Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@verusch Asi je to normální, po té revizi jsem opravdu začala citit vše jinak 😉jinak myslím, že jestli jste to jistili v den ovu a pak třeba ještě den po, tak by se mohlo zadarit, budu držet palce🙂
@karolinaba dekujem snad to vyjde
Cauky holky beru Gynprodyl otěhotněl uz někdo kdyz to bral?za jak dlouho?drkuji
@karolinaba buď v klidu, kdo by to vydržel a ještě když mas takovou krásnou čárku 😍
Hlásím u mě bílo, 9-10dc...
Holky tak ja nevím, včera docela slušný duch a dneska úplně slaboulinky 😕test stejný,doba taky..tak asi z toho nic nebude..hold budu muset čekat jestli se ms dostaví 😔
Já už wondfu nevěřím, dokud není duch na Maxovi, tak to proste nic neznamená...
@karolinaba kdy má MS dojít?
@llenka_li až příští tyden🙄tedy pokud se mi po gynexu upravil celý cyklus tak by mohla dorazit dříve, to by vycházelo na tento čtvrtek..dřív jsem mela 29 dní a po kyretáži 33..tak nevim🙂já měla včera ducha na testech Comfort a pak na testu z Benu, a dneska na testu z Benu je taky dusík ale slabší...
@karolinaba já měla minuly cyklus na testu z Benu normální čárku, ale po limitu, na comfortech taky hezké slabé čárky, ale po limitu a na ostatních nic...takže je asi důležité, jestli je v limitu. A nebo fakt dělat Maxe...a čekat, no. Oni více méně, ty čárky, pokud je to zdravé tehu, tak fakt sílí poměrně rychle a ob den je to dost znát...
Mě teda Max ukazuje se spožděním dne proti Wondofo
@llenka_li áha, no tak uvidíme, pro dr.Maxe se dostanu až ve středu..☹no úplně jsem limit nehlídala udělala jsem si test a nechala ho položeny v kuchyni a než jsem šla do práce, kukla jsem a byl tam duch..tak to možná po limitu bylo..no tak uvidíme jestli se to vyvrbi..

@karolinaba aha...no me ten 12 den trosicku a dneska po bruslich ceokem dost nevim jestli nemuzu byt treba pretazena ale celkem dost to picha bolest ze cviceni je takova jinaci