Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@llenka_li jsem jako ty 14 DC, ale mám ty divno cykly, takže můžu mít ovu klidně až 20 DC🙂 Budu čekat co se bude dít. Děkuji a Vám ať to vyjde také, už se těším na testíky 😉
@denisa3101 jj, je uvedeno 12-48h od posledního pozitivního testu. Ja ale minule mela fakt velké bolesti v době druhého pozitivního testu, dopoledne, prvni byl pozitivni den pred tim k večeru , a pak uz bolesti ustaly a vecer uz byl test slabý, takze si myslim, ze byla ovu taky dopoledne, tedy současné s pozitivním testem, těsně po nem..
@denisa3101 tak uz vidis 🙂 comfort je v tomto bezvadný právě. Že člověk ví, kam až může jit a kdy je skutecne "už" 🙂
@llenka_li koukala jsem na grafy @jullli a ducha mela 9-10dpo tak nejak
@vanea ta mela nidaci pozdeji, cca 7 dpo dle grafu a po 4 dnech od ni cca mela pozitivni test
Tak uvidime. Vubec nevim po kolika dnech od nidace se to muze objevit.
Ale znas to... nerada bych neco objevila a mrcha prisla. Uz jsem si toho uzila pred ctvrt rokem asi 3 cykly za sebou... i kdyz stejne kdyz neco bude blbeho, tak mrcha muze prijit i pozdeji
@simi1510 parada diky diky.. spala jsem promin.. jj ja mela 9 dpo prvni pidi duch ale spis az 0po byl lepsi.. nidaci jsem mela 4dpo takze cca 5-6 dnu je potreba..
Jinak holky super vcera jsem byla u dr. a dostala jsem leky na zvraceni a brala mi krev zda je vse ok..
dnes dosly vysleky krve jaterky nastesti dobry...
ale Ionty mam blbe takze v utery znova odber a hrozi s hospitalizaci
@denisa3101 já to poznala v tom, že teplota klesla a včera se navíc k tomu přidalo zašpinění. I když ráno jsem si myslela (včera), že to nemusí nic znamenat... ale k tomu to špinění no. A dneska byla ta teplota skoro k 37
@simi1510 blbe v tom smyslu ze jspu nizke podprumerne ionty jsou vitaminy mineraly vysetruji se pri zvraceni nechutenstvi nevolnosti...
V utery znovu a modlim se aby nebyly jeste nizsi nebo prave ta hospitalizace kvuli kapackam at to doplni... Zvracim ale ne tak casto treba jen 2x 3x
Chlap teď na mě, že prý snad musím být těhotná 😀 Že prý sladké/slané střídám, pak že zmrzlina, že mě bolí břicho.... A já jen, o tom bych snad něco musela vědět? 😀
Holky,našla jsem teď docela dobry článek, paní do toho tedy na můj vkus trochu zabředla, ale snaha je hold snaha 😉posílám odkaz..http://www.emimino.cz/denicky/domnela-neplodnos...

@llenka_li no pár hodin jen ? Když je pozitivní je ovulace 24-48 hodin ne ? Takže čas ještě je "snad" večer snažení proběhne to mám jistý a zítra doufám taky tak snad to stihneme :/ je úplně luxusně silnej 😊😂