icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
3. dub 2017

@llenka_li tak po spuštění ovulky jeste vajicko nejakou dobu ceka 🙂 pripadne si na nej spermijky pockaly 🙂

llenka_li
3. dub 2017

@evabeda po-pa sex byl, v sobotu ne a v nedeli jo. Pokud byla v patek, tak super, bylo by to pojištěno pred i po, ale pokud v sobotu, tak nevim, ale tak snad by tam ty spermijky z patku vydržely 🙂

evabeda
3. dub 2017

@llenka_li určitě by si počkaly z pátku a nebo by i vajičko třeba vydrželo do neděle. Neboj, pojišťovali jste to dostatečně!🙂

llenka_li
3. dub 2017

@evabeda díky, fakt uz mi to leze na mozek...😘

llenka_li
3. dub 2017

Takze pristi pondeli 1. tt, kdo bude testovat se mnou? To budu 9 nebo 10DPO....a dyl to stejne nevydrzim 😄

evabeda
3. dub 2017

@llenka_li neboj, pojištěno je a ted jen budeš čekat🙂 jsi na tom rozhodně líp, já musím doufat, že to klaplo včera a tím to hasne, aspoň bych věděla přesné datum početí a vlastně i pohlaví🙂))

simi1510
3. dub 2017

Holky nevim, spis nic... jen se bojim, ze si to vse jen namlouvam ☹

evabeda
3. dub 2017

@simi1510 ještě je brzo!nevěš hlavu!!!

simi1510
3. dub 2017

@evabeda ja vim, ze muze byt brzy... ms by mela byt az ve ctvrtek... ale vis jak 😉

evabeda
3. dub 2017

@simi1510 právě proto je lepší se na to tak brzo vyprdnout, psychika dokáže svoje🙂 na druhou stranu tě samozřejmě chápu😉

simi1510
3. dub 2017

@evabeda holky aspon daji pokoj 😂

kotito
3. dub 2017

@jullli taky jsem měla na 10 dní,ale s zítřkem mám už jen na 6 takže do neděle , to nevychází moc dobře

llenka_li
3. dub 2017

@simi1510 na tom comfortu nic na světle nevidíš? A dneska 10DPO?

simi1510
3. dub 2017

@llenka_li nejdriv mi prislo ze na obou neco je, ale neni, ani kdyz s tim hybu proti baterce 😂🙈

simi1510
3. dub 2017

@llenka_li dneska 9dpo

kotito
3. dub 2017

@simi1510 zase testíš tak brzo? nedělej si to!!! Zbytečně se nervuješ. Teď vypadá sněhobíle, ale ve čtvrtek nemusí

llenka_li
3. dub 2017

@simi1510 9DPO je brzy, chce to 10-11, ale ja mam pocit ze na comfortu neco vidím...hodne malinko. Tak uvidíš dal ;)

simi1510
3. dub 2017

@kotito uz nebudu, proste pockam... holky jsou jen ted ukojeny 🙈

Jdu se nasnidat a jedu vyrizovat veci....

llenka_li
3. dub 2017

@simi1510 my jsme ukojeny jen na den, dva 😄

karolinaba
3. dub 2017

@simi1510 moc, moc držím palce...😘 Já jsem dnes 3DPO takže mě příští týden taky čeká stresík, ale zařekla jsem se že se nebudu testovat dřív než v termínu MS..ještě uvidím jaká bude realita😅mám teď pěkný fofr, takže jsem docela ráda, alespoň na to nebudu tolik myslet..

jullli
3. dub 2017

@simi1510 9dpo pohoda 🙂 nic neni ztraceno

karolinaba
3. dub 2017

@llenka_li já jsem dneska 3 den DPO , ale řekla jsem si že se testit nebudu 🙄teď ještě jestli vydžím😅😅

llenka_li
3. dub 2017

@karolinaba tak to ja rovnou vím, ze testovat budu zase jak smyslu zbavená 🙈😄 ale jako závidím všem, co s testováním vydrzi az do termínu MS. Ale super, jsme stejne ;)

llenka_li
3. dub 2017

Na lékárně.cz u testu Pepino maji uvedeno, ze testy detekuji tehu uz dva dny po oplodnění...jak to tam muzou napsat 🙄

jullli
3. dub 2017

@llenka_li to se nebete ale 2dpo 🙂 je to od doby zahnizdeni to znamena kdy se zacne vylucovat do krve a moci

llenka_li
3. dub 2017

@jullli ale někde vyloženě píšou, ze je to x dnu od zahnizdeni. Ale oplodnění je přece oplodnění a ne zahnizdeni...a i kdyby, tak dva dny po nidaci to stejne test neukáže...🤔
Kolikaty DPO jsi mela nidacni pokles ty?

jullli
3. dub 2017

@llenka_li 4dpo 9dpo duch
Samozrejme je to reklamni tah krevni test nejdrive ukaze 7-8 dpo a to jeste podle toho kdy bylo zahnizdeni nekdo ho ma totiz treba az ten 7den

denisa3101
3. dub 2017

Já dnes 16DC a takto to u mě vypadá dnes už žádné píchání ani bolení ani ťuk prostě nic a pojisteno máme každej večer i vcera

llenka_li
3. dub 2017

@denisa3101 pozitivni byly 13. a 14., ty tři nejsilnější? A který den největší bolesti? Ja mam takto, prvni dva spodní patek, pak sobota a ten nahoře dnes ráno. Sex patek a neděle, tak uvidime, no 🙂

denisa3101
3. dub 2017

@llenka_li no největší bolest byla 3 dny před pozitivníma testama to mě bolelo břicho dost jak na ms no a včera :/ takže netuším no kdy asi proběhla :/ a teda ty pěkně tak to jsem zvědavá jak dopadneme 😁

Strana