icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
janina92
6. dub 2017

@llenka_li
@jullli
@martinie88 Ahoj, tak hlasim, ze jsem to dneska dostala 😕 dokonce je ta ms az cerne barvy, tak jsem mela asi vysokou sliznici nebo neco takovyho 🙂

martinie88
6. dub 2017

@janina92 nee :( Tak to mě moc mrzí :( Ale nové snažení to jistí a snad se zadaří 🙂 🍀 Já jsem dnes 20 DC a ovu nikde :D LF mám 13 dní, takže se bojím, že tento cyklus bude zase nejmíň 40 DC :/ Ach jo to čekání na ovu je taky děs :D

majaaa82
6. dub 2017

@iienka_li
@aptacek
@jullli
Hoj, tak u mě trochu změna, pořád mám mraky výtoku a oproti včerejšku trochu zesílil ovu test. Jste mě nahlodaly, holky... 🙂

evabeda
6. dub 2017

@simi1510 Simi, to mě moc mrzí! asi všechny víme, jak se cítíš...ten první den je prostě na zhroucení! Minulý měsíc jsem se tak cítila, bulila jsem i v práci. Nejde na to nemyslet, to možný není, podvědomí pracuje a tomu neporučíš a jak píšeš všichni okolo rodí, těhotní..to moc dobře znám:(Mně je za 3 měsíce 30 a ani nevím, jestli to jde otěhotnět, takže tak. Koťátko ti snad bude dobrým terapeutem a za pár dnů bude zase dobře🙂

evabeda
6. dub 2017

@martinie88 já jsem minulý cyklus měla ovu až 22 DC, takže ještě může dorazit🙂

llenka_li
6. dub 2017

@majaaa82 tak testik tehu 😋😉

martinie88
6. dub 2017

@evabeda děkuji za uklidnění 😉 Na ovu testech mám duchy pořád :/ Doufám, že se objeví i hezká čárka. Ale takhle dlouhé cykly jsou strašné :D

evabeda
6. dub 2017

@martinie88 já jsem nikdy právě dlouhý neměla, vždy 28-29 dní a minule vlastně 35 a to mívám LF 11 dní..nevím, proč to tak bylo..a jaké používáš testy? já jsem ted hodně spokojená s Pepino.

majaaa82
6. dub 2017

@llenka_li Pořád je moc brzy... jsi napjatá? Já trochu taky, ale tt by byl 100% negativní. Musím počkat asi do toho pondělka. Jsem dnes 7-8 DPO.

aptacek
6. dub 2017

@majaaa82 jooo výtok je teď hrůza. Ale vůbec mě nebolí prsa jako obvykle. Defakto mi nic není, dobré znamení 😀 dnes 7dpo

llenka_li
6. dub 2017

@majaaa82 tak v sobotu by to slo..ja budu testovat v pondeli a to budu taky 9-10DPO...ja jsem vzdycky jak ksandy 😄

llenka_li
6. dub 2017

@janina92 achjo, no tak za chvili nove snazenicko 😁

majaaa82
6. dub 2017

@llenka_li To já teď už taky. Bylo mi to šumák a teď už jsem normálně lidsky zvědavá, jak to dopadne. Nic mi není, jen ten výtok, kterýho je požehnaně. Ale bez patologie, infekci nemám. Když bych chtěla řešit nějaké sebepozorování, tak mi dochází, že je mi celý den trochu blbě od žaludku. Ale přikládám to tomu "višňáku", co s ním mám namazanou ruku, resp. ten kousanec. Ta mast strašně páchne 😀

aptacek
6. dub 2017

@majaaa82 no mně se dnes po svačině udělalo taky blbě. Občas mě strašně píchne v podbřišku..

llenka_li
6. dub 2017

@majaaa82 jestli mas dost testiku, udělej ho uz zitra ráno, nekdo uz ma 8DPO dusika...

Me začaly zase bolet vaječníky, dneska to bylo nepříjemné i pri sexu..ale to nemuze byt tehu, na to je brzy 🙂

aptacek
6. dub 2017

@majaaa82 udělala jsem dnes ovu test a takhle silný jsem neměla ani při ovulaci. Jsem dost napnutá 🙂

majaaa82
6. dub 2017

@aptacek Dej foto 🙂

llenka_li
6. dub 2017

@aptacek Faakt? Tak to je super 😉 to je potom jasny, kolikaty jsi DPO? A tt jsi jeste nedělala?

aptacek
6. dub 2017

@llenka_li
@majaaa82 jako jasný to neberu, není to úplně pozitivní test, ale u mě je to rekord 😀 bt byl pokles 4dpo a dnes 7dpo a stoupá .. no testnu o víkendu 🙂

aptacek
6. dub 2017

@llenka_li
@majaaa82
Teď mi říká manžel, že se mu v noci zdálo, že sem těhotná.. tak mu odpovídám, že mě se to dnes taky zdálo 😀 vtipný 😀 a nakonec to v neděli dostanu a bude hotovo 😀

llenka_li
6. dub 2017

@aptacek test můžeš udelat klidne zitra, jestli to ukáže ovu, tak neco ukáže i tehu ;)

llenka_li
6. dub 2017

@aptacek moc držím palecky...;)

aptacek
6. dub 2017

@llenka_li děkuji, já tobě též 🙂

kstablova
6. dub 2017

@simi1510 simi mrzí mě to 😔

majaaa82
6. dub 2017

@aptacek Vypadá to hodně nadějně s tebou 🙂 Já dneska ráno měřila teplotu a měla jsem 36,6, což je divný, protože mám po ovu a když jsem zkoušela cca 5DPO, měla jsem 37. IP bývá mezi 4.-8. dnem po ovu, což by sedělo. Změřím zítra zas. Tak uvidíme, neměřím denně, jen spíš orientačně, když si vzpomenu. Ale jsem schopná už vysledovat, jak mám teploty v cyklu.

aptacek
7. dub 2017

@majaaa82 no já dnes pokles o 0,2 na 36,8 tak tomu moc nerozumím, minule se mi teplota držela nahoře a měla jsem pokles o 0,4 a hned přišla MS, přitom do MS mám ještě čas..

llenka_li
7. dub 2017

Jeste, ze nemerim, z toho by mi hrablo 🙈😄 takhle jsem takova nic netusici 😉 Dnes 6-7DPO, uz se to blíží ☺

aptacek
7. dub 2017

@llenka_li já tomu taky přestávám rozumnět. už dva dny je mi na zvracení, hrozně mě začalo píchat v podbřišku, takový jednorázový ostrý bodnutí. první pokles BT jsem měla 4dpo, druhý 8DPO, takže spíš čekám o víkendu MS. njn holt po Velikonocích nástup k doktorovi, fakt se moooc těšim :-/

llenka_li
7. dub 2017

@aptacek nemuze byt ta teplota něčím ovlivněna? Jak mivas dlouhou LF?

aptacek
7. dub 2017

@llenka_li to právě nevím, proto jsem začala měřit, abych LF zjistila. ale asi to měření není pro mě, v noci se často budím. jak jsem byla poslední měsíce v klidu a nic neřešila, tak jsem z toho dneska dost rozhozená.

Strana