icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kotito
11. dub 2017

@llenka_li takže minimálně 500mg vitamín c postupně se uvolňující Jeden denně, když bude mít silnější nevadí tělo nadbytek vyloučí.

verusch
11. dub 2017

Holky poboliva me v podbrisku myslite ze byto mohlo byt ono jsem 6 dpo

kotito
11. dub 2017

@radunkap a ty co?

evabeda
11. dub 2017

@kotito ted teprve pročítám za celý víkend zpětně a koukám jako puk! moc moc moc gratuluju!!!!

kotito
11. dub 2017

@evabeda děkujeme ❤

lory303
11. dub 2017

@llenka_li Ahoooj, dlouho jsme si nepsaly. Jak jsi na tom tento měsíc? 🙂 já měla jít minulý tyden v pondeli na první IUI a dr. mi rekla, že ovu byla v nedeli. Folik jsem v pondeli mela dost velky, ale rekla mi ze je nedominantni, protoze je sisaty, ze ovulka fakt uz byla v nedlei, protoze tam videla tekutinku po ovulaci, ale ja jsem si na 99% ze to špatne odhadla, protoze pred 3 dny jsem ovulku silene citila, i hlen ovulacni jsme mela, takze se IUI nekonalo ☹ pocitam dny.. 1.5. by jsme meli jit na první IUI, snad to tentokrat vyjde.

llenka_li
11. dub 2017

@lory303 no tak to je pech, už jsi mohla čekat na //..🙂 nevadí, tak příště už určitě 🙂 U mě zase nic, jsem 10-11dp a testy úplně bílé :( a to jsem tomu tak věřila, sexu byly hromady, ACC, grepy, Drmek, inofolic, femibion.. testovana ovu. A nic :( je mi smutno, dostanu to na 30. narozky..

radunkap
11. dub 2017

@kotito ja dobre🙂 jsem 8 DPO, pobolivaji me bradavky a podbrisek, ale spis vajecniky..nevim, uvidime, jaky bude test🙂 kazdopadne jsem dnes prisla domu a byly na sporaku 2 jidla-jedno se sojovou omackou a jedno bez-manzel mi oznamil, ze pro jistotu😀

kotito
11. dub 2017

@radunkap je to je milé! Ty bradavky je super znamení 🙂 Budeš testovat až jak bude meškat MS nebo dřív?

evabeda
11. dub 2017

Dnes jsem 9DPO, tak jsem udělala pro zajímavost ovu test, takhle bílý jsem ho neměla snad nikdy během cyklu, tak moje naděje asi právě splaskly🙂co už, další měsíc to jistí🙂

kotito
11. dub 2017

@evabeda vyprdni se na ovu testy a když už tak zkus těhu. 4etla jsem v jiné skupince, že ovu bílé těhu duchy, hele jak pujdu na wc čůrnu na ovu test, ze zajímavosti

evabeda
11. dub 2017

@kotito dobře🙂 já mám TT koupený zatím jen jeden, tak ho ještě dělat nechci, je brzo..jen mě ted čekají dva "pijící" večery, tak jsem si říkala, že kdyby byl ovu pozitivní, třeba se něco děje a budu brzdit🙂 uvidíme. Vůbec nevím, kdy čekat MS, minulý měsíc byla poprvé dost zpožděná (34DC), kdybych měla brát podle většinové LF, tak přijde ve čtvrtek (teprve 25DC)..tak nevím..prsa mě bolí nějak víc zestrany, 5DPO bylo špinění, ted semtam výtok..

lory303
11. dub 2017

@llenka_li to je ☹ par dni jsem to nemohla ani prekousnout, stvalo me to silene moc...ale ted uz odpocitavam dny do MS. Podle me toho beres fakt moc prehnane moc... ono psychika dela asi fakt nejvic.... ja beru jen fertipronu a drmek - ten kvuli nizke del.sliznici, ale neberu ho pravidelne, jen kdyz si vzpomenu. Takze jen tu fertipronu... pritel ma ten Fertilman plus,uz 3 baleni...

