Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@aptacek to vzdy naštve..😒
@aptacek určitě by to nějakou dobu trvalo, no..Přelom květen červen jsem objednána na gyndu a dr říkal, ze pokud se do té doby nezadari, začneme to řešit...ale tak to určitě nejprve bude hlídat ovu na utz, možná nějaká podpora léky, pak přítel spermio, a pak by nás asi až někam poslal, no uvidíme no.
@simi1510 no já nevím, na jednu stranu bych to hrozné chtěla zkusit s tím gelem, na druhou stranu bych to chtěla úplně vytlačit z hlavy. Jsem na to šílené upnuta a teď mi vůbec není dobře. Na narozky to dostanu, takže zkažené 30. Nechci tomu takhle propadat. Ještě to zvážit..ale určitě už nebudu testovat..ovu, tt, žádné podpory, preparáty..
@karolinaba jako taky se děsím toho, ze se to muze stat zase. Ale kdybych se nechala pohltit tim strachem, tak by dite nebylo uz nikdy...
@aptacek to je prave to... kdyz kolem jsou lidi co rodí, tak se tomu nevyhnes. Nejde jen tak zapomenout, přejít to. A kdyz se cloveku dele zase nedari...
Jako ja nevim, vsichni stale, ze po revizi je pohnojeno a jde to snadno.... pak ze kdyz se to povedlo jednou, ze vime, ze to jde, a pujde to znovu. Jenže co kdyz to byl v tu chvili jen nejaky zazrak a pro to to i dopadlo spatne? Jenže doktoři prvni zt neresi, a chápu je, muze se to stat. Stejne tak jako ze je na to určitá doba za kterou se to ma podařit. Nekde jsem cetla ze do roka se to ma povest nejakym 93 procentům žen...
Holky všem bych nám to moc přála, tohle čekání je na prd..🙄ve čtvrtek se ozvu jak jsem dopadla a držím palce všem co budou taky testovat ať se čárka objeví 😘
@simi1510 taky bojuju, někdy mě ale černé myšlenky do stihnou a je to na prd..simi ty si fakt dej oddech, brala bych jen nějaké vitamínky a víc neresila, vím že je to těžký ale myslím ze tI bude.za čas lip 😉
@karolinaba krásný! kderý den DPO jsi?
@karolinaba ja na vitaminy kašlu 😉
@kotito no ještě nevím jestli je to krásný, mama test je fakt pidi dusik, ale ostatní testiky jsou vidět o dost lépe..jsem asi 12-13 DPO
@kotito ty se mas..už potvrzeno 🙂mě čeká ještě par dni čekání 😂taky jsi lovila duchy?
@karolinaba no lovila duchy 😀 dá se to tak říct 9DPO jsem čůrla na test byl tam duch tak jsem šla na krev. U mě šlo o to jestli pokračovat s Duphastonem nebo ne. Jinak bych testovala určitě až den po vynechané MS
jinak já jsem 14DPO a testy nejlepší wondofo . Na digital jsem čůrala včera 13DPO s tím, že jsem měla hodně naředěnou moč a myslela jsem, že se ani nic neukáže, kvůli tomu jak světlounká moč byla
@kotito a vidíš,tady holky na ty wondofo nadávali ze dělají falešné duchy..mam je taky..a ukazují docela pěkného dušíka a ještě jsem se testila Benu a ty taky ukázali pěkného ducha..tak uvidím, ve čtvrtek má přijít MS..jinak moc ti gratuluju k 5tt🙂a držím pěsti at vše dobře pokračuje 👍
@kotito a digi ukázal a kdy jsi ho dělala? Odpolko nebo ráno?
@karolinaba mě jediný který dělal duchy byl woman secret. Ale to nebyl duch,ale růžová čárka, pak test počůral i partner a taky stejný výsledek. jinak wondofo ani max nikdy žádný náznak ducha. Když těhu nebylo , bylo sněhobílo. Ale nekoumala jsem je nikdy tak moc ze všech uhlů , jak některé holky
Měla jsem teď maxe a wondofo a max ukazoval s denním spožděním, zkusila jsem i pepino taky denní spoždění proti wondofu. Ještě tu někde mám mamatest 😀 je všechny počůrknu 😀
digi ukázal 1-2 odpoledne kolem 18hodiny .
@kotito tak uvidím..možná ho půjdu koupit..🙂nevím ale jestli na něj není ještě moc brzy 😕řekla bych že jo..možná ho zkusím zítra ráno 🙂
@radunkap hele v pohodě, vadí mi hodně pachy, bolí mě bradavky a podbřišek, ale co tak nehrozí rozběhnutí se 😀 uplně auuuuu 😀
Jsem hýčkaná, takže nohy hore a drahouš kolem mě skáče 😀 doufám, že bude mírnější než u dcerky. Dcerka je u babičky já zůstala doma skrze léky z gyndy. Poklidila jsem a lehla jsem si k TV. Teď už se mi dělá kafíčko 😀
jo holky nevím jestli znáte, ale v kauflandu prodávají nealkoholická vínka , bílé ,růžové i červené 😀

@karolinaba já to od ledna psychicky vůbec neřešila, stavíme domeček, k tomu štěňátko, práce nad hlavu.. spíš až dneska to na mě prostě padlo, nevím proč, asi jsem čekala, že už na TT bude něco vidět 🙂