icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
martinie88
5. dub 2017

@janina92 taky vidím 🙂 Držím palečky, aby to bylo miminko a zítra se těším na test 🍀

kalabnika
5. dub 2017

Ahoj
@jullli
@simi1510
Tak ten graf s BT anovulacni nebyl :D

jullli
5. dub 2017

@kalabnika nooo tak super :D mas jeste graf? Mozna proto byl chudak tak rozhazeny gratulace

kalabnika
5. dub 2017

@jullli
dekuju 🙂
jojo mam,ale treba jsem zvlastni pripad

majaaa82
5. dub 2017

Hoj holky, setkala jste se některá s tím, že byste měla týden po ovulaci znovu bílkový hlen? U mě je to teď tak, že jsem 6-7 DPO a od včera mám takový lehce zakalený hlen, který je ale slizký a táhne se i na několik cm. Na intimce mám klasický poovulační hustší krém, ale když jsem byla na toaletě, tak jsem při utření docela koukala, protože hlenu bylo hodně a byl právě bílkový. Zkusila jsem včera i dnes ovu testy, ale ty jsou negativní. Čárka je dobře vidět, ale je slabší než ta kontrolní. Jsem z toho úplnej jelen. Ovulace byla podle testů i vydatného bílkového hlenu před tím týdnem (hlen út+st, ovu st/čt). Zkoušela jsem předevčírem orientačně i teplotu a tu jsem měla 37 rovných (měřím občas, ale vím, jaké mám rozpětí teplot v cyklu), což značí stopro poovulační stav. Jsem dnes 31 DC od začátku krvácení/spontánního potratu, MS očekávám zhruba za týden (těch cca 14 dnů od ovu).

jullli
5. dub 2017

@majaaa82 a nemeli jste v posl. Dvou dnech sex? Tohle dela sperma

@kalabnika fakt mazec okem bych rekla ze je to anovulak

majaaa82
5. dub 2017

@jullli Sex byl v pondělí odpoledne, takže včera jsem to tomu ještě mohla přikládat, a proto jsem si nedělala žádné starosti, když byl k tomu i negativní ovu. Ale dnes už mi to přijde divné.
Sry za popis, ale musím: když zkusím prsty hlen setřít z pochvy, tak nic, je klasicky poovulační (krém). Jen když jsem byla na tom wc a konala tam, tak jsem pak měla úplnou záplavu toho vazkého. Infekci nemám, nic nesvědí, nebolí, nezapáchá...

Myslíš, že by to bylo pořád ještě sperma, které jde ven, když hodně zatlačím?

llenka_li
5. dub 2017

@majaaa82 začni delat tehu test...

kalabnika
5. dub 2017

@jullli
jsem prirodni ukaz 😀

kalabnika
5. dub 2017

@majaaa82
souhlasim s @llenka_li
ja ted mela to same 🙂

majaaa82
5. dub 2017

@llenka_li Vždyť je hrozně brzy... 🙂 Takhle vypadá teď dělaný ovu test... v reálu je krapet silnější než na fotce.
@kalabinka taky jsi měla takovéhle hlenové zmatky a následně pozitivní tt?

simi1510
5. dub 2017

@llenka_li s případným testem počkám do zítra hele. To bude jisté případně, co bude 😉

Zatim ovu, ten posledni dole je z dneska

kalabnika
5. dub 2017

@majaaa82
jojo mela,vic jak tyden a zrovna vcera mi to porad vrtalo hlavou no a dneska //

majaaa82
5. dub 2017

@kalabnika Aaaaha, tak uvidíme, no. Já jsem si říkala, že bych testovala až po neděli, přijde mi to teď jako nesmysl, je brzy. Občas mě k to mu popichuje v podbřišku, teď už je to takové běžnější a neobtěžující. 4-5 DPO to byly ale takový jehly, co mi projížděly podbřiškem, fakt to bolelo. No a klasika, citlivější bradavky. Ale ani tomu podbřišku, ani prsům nepřikládám žádnou váhu, to je prostě po ovu normální a netřeba se tím jakkoliv vzrušovat 🙂

@simi1510 helejť, to vypadá nadějně. Jak jsem byla v únoru těhule, tak jsem měla na úplným začátku taky takhle silný ovu test a dušíka na tt.

simi1510
5. dub 2017

@majaaa82 jenže u mne klesla teplota, i kdyz jasne, muze jit nahoru zitra, ale spis ne.... jsem 11 dpo, ma LF je 11 dni a 12.prijde ms...

simi1510
5. dub 2017

@kalabnika tak gratulace 😉

majaaa82
5. dub 2017

@simi1510 ja ten graf videla, ale neprisel mi ten pokles drzim palce! Ja jsem se hodila nejako do klidu po tom potratu, je to zvlastni, ale je mi nejak sumak, jestli bude po nedeli tt pozitivni ci negativni. Mozna je to nejaka otupelost, nebo nevim... jen me ted fakt zarazil ten hlen, prislo mi to divny...

kalabnika
5. dub 2017

@majaaa82
naprosto ti rozumim,taky jsem to tak presne vnimala a nechala to a kdyz bylo zpozdeni 5 dni,mam vydrz 😄 ale budu drzet vsechny palce 🙂

kalabnika
5. dub 2017

@simi1510
dekuju moc

llenka_li
5. dub 2017

@simi1510 na ovulaky prd ;) ten ti s jistotou nic neukáže 🙂 Jsem tedy zvedava na zítřek a snad vyjdou ty dvě čárky namísto nezadané MS 😏

aptacek
5. dub 2017

@majaaa82 joo otupělost je dost výstižný slovo. Já zase pro změnu po revizi bláznila, ale už to od ledna taky neřeším. Sem smířená, že když to v neděli nevyjde, jdem v dubnu k doktorovi.

majaaa82
5. dub 2017

@kalabnika Jo, dík... dám vědět, jak jsem dopadla. Tobě gratulka a držím palce, ať je vše v pořádku. Tyhle první týdny jsou zrádné.

llenka_li
5. dub 2017

@majaaa82 4-5 jsem přesně ja, tak to je opravdu brzy...a ovulak je takový celou dobu, mam dnes silnější, neco jako Simi..

Tak budeme testovat v pondeli spolecne ;)

majaaa82
5. dub 2017

@aptacek Tak budu držet palce... dej taky vědět, jak jsi dopadla 🙂

nikynikol25
5. dub 2017

Ahoj holky,prosím poradite my,vůbec se v tom grafu nevyznam,2dny jsem do grafu nezapsala,jsem vztala velmy pozdě.Myslíte ze ovulace uz byla??😕Cykly mám kolem 36-42,ale mám výstup na levém vejcovodu a beru prášky Proveru,mám začít teď brát 8.4

majaaa82
5. dub 2017

@llenka_li Jj, já jsem teď 6-7 DPO, tak taky počkám a zkusíme v to pondělí. Třebas se tu sejdeme obě s // 🙂

kalabnika
5. dub 2017

@majaaa82
dekuju ti 🙂 a urcite nam sem dej vedet

llenka_li
5. dub 2017

@majaaa82 ja to jen preletla očima a myslela jsem, ze jsi 4-5 a ty jsi mela jen to bolení, tak to byt tebou testuju ctvrtek/patek...🙂

aptacek
5. dub 2017

@majaaa82
@llenka_li
Jsme na tom všechny stejně, já 6dpo 🙂

llenka_li
5. dub 2017

@aptacek no jste o chlup víc, to bude ráno testiku 👏🏻😄

Strana