icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
evabeda
4. dub 2017

@alli005 jojo, asi tak🙂 několikrát mi zdůraznil, ať jsem v klidu a že prázdniny a dovolená to určitě jistí😀kdy ti má přijít MS?

simi1510
4. dub 2017

@alli005
@evabeda

joooo holky, doktoři a doktorky jsou vtipné... zkoušela jsem to taky nemyslet na to a tak... ale pak vás chytnou bolesti u ovu a víte, že se blíží nebo že je... pak vás po ovu začne bolet toto a nebo ono a jste tam, kde jste byly 😀

alli005
4. dub 2017

@evabeda no az za 14 dni... takže času habaděj. A ty ?

@simi1510 no mas pravdu. Říkat si, jak na to nebudu mužu stokrát... ale pak vím, ze se blíží půlka cyklu... pak zas vím, ze se blíží konec cyklu... fakt nevim, co bych musela delat, aby mi to podvědomí nepripomnelo 😇

evabeda
4. dub 2017

@alli005 no já popravdě ani nevím...LF mívám 11 dní, což by znamenalo, že přijde už za 9 dní (25DC!), takže nevím...asi v rozmezí 13. - 18.4.:)))

simi1510
4. dub 2017

@alli005 já nevím 😀 já mám kotě, vymýšlím podnikání stále nějaké, dělám si své stránky coby účetní, pak stránky k jednomu projektu.... a nic nepomáhá 😀 vždy se objeví něco, co mě donutí nad tím myslet

alli005
4. dub 2017

@evabeda tak uvidíš no 😉 beztak nám nic jiného nezbývá, než cekat 😝

llenka_li
4. dub 2017

@denisa3101 ale dočkáme se ;)

denisa3101
4. dub 2017

@llenka_li jj to jo 😁 tak usnout na pár dní aby to rychle uteklo 😂

simi1510
4. dub 2017

@denisa3101 to bych potřebovala 😀

denisa3101
4. dub 2017

@simi1510 no já taky jelikož je to na palici a jsem fakt jak na trní :/ dneska lehce jsem cítila břicho jak na ms ale jen trošku :/ "hlen" nevím zda to tak brát jelikož byl včera sex ale byl průhledný a pružný táhly 😂 co jsem četla tak je takový v době ovulace jenže těžko se tím ridit když to můžou bejt i "zbytky" sperma 😁 takže vážně na prd 😂 dneska sex nebude jelikož chlap už vytuhl 😀 takže doufám že je fakt 100% po ovulaci 😁

simi1510
4. dub 2017

@denisa3101 jen ať se vyspí 😀 dostal zápřah 😀

Já právě cca týden po ovu jsem měla bolesti podbřišku, sem tam výtok atp. a teď? Teď je až moc klidno mi přijde...

janina92
5. dub 2017

@llenka_li
@martinie88 Dobre rano, dneska jsem tedy testla, jsem cca 11 DPO, dostat jsem to mela v nedeli, prsa boli uz asi tyden. Tak co myslite? Ja tam teda nic moc nevidim 😒..preji krasny den

llenka_li
5. dub 2017

@janina92 no neco tam je, takze testovat dal ;) a snad bude sílit 🙂 to mas tak pozde ovu a tak krátkou LF? Bys dostávala MS 8DPO, to je blbost, ne?

llenka_li
5. dub 2017

@simi1510 tak cooo?

janina92
5. dub 2017

@llenka_li Mam cykly 29-30 dni, a nejsilnejsi test jsem mela 20 dc, bohuzel jsem vic testu nemela, takze nevim jestli byl uplne treba pozitivni 19 dc vecer, nebo 20 dc vecer. Podle me jsem ovulovala tak nejak minulou sobotu. Beru proveru na ms a vzdyck to do 4 dnu dostanu, a dneska je to tyden. A v den kdy jsem cekala ms, tak byla jen hneda smouha, bolest bricha a pak vse ustalo a od te doby nic. Tak uvidim no, ale kazdopadne meskam. 😔 ..

jullli
5. dub 2017

@janina92 no neco tam je, testuj dal kazdopadne pokud se ted nepovede res LF kterou by jsi z popisu mela jen 8dnu coz k otehotneni neni. Jinak pokud proveru blbe nasazujes funguje stejne jako progesteron treba duphaston nebo utrogestan a to jako antikoncepce..
Tohle normalni gynekolog nikdy nerekne a nepotvrdi ale kde jaky doktor treba z CAR by ti rekl at tyhle hormony jsou nasazeny po ovulaci nikiliv behem ni ci drive

janina92
5. dub 2017

@jullli Ahoj, no beru ji tak jak to mam predepsany 🙂 vim, ze 8 dni je malo, jen verim na zazraky asi. Jen me mate to, ze ji beru 6 cyklus a fakt vzdycky do 4 dnu jsem to dostala a ted nic...a do toho ty prsa, od vysazeni HAK me nikdy neboleli a ted najednou jo. Asi shoda nahod, kazdopadne mi dr rekl at se objednam az to dostanu, ze to budeme resit dal. Tak se objednam a tam uz mi rekne snad vic 🙂 kazdopadne dekuju

jullli
5. dub 2017

@janina92 no nemas zac ;) ted musis vydrzet a testovat co to ukaze

llenka_li
5. dub 2017

@janina92 treba to ale klaplo, vždyť na tom testu neco je...;) držím palecky 🙂))

janina92
5. dub 2017

@llenka_li Dekuju, bylo by to fajn, zitra se ozvu snad se silnejsim testem 🍀

simi1510
5. dub 2017

@llenka_li nevim ☹

vanea
5. dub 2017

@simi1510 hrozně moc držím palce :X 🍀👏 pořád se to ale drží docela nahoře🙂 uvidíš zítra, co tam bude, třeba to zase povyleze =)

llenka_li
5. dub 2017

@simi1510 a test jsi nedělala? Držím palecky 🙂)

aptacek
5. dub 2017

Já to mám dostat v neděli, ale kvůli posunuté ovu se asi posune LF, nevím kolik dní ji mám ☹ graf zatím takto, minule mi klesla teplota v den MS

llenka_li
5. dub 2017

@aptacek taky moc hezky pokles ;))

aptacek
5. dub 2017

@llenka_li mysli? není pokles 4dpo brzo?

jullli
5. dub 2017

@aptacek ja mela take 4dpo pokles

aptacek
5. dub 2017

@jullli áha, tak uvidíme 🙂 díky

llenka_li
5. dub 2017

@aptacek prijde mi, ze většina holek ho ma 4-5den 🙂) tak moc držím palecky 🙂

aptacek
5. dub 2017

@llenka_li moc děkuji, dám vědět 🙂