Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

tak první pokus s mužem nevyšel, tak snad večer!🙂)dnes prostě musí🙂 dělala jsem ted další test, čárka je pořád silnější, než kontrolní, tak snad to stihnem.Zítra se bojím, že to nedám já, jdu na vyšetření srdce a bojím se, když to bude ok, tak i sex bude a když ne, tak mi to asi bude jedno, že..
@simi1510 no já BT nemerim :/
Tak snažím se to tu číst co nejvíce. Taky to mám nějaké divné. V únoru nasazeny Clostik a podle ovu tedtu ovu proběhla uz 12DC. Cyklus jsem mela 31 dni. V březnu když jsem šla na gyndu 11 DC tam mi dr řekl že tam zadny dominantní folik neni at prijdu 15DC a to tam take zadny nebyl, takže mi řekl že léčba nezabrala a poslal mě do CARu kam jdeme 13.4 takze jsem se absolutně na veškeré hormony vykaslala i kdyz jsem měla dojist Utrogestan. Vyhodila jsem ho a ted od 28.3 jim inofolic a uvidim jak si s tim vsim moje telo poradí ☺ hlavne neztracejte naději pokud už deti mate tak ted to pujde taky a pokud nemate jako ja verte tomu ze priroda to nejak zařídí a i my se pridame do řad tehulek 😇
Ahojky, tak se hlásím po víkendu, byl to nějaký psychicky náročnější vikend, byla jsem nějaka rozhozena cely vikend...ani nejsem schopna poznat, kdy byl 1DPO...nejsilnější test byl v patek odpoledne, pak uz slábl, i kdyz i ted je porad hodne silný, ale ne pozitivni. Podbrisek me bolí od cca středy a bolí porad, v patek me bolelo vsechno - podbrisek, žaludek, pod zebrama, brala jsem si brufen, nevim, jestli to bylo k ovu, ale co jineho by to bylo, kdyz mi jinak nic nebylo, v patek taky začaly bolet bradavky..a tak to bylo cely vikend - bolest podbriska, střídavě obě strany, bolest bradavek. Dneska se mi k tomu přidal kříž či co, bolí me dole zada ( tento příznak mam poprvé) a mam pocit ze mi shoří bradavky...jinak jsem na dnešek vubec nemohla spat a mam takovou dost plactivou. Jako docela sila, jsem zralá na blazinec, ale od kdy mam teda počítat 1DPO...
@denisa3101 Já to mám úplně stejně jako ty - včera (přiložila jsem fotku) test téměř pozitivní a dnes velká bolest v podbříšku, že mě vzbudila.. Hlen před třemi dny.. Jsem zvědavá na dnes, jaký bude test. Držím palce, ať se podaří🙂
tyjo holky kéž bychom se všechny chytly 🙂
Díky, to se bude hezky počítat, kdyz bylo v sobotu 1.4. , 16.4. mam narozeniny a 14.4. velkou oslavu, takze bych mela hodne pít, ale tak to uz by test neco ukázal. Ale sex v sobotu nebyl, byl ctvrtek, patek, neděle...😕

@denisa3101 měla jsem to tento cyklus uplně jak ty. Podbříšek občas lehce zabolí i ted