Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@veronikav31 za me dr.max..vzdy mi ukazal pozitivni 2 carky..
@veronikav31 za mě testy Comfort..mají hodně barviva,je fakt že ne dělají druhé proužky celý cyklus ale když nastane den D tak čára krásně vyleze a poznáš to.😉
@karolinaba taky ho vidiiiim! ssSnaduper! jen to snad to neni test woman secret.
@kotito Comfort, ale dělala jsem si i test z Benu a tam je duškoda taky..😲
@kotito jinak ty máš pěknou čáru 😀👍
@karolinaba mela jsem jak ty 9Dpo na comfortu ,tak vydrz 😉
@kotito držím 😀 no uvidíme, nechci se radovat předčasně..testnu za 2 dny..
@kotito velká gratulace, to je krásný testik 👏🏻
@karolinaba a u tebe taky moc hezky dusík, ať sílí....🍀
Super, ze se to tady konečně rozsvítí dvěma carkama...❤️
@karolinaba drzim palecky a vidim to tam 🙂
@karolinaba gratuluju, vypadá to dobře 😉 já dnes 10dpo a na comfortu hodně slabý duch, ale vyfotit ještě nejde. Zkusím zase zitra 🙂 už jsem jednou slabé duchy měla a opožděně přišla MS
@karolinaba no jasný, od zitra začíná testovací mánie, tak se pochlubim, kdyby náhodou něco...;) to se neboj a ty se taky chlub, jak sílí 😍
Prosim Vas, nevite, co je dobre na kvasinkovy zanet?? Jsem 6 DPO a nechci pokouset zadne leky, ktere se v prvnim trimestru nesmi..sice nemam zadne priznaky tehotenstvi, ale i tak..kdyby nahodou..
@llenka_li to je dobrý..hlavně že jsem říkala jak se budu testovat až příští víkend 😅jonak jještě přikládám foto jiného testu, taky z dnešního rána
@verusch řekla bych že možné to je..proste ti to za ten den vyskočilo..alespoň mas jistotu, ja mam pozitivní vždy 3 dny a pak nevím kdy ovu byla
@radunkap mě občas pomůžou čípky z pupalky, přírodní. .posílám odkaz..https://img.mujlekarnik.cz/cicatridina-posevni-...
@karolinaba takze ovu probehla 12dc nikdy jsem ne testovala tak nevim nikdy jsem tO nehlidala ani nesledovala
@verusch no to je právě to, každá jsme jiná, takže ovu má prý nastat 12 - 24 hod po pozitivním ovulačním testu.ALE také jsem četla,že je to v den , kdy je test pozitivní, protože hormon který ovu zpusobuje se nejdříve vyloučí do krve a pak až teprve za 8 hod.do moči..takže když máš první den pozitivní test ovulace už může vesele probíhat 🙄a pak si vyber..já jsem z toho trochu jelen😅
@karolinaba no dneska me poboliva v podbrisku nikdy jsem ji nepoznalaa a ted toto po revizi ale tedt slaby
@verusch jo tak ja jsem taky nikdy ovu neregistrovala, ale po revizi jsem začala být na to citlivější, taky jsem cítila píchání v podbřišku a mela jsem ovulaci až 20 DC..ale teď jsem kapala gynex a krásne mi to srovnal...

@kotito huraaaa!!! Ja mam radost🙂 at sili😍 to bude hezka nedele