icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
verusch
9. dub 2017

@karolinaba aha...no me ten 12 den trosicku a dneska po bruslich ceokem dost nevim jestli nemuzu byt treba pretazena ale celkem dost to picha bolest ze cviceni je takova jinaci

karolinaba
9. dub 2017

@verusch Asi je to normální, po té revizi jsem opravdu začala citit vše jinak 😉jinak myslím, že jestli jste to jistili v den ovu a pak třeba ještě den po, tak by se mohlo zadarit, budu držet palce🙂

kotito
9. dub 2017

@radunkap jakoze uplne nejliphned zajdi na gyndu.nebo se porad v lekarne.tam rekni ze tehu jsi 😉

llenka_li
9. dub 2017

@radunkap mne začíná každé těhotenství zánětem...fakt každé a jako první z příznaků a používám vždy canesten ;)

verusch
9. dub 2017

@karolinaba dekujem snad to vyjde

tornadolu
9. dub 2017

Cauky holky beru Gynprodyl otěhotněl uz někdo kdyz to bral?za jak dlouho?drkuji

jullli
9. dub 2017

@tornadolu pokud bude nasazen az po ovulaci urcite ti pomuze

radunkap
9. dub 2017

@kotito no to jsem jim vcera rekla a rekli mi, ze mam jit na gyndu...

radunkap
9. dub 2017

@llenka_li no, kezby i mne zacinalo zanetem..🙂 a zavadela jsi i tabletu a nebo jen krem? Neudela ta tableta s tim vajickem nic?

llenka_li
9. dub 2017

@radunkap jen krém, tablety ne, ani nevím, ze jsou 🙂

llenka_li
9. dub 2017

@karolinaba buď v klidu, kdo by to vydržel a ještě když mas takovou krásnou čárku 😍

llenka_li
10. dub 2017

Hlásím u mě bílo, 9-10dc...

aptacek
10. dub 2017

@llenka_li tak teplota se drží, MS zatím nikde, na testu je něco trochu vidět, ale furt to není jasná čárka 😀 dnes 11dpo, takže zase zítra 🙂

aptacek
10. dub 2017

@llenka_li je fakt brzo 🙂 ale já taky testovala 😀 kdy že máš mít MS?

jullli
10. dub 2017

@aptacek jsi urcite 11dpo? Me to prijde mladsi ale zkus maxe ten ma hezke carky 🙂

jullli
10. dub 2017

@llenka_li sama vis ze to jeste nemusi nic znamenat 🙂

aptacek
10. dub 2017

@jullli jj určitě, mně to prijde na 11dpo dobrý, minule jsem měla čárku až x dní po spozdeni. Ale uvidíme, z tohohle zatím závěry fakt nedělám

llenka_li
10. dub 2017

@aptacek jsem 24DC, takže za 5-6dnu. Helet 10 dc je snad vždy už něco vidět..já nevím, jestli jsem 9 nebo 10, ale tak uvidíme zitra, no 😏

Přesně, zkus Maxika 🙂

llenka_li
10. dub 2017

@jullli Jj, to nemusí, ale zase všechny, co opravdu tehu jste a nebylo to biochemko, tak jste 10dc čárku měly, uvidíme zitra. A jak se ti daří, pořad je ti tolik špatně?

karolinaba
10. dub 2017

Holky tak ja nevím, včera docela slušný duch a dneska úplně slaboulinky 😕test stejný,doba taky..tak asi z toho nic nebude..hold budu muset čekat jestli se ms dostaví 😔

llenka_li
10. dub 2017

Já už wondfu nevěřím, dokud není duch na Maxovi, tak to proste nic neznamená...

llenka_li
10. dub 2017

@karolinaba kdy má MS dojít?

aptacek
10. dub 2017

@llenka_li vždy určitě ne, v okolí jsem spíš slyšela 14dpo. Já osobně beru 10dpo ducha jako úspěch. Vydrž 🙂

karolinaba
10. dub 2017

@llenka_li až příští tyden🙄tedy pokud se mi po gynexu upravil celý cyklus tak by mohla dorazit dříve, to by vycházelo na tento čtvrtek..dřív jsem mela 29 dní a po kyretáži 33..tak nevim🙂já měla včera ducha na testech Comfort a pak na testu z Benu, a dneska na testu z Benu je taky dusík ale slabší...

aptacek
10. dub 2017

@llenka_li
Wondfu je comfort ovu test? Na Maxovi je stinek a na comfortu slabá čárka.

llenka_li
10. dub 2017

@karolinaba já měla minuly cyklus na testu z Benu normální čárku, ale po limitu, na comfortech taky hezké slabé čárky, ale po limitu a na ostatních nic...takže je asi důležité, jestli je v limitu. A nebo fakt dělat Maxe...a čekat, no. Oni více méně, ty čárky, pokud je to zdravé tehu, tak fakt sílí poměrně rychle a ob den je to dost znát...

llenka_li
10. dub 2017

@aptacek Jj, wondfo comfort..tak jestli je cokoli na Maxovi, je to super 👏🏻😉

aptacek
10. dub 2017

@llenka_li to poznám v dalších dnech 🙂 každopádně děkuji za konzultace 🙂

kotito
10. dub 2017

Mě teda Max ukazuje se spožděním dne proti Wondofo

karolinaba
10. dub 2017

@llenka_li áha, no tak uvidíme, pro dr.Maxe se dostanu až ve středu..☹no úplně jsem limit nehlídala udělala jsem si test a nechala ho položeny v kuchyni a než jsem šla do práce, kukla jsem a byl tam duch..tak to možná po limitu bylo..no tak uvidíme jestli se to vyvrbi..

Strana