Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Takze pristi pondeli 1. tt, kdo bude testovat se mnou? To budu 9 nebo 10DPO....a dyl to stejne nevydrzim 😄
@simi1510 moc, moc držím palce...😘 Já jsem dnes 3DPO takže mě příští týden taky čeká stresík, ale zařekla jsem se že se nebudu testovat dřív než v termínu MS..ještě uvidím jaká bude realita😅mám teď pěkný fofr, takže jsem docela ráda, alespoň na to nebudu tolik myslet..
@llenka_li já jsem dneska 3 den DPO , ale řekla jsem si že se testit nebudu 🙄teď ještě jestli vydžím😅😅
@karolinaba tak to ja rovnou vím, ze testovat budu zase jak smyslu zbavená 🙈😄 ale jako závidím všem, co s testováním vydrzi az do termínu MS. Ale super, jsme stejne ;)
Na lékárně.cz u testu Pepino maji uvedeno, ze testy detekuji tehu uz dva dny po oplodnění...jak to tam muzou napsat 🙄
@denisa3101 pozitivni byly 13. a 14., ty tři nejsilnější? A který den největší bolesti? Ja mam takto, prvni dva spodní patek, pak sobota a ten nahoře dnes ráno. Sex patek a neděle, tak uvidime, no 🙂
@llenka_li no největší bolest byla 3 dny před pozitivníma testama to mě bolelo břicho dost jak na ms no a včera :/ takže netuším no kdy asi proběhla :/ a teda ty pěkně tak to jsem zvědavá jak dopadneme 😁

@llenka_li tak po spuštění ovulky jeste vajicko nejakou dobu ceka 🙂 pripadne si na nej spermijky pockaly 🙂