky,darebačky jsou pořád vylezlé a hrozně citlivé. Prsa jsem vždy cítila 4dny před MS ale bradavky takto ne, tak snad se podařilo i u nás.
Dnes jsem 3DC a nasadila jsem Duphaston
@ebh stravu nedrzim, sladke moc nejim, i kdyz pecu pro pritele, jako jo obcas si dam, ale ne moc. Jedine co v teorii drzim, tak drzim basu s pritelem a kupujeme bezlaktozove vyrobky.
Jedine co je jinak, ze nejsem ve stresu a nerozciluji se s nekym v praci, blbosti dalších kolegu atp. Rozjizdim sve podnikani, mam kotě doma dneska 14 dni presne... a snazim se byt hlavne v klidu 🙂

@jullli jeste jsem nebyla na PC, ale zapnu ho pro klid tve duše 🙂