icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
31. bře 2017

@aptacek my civavu - kluka 😉 taky je to hrozny zvíře 😄

ebh
31. bře 2017

@aptacek přesně tak, souhlasím s tebou...někdo si to ani neuvědomí a je v tom, a pak si toho třeba ani tolik neváží..

aptacek
31. bře 2017

@ebh asi tak.. no já budu doufat, že se u manžela ty mrchy malý lekly a splní svojí práci, protože k tomu doktorovi se mi moc nechce 😀

ebh
31. bře 2017

@simi1510 jojo,stres dělá hodně..já jsem učitelka, tak se v práci moc nenervuju,a doma taky ne..my máme kočky dvě a jsou úžasné...nevím, co bych bez nich dělala 😉

ebh
31. bře 2017

@aptacek 😁 to doufejme...ale četla jsem o hodně případů, kde jim stačilo k tomu doktorovi jít a hned se zadařilo...no třeba to vyjde i dřív,neboj😉

radunkap
31. bře 2017

Ty jo, holky, já tu hodinu nejsem a tady takové romány🙂 Ale samé pozitivní - nejspíš se v nás probouzí jaro, to je super!🙂

Já dnes 15. DC, stále negativní testy, ale zdálo se mi ráno, že sílí. Mám maxe, takže u mě stále negativní, pak jeden den pozitivní a pak zase negativní, tak uvidíme dnes, minulý cyklus byl pozitivní právě 15.DC. Ale kdybych se neměla orientovat podle testu, tak si myslím, že ovu proběhla, protože mě předevčírem bolelo brutálně břicho a včera asi hlen ale takový spíš polo.., tak uvidíme, co z toho bude.

Břicho bolí před ovu, že jo?

@kotito super zprávy, moc moc držím palečky!!!❤😍

simi1510
31. bře 2017

@radunkap mne treba pred ovu a v den ovu. Nekdo to ma jen pri ovu, nekdo po ovu... tezko rict. Ale v den ovu nemam treba vubec bilkovy hlen atp...

aptacek
31. bře 2017

@ebh njn uvidíme 🙂 nezbývá než čekat 🙂 jak dlouho se snažíte?

ebh
31. bře 2017

@aptacek teď to bylo půl roku, co jsem vysadila HA, takže v podstatě od té doby...myslela jsem si,že otěhotním hned ten měsíc po vysazení...a ono nic...

kotito
31. bře 2017

@radunkap z mé zkušenosti se vyprdni na maxe. štve mě že jsem to neudělala dřív. ten comfort fakt mazec. jinak já měla hlen 2dny před pozitivním comfortem a břicho den

aptacek
31. bře 2017

@ebh já teda neznám nikoho, komu by se po HA podařilo hned. většinou tak kolem půl roku 🙂 takže určitě to tak bude i u tebe a povede se 🙂

ebh
31. bře 2017

@aptacek já znám, dvě moje kamarádky otěhotněly hned ten první měsíc..jo už by se mohlo zadařit..😉

aptacek
31. bře 2017

@ebh tak to jsou klikařky 🙂 já brala HA asi 2roky, neberu jí 5let.

radunkap
31. bře 2017

@simi1510
@kotito
tak já taky hlen mívám před ovu a během ovu už ne, a břicho mě nikdy nebolelo, to až teď s clostilem, uvídím, co dneska test. Dá se ten Comfort koupit i v drogerce?
My se s manželem tulíme v posledním týdnu buď každý den nebo ob den, tak uvidíme🙂

llenka_li
31. bře 2017

@aptacek mne 2x. Skoro 3x. Vzdy jsem vysadila HA a hned prvni měsíc tehu. To třetí nevim, jestli bylo z 1. nebo z 2.cyklu, protoze jsem pozitivni test a hcg 470 mela 19DC 2.cyklu, ale bylo to mimodelozni....🙂

simi1510
31. bře 2017

@radunkap jestli mas po ruce glóbus, tam by ho meli mit

llenka_li
31. bře 2017

@radunkap neda. V Globusu nebo objednat pres e-shop do Benu..😏

kotito
31. bře 2017

@radunkap já si ho nechala objednat do doktora maxe, objedná ti je každá lékarna. Já ráno telefonicky objednala a po obědě jsem vyzvedavala

radunkap
31. bře 2017

@kotito
@llenka_li
@simi1510
no, tak jelikož je před námi víkend, tak už to tento cyklus nebudu hrotit a jak se nepodaří, tak příští cyklus je zkusím🙂 Ale díky za rady holky!🙂

kotito
31. bře 2017

@radunkap snad nebude třeba ,-)

ebh
31. bře 2017

@aptacek to jsou nooo, já brala 15 let HA,takže se teď už ničemu nedivím 😉

ebh
31. bře 2017

Holky Ještě se chci zeptat, stalo se vám,že jste měly kapičku krve na kalhotkách v době ovu prace? A pokud jo, jestli před ovu,nebo po ovu,nebo v den ovu?

ebh
31. bře 2017

* ovulace

llenka_li
31. bře 2017

@ebh spineni v době ovu je normalni...ale ja nemam...

llenka_li
31. bře 2017

Zatim porad sílí 😋

martinie88
31. bře 2017

@llenka_li no tak ten je luxusní ❤ Já pořád jen duchařím, na víkend jedu sama k rodičům, tak doufám, že ovu počká do pondělí 😀😀

denisa3101
31. bře 2017

@llenka_li dělala jsi další ? Tak já se držím abych neudělala druhý a ty takhle 😂😁 je fajn že se drží asi též udělám 😁 jenže co když zase bude slabší tak jak včera :(

denisa3101
31. bře 2017

@llenka_li tak já to samé // vyjely jak nic během sekundy a teď do minuty tohle 😄

llenka_li
31. bře 2017

@denisa3101 tak vidis, no az začne slábnout, tak znamená, ze uz ovu proběhla....;) mne ted taky vyjely hned a i to bylo foceny do tech 5min...a i kdyby uz začaly slábnout, tak je to ok, znamená to, ze ovu proběhla a vajíčko putuje, takze porad jeste čas na snazenicko par hodin 🙂)) Ja jsem čekala, ze jeste budou sílit, protoze ráno sice byl pozitivni, ale věděla jsem, ze bude jeste víc...ted myslim uz bude ráno světlejší...Jen teda nevim z jaké strany jde ovu, protoze jsem celou dobu cítila stranu levou a dneska ráno spis pravou a ted jako slabé cítím cely podbrisek...🤔

llenka_li
31. bře 2017

@martinie88 tak snad pocka, kdyz je zatim jen duch...držím palce, at to vyjde 🙂 kolikaty jsi DC?

Strana