icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
denisa3101
31. bře 2017

@llenka_li no pár hodin jen ? Když je pozitivní je ovulace 24-48 hodin ne ? Takže čas ještě je "snad" večer snažení proběhne to mám jistý a zítra doufám taky tak snad to stihneme :/ je úplně luxusně silnej 😊😂

martinie88
31. bře 2017

@llenka_li jsem jako ty 14 DC, ale mám ty divno cykly, takže můžu mít ovu klidně až 20 DC🙂 Budu čekat co se bude dít. Děkuji a Vám ať to vyjde také, už se těším na testíky 😉

llenka_li
31. bře 2017

@denisa3101 jj, je uvedeno 12-48h od posledního pozitivního testu. Ja ale minule mela fakt velké bolesti v době druhého pozitivního testu, dopoledne, prvni byl pozitivni den pred tim k večeru , a pak uz bolesti ustaly a vecer uz byl test slabý, takze si myslim, ze byla ovu taky dopoledne, tedy současné s pozitivním testem, těsně po nem..

llenka_li
31. bře 2017

@martinie88 no jo, tak držím palce, at ji hlavne vychytate ;)

simi1510
31. bře 2017

@denisa3101 mas ho krasny hele!

simi1510
31. bře 2017

Holky, tak dneska trpím zase fest na bolest v podbrisku... jsme byli nakoupit a vrátíme se, jeste ze pujdeme s odpadky a mela jsem pocit, ze ani nedojdu domu... tak se jdu radeji zavrtat do postele hezky.

A jdu kouknout do banky, at ma @jullli klid 😃

denisa3101
31. bře 2017

@simi1510 teď je ještě tmavší takový jsem ještě neviděla 😁

simi1510
31. bře 2017

@denisa3101 tak uz vidis 🙂 comfort je v tomto bezvadný právě. Že člověk ví, kam až může jit a kdy je skutecne "už" 🙂

llenka_li
31. bře 2017

@simi1510 budes testovat uz v nedeli, pondeli nebo budes čekat déle 😋😄?

simi1510
31. bře 2017

@llenka_li v nedeli to bude 8 dpo a to je jeste malo :-/

Nejradeji bych pockala na utery stredu... v teorii ve ctvrtek by mela prijit ci ne prijit mrcha

denisa3101
31. bře 2017

@simi1510 jj jinej už nebrat ještě pak prubnu ten můj druhej co mám

llenka_li
31. bře 2017

@simi1510 někdy jsou duchové uz od 8DPO. Ale jen vyjimecne, proto se ptám...😄🙈 takze utery to jisti, kdybys nevydržela a testila dřív, dej vedet...ja myslim, ze dva dny po nidaci uz by mohlo neco byt vidět a ty jsi ji mela vcera 😉

simi1510
31. bře 2017

@llenka_li koukala jsem na grafy @jullli a ducha mela 9-10dpo tak nejak

@vanea ta mela nidaci pozdeji, cca 7 dpo dle grafu a po 4 dnech od ni cca mela pozitivni test

Tak uvidime. Vubec nevim po kolika dnech od nidace se to muze objevit.

Ale znas to... nerada bych neco objevila a mrcha prisla. Uz jsem si toho uzila pred ctvrt rokem asi 3 cykly za sebou... i kdyz stejne kdyz neco bude blbeho, tak mrcha muze prijit i pozdeji

jullli
31. bře 2017

@simi1510 parada diky diky.. spala jsem promin.. jj ja mela 9 dpo prvni pidi duch ale spis az 0po byl lepsi.. nidaci jsem mela 4dpo takze cca 5-6 dnu je potreba..

Jinak holky super vcera jsem byla u dr. a dostala jsem leky na zvraceni a brala mi krev zda je vse ok..

dnes dosly vysleky krve jaterky nastesti dobry...
ale Ionty mam blbe takze v utery znova odber a hrozi s hospitalizaci

simi1510
31. bře 2017

@jullli a co to znamena? Kdyz jsou blbe? A proc hospitalizace? Jinak uz nezvracis?

Mne je dneska ted pul dne co jsme se vratili z nákupu blbe ☹ křeče v podbrisku, prohání me prujem a chce se mi do toho spat. Toto jsem si tedy uměla vybrat ☹

denisa3101
31. bře 2017

Holky jak poznáte nidaci ?

simi1510
31. bře 2017

@denisa3101 já to poznala v tom, že teplota klesla a včera se navíc k tomu přidalo zašpinění. I když ráno jsem si myslela (včera), že to nemusí nic znamenat... ale k tomu to špinění no. A dneska byla ta teplota skoro k 37

jullli
31. bře 2017

@simi1510 blbe v tom smyslu ze jspu nizke podprumerne ionty jsou vitaminy mineraly vysetruji se pri zvraceni nechutenstvi nevolnosti...
V utery znovu a modlim se aby nebyly jeste nizsi nebo prave ta hospitalizace kvuli kapackam at to doplni... Zvracim ale ne tak casto treba jen 2x 3x

jullli
31. bře 2017

@denisa3101 ja to ppznala jen na grafu

jullli
31. bře 2017

@simi1510 ja mela mam dojem taky jeden den prujem drz se odpocivej je vikend 🙂

simi1510
31. bře 2017

@jullli víkend sice je na spadnutí, ale máme jet na chalupu 😀

simi1510
31. bře 2017

@jullli to znamená tedy, že tím, že jsou nižší, tak ti je třeba i tak špatně? Moc budu držet palečky!!!! Nebo rovnou pěsti!

Člověk má radost, když to vyjde a pak jsou to další a další starosti kolem toho, co?

jullli
31. bře 2017

@simi1510 no vlastne veskere ziviny vyzvracim nemam z ceho brat natoz tak mimi. Snad to bude dobre dekuji..

Jeee chatu zavidim jen jed 🙂

simi1510
31. bře 2017

@jullli bude sázející četa tam 😀

jasný no... to se není čemu divit, když si zvracela tolik ☹ Tak ať je to už jen lepší, když to není tak časté. I když bys už zvracet každý den nemusela.

Hezky odpočívej!

evabeda
31. bře 2017

@simi1510 Simi, to vypadá moc nadějně!Moooc ti to přeju!!!😊

simi1510
31. bře 2017

@evabeda Děkuju! Kéž by to tak bylo no...

Co ty jinak? Jak se vede?

evabeda
31. bře 2017

@simi1510 já jsem dnes 12DC, ale zatim netestuju..Mozna zitra koupim test a zkusim..jsem nachcipana jako prase, tak snad to pres vikend vylezim a v utery jdu ke gynekologovi, uvidim, co mi rekne😊Budu drzet pesti!!!ale to urcite bude ono!

simi1510
31. bře 2017

@evabeda a já tobě, ať se uzdravíš a ať něco doktor vykoumá 🙂

Kdybych už to mohla aspoň zjistit 😀

simi1510
31. bře 2017

Chlap teď na mě, že prý snad musím být těhotná 😀 Že prý sladké/slané střídám, pak že zmrzlina, že mě bolí břicho.... A já jen, o tom bych snad něco musela vědět? 😀

karolinaba
1. dub 2017

Holky,našla jsem teď docela dobry článek, paní do toho tedy na můj vkus trochu zabředla, ale snaha je hold snaha 😉posílám odkaz..http://www.emimino.cz/denicky/domnela-neplodnos...

Strana