Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@denisa3101 taky jsem je zkusila a za mě neee
@simi1510 dobrá 😁 dám na radu 😊 na pilulce byli wondfo ovu min týden za 90 Kč tak jsem je teď chtěla objednat a už jsou za 117 :/ to naštve 😂
@denisa3101 https://www.pilulka.cz/ovulacni-test-comfort-pr...
já je vidím za 89 😀
@simi1510 tak já jsem byla jinde ... :/
@denisa3101 ahaaaaa, to neznám 😀 zase jsem o něco chytřejší 😀
@simi1510 právě sem si říkala 😁 no ale to nebrat když jinde to je levnější 😁
@denisa3101 ty uz objednavas dalsi ovu? Vždyť je urcite nebudeš potřebovat ;) nákup pořádnou zásobu tt. Ty ja budu objednávat zitra 🙂)) a v pondeli udělám 1.test 🙂 to budu 9-10DPO...
@llenka_li no nevěřím tomu že se podařilo na poprve 😂 to by byla velká náhoda 😁 ovu už nemám Zita poslední wondfo a těhu testů mám až moc 😁 hlavně wondfo testu 😁
@denisa3101 ja uz ovu testy nedelam a začnu zase az 10DC....takze bych objednavala treba 7DC...kdy uděláš ty prvni tt?
@simi1510 tak udělej dnes odpo, jestli mas hodne testu ;)
@llenka_li tak já mám poslední wondfa tak ho zítra udělám a pak už nic no 😁 kdy test netuším :/ ještě je brzo ... MS bych měla dostat 17.4 tak test asi prubnu 12.4 to budu 25DC ale vím že ho udělám ještě dřív 😂😂😂
@evabeda tak jak jsi pochodila na gyndě?
Já tak nějak.... doktorka mi řekla, že to spineni je normální... ptala jsem se ji, jak mam vlastně počítat cykly, jestli od spineni nebo az od krvácení, tak mi řekla, ze az od krvácení...tím pádem jsem dnes 13 DC a řekla mi, že vidí zborcený folikul a ze tedy ovu asi proběhla. Pozitivní test jsem měla nejvíc včera... prý mam místo samotné listovky zkusit Inofolic... no a hlavne prý jsem hrozně vystresovana a ze se mam přestat upinat k brzskemu těhotenství, ze je sice pochopitelné, ze po tom, co mam za sebou, ze jsem ze všeho lehce vystresla, ale ze si to mam vymlatit z hlavy (jak uz neřekla 😄) a ze prý v mem věku (34) je rozmezí pro normální početí rok a pak teprve se to řeší...
Takže tak....
@denisa3101 ty posledni dny pred MS a pred testováním jsou šílené 😱😄
@aptacek jak pise, LF zůstává, takze jestli se soupne ovu, soupne se i MS...přesně, na jaře by se to tu mohlo zaplnit // 🙂
@simi1510 ja uz je mam taky v košíku, ale objednám az zitra nebo pozítří, protoze bych byla jinak schopna testovat ode dneska 😂
@llenka_li ani nemluv :/ to čekání je na prd :(
A ještě když jsme u toho .. píše se na testech že se můžou dělat s ranní moci ale tady jsem četla že dělat nejdříve v 10 dopoledne ... No ženy kdy děláte ovu testy ? Popr v kolik hodin ?
@denisa3101 já nejčastěji kolem 16h..
@alli005 já jsem ted přišla🙂 noo asi docela podobně jako ty! Folik už taky prasknutý, viděl, že už je tam žlutý tělísko, takže ovu proběhla (a my jsme to pojistili jen 1x)....:( každopádně vše prý v pořádku, taky nemám stresovat, prý když se snažíme 8 měsíců, tak to ještě není žádný čas, mám být v klidu, jsem mladá a v nejlepším věku (30), to mě pobavil😅no a když nic tak v září hormonální profil a spermio..
@denisa3101 ovu testy by se mely delat od 10 cca do 20 h, ja je delala kolem 17h, popr po pozitivním testu zkousela treba druhy den dopoledne

@jullli tak to nechám hvězdám, co vymysli 😂