Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@aptacek ja treba měřila v cyklu, kdy jsem otehotnela a z teploty jsem to nepoznala...9.12. Jsem byla na krvi, zpoždění nekolik dnu, krev negativní, hcg 2. V sobotu jsem to dostala, normalni MS, trvala 5 dnu....od 11DC pozitivni ovu testy az do 18DC ale opravdu pozitivni a 19DC silné pozitivni tt a hcg 470. Podle teploty to vypadalo na ovulaci snad 13DC....a tak mi rekni kdy jsem otehotnela...a bylo to mimodelozni, takze hcg rostlo pomalu jeste k tomu. Po této zkušenosti jsem měřit přestala.
@aptacek svědci to o tom, ze neco je jinak, ale stejne z toho nepoznas co, jestli se neco děje s tebou, jestli tehu nebo nachlazení nebo jestli jsou to jen ty okolní vlivy..stejne musíš čekat 🙂 a minuly cyklus byla LF jak dlouhá? A nebo proste udělej ten testik, nic za to nedas a trochu te to uklidní 🙂
Na duben akce na Maxe 2+1 krabicka tt zdarma 😁😋
@llenka_li paráda to bude vyprodáno 😁
Asi se to týká i ovulacnich testu, pravděpodobně se to totiž týká vsech jejich produktu dr.max....tak vzala jsem si tři krabičky, ne ze ne 😂 akce je i pres e-shop ☺
@llenka_li jj eshop ale + pošta ne ? Nad ovulacnima jsem taky přemýšlela že vezmu vlastně 21 testu za 200 což jde 😁 já ještě přes eshop nekupovala nevím jak to u nich chodí v benu vím že nic za poštu neberou
@evabeda tak to jsou krásné cykly 🙂 Hele používám dr. Max a když je ovu tak mi ukáže krásně silnou čárku. Bohužel asi mám ještě čas :D Doktor mi řekl, že pokud se do konce léta nezadaří, tak ať chodím na ultrazvuk, abychom věděli kdy je přesně ovu 🙂 Zatím to chci zkusit doma a pak dr, když to nevyjde 🙂
@denisa3101 ja objednávám pres e-shop, ale s osobním odběrem v Dr.Maxovi, takze dopravu neplatim, ale treba na lékárně.cz stojí doprava 29Kc a kdyz je v objednávce Mamatest, tak je doprava zdarma..a tam maji comfort, cemio, digitest maji za 199Kc...;) takový průzkum trhu 😁
@llenka_li jj tak jsem si též objednala ovu testy snad jsou dobré 😁 no též smejdim po lékárnách ale odradí mě to že poštovné je šílený + já nemam účet takže ještě platit za složenku atd atd takže pro mě je nejlepší benu lékárna no a teď nakoupím na Maxovi 😁 a stejnak v benu je comfort test nejlepší 2 za 37 Kč levnější jak max
@llenka_li no pekneteda 😁😁😁
@denisa3101 Jj, ja taky objednavam, kdyz jen Comfort, tak v Benu, mam ho blíž a jinak teda do Dr.Maxe a ted jsem prisla na tu lékárnu.cz, kde je poštovne 29 nebo nic, ja vzala mamatest a poštovne bylo zdarma a jeste jsem dostala sušenky zdarma, asi mi je tam pribalili na nervy, kdyz viděli tu objednávku 🙈😂
@llenka_li ta lékárna cz má.dobry ceny jen škoda že tam nemají i ovu testy comfort :/ jinak bych objednávala asi od nich 😁
@denisa3101 to nevim, no. Ty si objednavam do Benu 🙂 ja u nich delala 1.objednavku. Chtela jsem zkusit ty Cemio testy, nikdy jsem je nemela a potřebovala jsem digi test...🙂 ten udělám v patek za tyden, kdyz na obyc testech neco bude.
Holky, kdyby z vás někdo chtěl se mnou zůstat v kontaktu, napište interní sz. S @jullli si píšu, tak to je klasika... Ale nenechám své jméno brát do pusy nějakou osobu, která o mně ví prd a bude se do mě navážet, že toto nebo ono. Zažila jsem si ve svém životě dost, podstoupila věci, kteří jiní ani nepodstoupí, život se mi od loňského roku hroutí jako domeček z karet, ale co. Ono je nejlepší jen podle toho, co tu je, hned soudit.. Jsem v poslední době zklamaná z chování některých osob... Pokud se mi něco nezdá nebo nelíbí, přejdu to... ale některé si prostě musejí rýpat....
Držím palce, ať se některé z vás, klidně i všem, povede otěhotnět.
Já tu trpím jak zvíře, mám pocit, že vykrvácím brzo, ale snad prášky zaberou, i když by bylo lepší, aby vše odešlo.
Pápá
Je mozne aby test tak zesilil?podle kalendare mam ovu az za tri dny

@aptacek no prave, vstavani to muze ovlivnit, pokud jste treba v noci hodne vetrali, tak i to by to mohlo ovlivnit. Ono bys měřit musela nekolik cyklu, abys to vypozorovala..tak bud v klidu a neres to. Vikend utece a v pondeli uz by urcite neco vidět bylo, tak budes nit jasno 🙂