Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Hoj holky, setkala jste se některá s tím, že byste měla týden po ovulaci znovu bílkový hlen? U mě je to teď tak, že jsem 6-7 DPO a od včera mám takový lehce zakalený hlen, který je ale slizký a táhne se i na několik cm. Na intimce mám klasický poovulační hustší krém, ale když jsem byla na toaletě, tak jsem při utření docela koukala, protože hlenu bylo hodně a byl právě bílkový. Zkusila jsem včera i dnes ovu testy, ale ty jsou negativní. Čárka je dobře vidět, ale je slabší než ta kontrolní. Jsem z toho úplnej jelen. Ovulace byla podle testů i vydatného bílkového hlenu před tím týdnem (hlen út+st, ovu st/čt). Zkoušela jsem předevčírem orientačně i teplotu a tu jsem měla 37 rovných (měřím občas, ale vím, jaké mám rozpětí teplot v cyklu), což značí stopro poovulační stav. Jsem dnes 31 DC od začátku krvácení/spontánního potratu, MS očekávám zhruba za týden (těch cca 14 dnů od ovu).
@jullli Sex byl v pondělí odpoledne, takže včera jsem to tomu ještě mohla přikládat, a proto jsem si nedělala žádné starosti, když byl k tomu i negativní ovu. Ale dnes už mi to přijde divné.
Sry za popis, ale musím: když zkusím prsty hlen setřít z pochvy, tak nic, je klasicky poovulační (krém). Jen když jsem byla na tom wc a konala tam, tak jsem pak měla úplnou záplavu toho vazkého. Infekci nemám, nic nesvědí, nebolí, nezapáchá...
Myslíš, že by to bylo pořád ještě sperma, které jde ven, když hodně zatlačím?
@kalabnika Aaaaha, tak uvidíme, no. Já jsem si říkala, že bych testovala až po neděli, přijde mi to teď jako nesmysl, je brzy. Občas mě k to mu popichuje v podbřišku, teď už je to takové běžnější a neobtěžující. 4-5 DPO to byly ale takový jehly, co mi projížděly podbřiškem, fakt to bolelo. No a klasika, citlivější bradavky. Ale ani tomu podbřišku, ani prsům nepřikládám žádnou váhu, to je prostě po ovu normální a netřeba se tím jakkoliv vzrušovat 🙂
@simi1510 helejť, to vypadá nadějně. Jak jsem byla v únoru těhule, tak jsem měla na úplným začátku taky takhle silný ovu test a dušíka na tt.
@simi1510 ja ten graf videla, ale neprisel mi ten pokles drzim palce! Ja jsem se hodila nejako do klidu po tom potratu, je to zvlastni, ale je mi nejak sumak, jestli bude po nedeli tt pozitivni ci negativni. Mozna je to nejaka otupelost, nebo nevim... jen me ted fakt zarazil ten hlen, prislo mi to divny...

@janina92 taky vidím 🙂 Držím palečky, aby to bylo miminko a zítra se těším na test 🍀