Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@aptacek
@karolinaba drzim vám moc palečky, ať to vyjde, nechci být negativista...ale tuhle zkušenost mám, fakt pěkné čárky na wondfo a ani za dva dny nic na Maxovi...a to je něco špatně. Nebo zkuste mamatest, ten taky ukazuje brzy...a taky mi nic neukazal, i když wondfo jo 🙂
@llenka_li a Benu? Já ještě zkusím mama test no..ale až třeba ve čtvrtek..každopádně minulý měsíc jsem se testila taky Comfortem i Benu a nic tam nebylo..ani čárka..bílo..Asi proste musím vyčkat 😀
taky myslim ze když je duch tak se něco děje a pak to prostě nevyjde a odejde to s MS..lepší než pak ZT nebo SP😕
@karolinaba přesně, řekla bych, že to není testem, spíš se to nepovede.
A neměla jsi jen koncentrovanější moc? Zkus ten digitální, to je tutovka
@aptacek ještě je asi brzy..ale koncem tydne, když ms nepřijde tak to vyzkouším 😉hele já nevim..bylo to vždycky ráno po probuzení..
@aptacek každopádně držím ti palce 👍snad to dopadne😉
@aptacek jo, je to možné no. Já měla čárky jen Benu a Wondfo, ostatní testy nic...proto jsem tak na vazkach, kdyby ukázaly všechny něco málo, a pak nic, tak jasné, řeknu si, nevyšlo to, ale takhle....těžko říct. Každopádně drzim všem palečky, preci jen jsou to ti jezisci, taky budu ještě zitra testit a doufat...protože příznaků mám zase kolik chci. Hlavně prsa, takové chvilkove napětí, jako by brnění, stipkani, a pak zase klid. Mám to od včera a včera při sexu mi bylo i nepříjemné, když mi na prsa přítel sahal, jak je mám hodně citlivý. Vaječníky cítím a včera na večeři mi nechutnal drink, takže psychika zase jede v plných obrátkách 😄
@karolinaba moc děkuji, tobě také držím pěstičky 🙂
@llenka_li držím palečky 🙂 Zítra tam prostě čárka bude 🙂 ;)
Já jsem dnes taky 24 DC, ale ovu se stále někde courá :D Tak tento cyklus bude zase 40 DC a víc :( To je na pěst ... Grr ...
Těším se zítra na tvůj nový testík 🍀
@llenka_li taky moc držím palce🙂
@karolinaba tak ve čtvrtek budeme držet nejvíc palce, protože ze se něco děje je tutovka, tak hlavně ať se to udrží a ta blba MS to nevezme 🍀🍀🍀
@martinie88 moc dekuju, no kez by 🙂
Ty jo, to je hrozné, takhle dlouhý cyklus 🤔 řešila jsi to s dr? Dá se to nějak upravit..co inofolic, gynex?
@llenka_li moc děkuju 🙂kdyby se zadarilo byla bych fakt šťastná😇já budu držet palce taky..i na nohou 😀
@llenka_li no příšerný! Hele řekl mi ať to půl roku zkusíme a pak, že tomu pomůžeme :D Takže pokud se zázrakem do září nepoštěstí tak budeme řešit co tím:/ Kdybych nechtěla mimčo tak by mi dlouhé cykly nevadily, ale teď se to moc nehodí :D Koukám, že hodně z vás doporučuje gynex, tak to asi taky zkusím. Nechce se mi půl roku čekat a doufat, že se to samo vyřeší :D Děkuji za pomoc 🙂
@martinie88 já měla rozházeny a dlouhý cyklus po kyretáži a gynex mi ho krásne srovnal..😉
@martinie88 fakt si ho všichni chválí 🙂)))
@karolinaba
@llenka_li jůů holky děkuji za pomoc, protože tohle se fakt nedá :D Koukala jsem, že gynex je od Energy a na jejich přípravky jsem zvyklá, tak snad gynex zabere také. Jednou bych chtěla taky cyklus do 30 dnů :D
Moooc děkuji holky, ještě že tu jste 🙂 ❤
@martinie88 tak to je super že jsi na to zvykla, myslim ze to má opravdu něco do sebe😉a není zač taky jsem ráda že to mám s kým probrat..doma to nechci ventilovat, manžel je sice v pohodě ale stejne..nechci aby se stresovat se mnou..😂
@karolinaba užívala jsem pravidelně Regalen a Renol 🙂 Tak si nemusím zvykat na nic "cizího" :D No právě, taky tím nechci přítele (12/5/17 již manžela :D) zatěžovat. O těch super cyklech jsem s ním mluvila, ale zase nechci aby si myslel, že mi hráblo :D
Ještě, že tu jsme a můžeme si poradit ❤💃
@karolinaba jéé tak držím palečky, aby ve čtvrtek ovu přišla 🙂🍀 Já tedy testuji s maxem a takovéto čárky mám již týden a nic z toho:/ Za chvíli ty testy hodím z okna :D No čekám, že ovu přijde až po 30 DC. Takže jdu do lékárny pro gynex a snad se zapojím do vašich řad s lepším cyklem 🙂
@karolinaba hele uvidíš 🙂 Držím moc moc palce!
@martinie88 mně třeba gynex vůbec nepomohl, spíš naopak, 2 měsíce nepřišla díky tomu defakto mrcha ☹
Na ovulku má prý i zabírat inositol - buď jen jako takový, nebo pak nosifol... Co jsem četla, tak je prý i na zkrácení cyklu snad fertiprona. Měl by zabírat i ten pyridoxin, ale účinky jsou nad 50 mg snad...
Ono s těmito všemi věcmi je to zkrátka buď a nebo. Někomu to pomáhá, někomu ne... Možná zkusit zajít za nějakou bylinkářkou, aby namíchali něco přímo na míru? Kamarádka byla u jedné, že jí po operacích a revizích nechodí na čas ms a zabralo to 🙂
@martinie88 nechceš zkusit jiné ovu testy, když píšeš, že používáš dr.max?

@kotito to určitě ukáže o něco déle, ale zase neukáže falesnaky. Myslím, ze něco po zaschnutí na wondfu najde každý...