kotito
11. dub 2017

@evabeda doufám, že máš nachystaný comfort nebo mamatest 🙂 , my budeme mít oslavu narozenin 6.5. máme pozvaných 40 lidí 😀 , drahouš mi nakoupil nealka vína ze kterých sundám etikety, jakože jsou od vinaře 😀 naštěstí piju normálně vínko tak suché, že nikomu s blízkých nechutná .

kotito
11. dub 2017

@evabeda tak ovu dr max pozitivní

evabeda
11. dub 2017

@kotito tak oslavu máš pěkně vymyšlenou🙂 Joo tomu ovu věřím, proto tomu u sebe moc nadějí nedávám, i když kdykoliv jsem zkoušela před MS, tak jsem vždy nějakou dost viditelnou čárku měla a MS došla a ted fakt úplně bílo, nechápu..no budu si muset počkat🙂

denisa3101
11. dub 2017

@kotito tak to.funguje 😊 já ho mám slabej takže těhu testy akorát prosakliny :/

kotito
11. dub 2017

@evabeda jasně to je nejlepší, víš co hledat duchy a fakt být jak na trní je na prd. Lepší je hned krásná dálnice

kotito
11. dub 2017

@denisa3101 uka těhutest,-) dělalas dneska?

denisa3101
11. dub 2017

@kotito jj dělala ale myslím že z toho bude prd 😁 a jsou to jen prosakliny to je max a ještě pohledam wondfo ale ovu test je negativní a kdybych byla v tom tak bude pozitivní

evabeda
11. dub 2017

@kotito pravda, já právě nejsem žádný lovec duchů, když to tam je, tak mi to neuteče🙂 Budu čekat, když to nepřijde ve čtvrtek, udělám tt v pátek, to budu 12 DPO..

evabeda
11. dub 2017

@denisa3101 kolik jsi DPO? já mám ovu úplně bílý, 9 DPO, to jsem neměla nikdy, tak zase novota🙂

simi1510
11. dub 2017

@evabeda A jak se vůbec jinak máš?

simi1510
11. dub 2017

@denisa3101 Ne u každého musí být pozitivní. A jak tu psala Terka, pozitivní ho měla snad ovu až tehdy, když ta čárka byla krásně vidět na těhu testu.

denisa3101
11. dub 2017

@evabeda no já 9-10 DPO 😁 sice oproti včerejšku zesílil ale i tak je negativní

evabeda
11. dub 2017

@simi1510 ale joo, jde to🙂 ted jsou přede mnou prázdniny, tak na ty se hrozně těším🙂 sice mě čeká úklid, psaní závěrečné práce, ale to zvládnu a chci hodně fotit, to je moje láska a snažím se teď tomu dost dávat, a taky tím hodně relaxuju, což je důležitý. Máme za sebou s manželem wellness víkend, tak to byla velká paráda!🙂 a co ty? doufám, že podnikání se pěkně rozjíždí, kotátko nezlobí a muž taky ne! To jak Terka psala, že jí ovu ukázal v podstatě až po vynechání MS, mi dává trošinku naděje🙂

simi1510
11. dub 2017

@evabeda A co píšeš za závěrečnou práci? A to je skvělý, takových lidí co mám v okolí, že fotí 😀

A kam jste jeli na ten wellness pobyt? Já teď hledám dovču, chtěla bych k moři, ale dělá mi to těžký ten můj chlap - s intolerancí laktozy by se dal hotel s jídlem dát, ale s alergií na sóju? to moc ne ☹ Takže už zvažuju Itálii, jet autem a vést hlavní potraviny s sebou, vařit si v apartmánu hold...

Na podnikání se pracuje, na účto zatím se klienti nehrnou ☹ Ještě dodělávám ten druhý projekt, tak uvidíme. Kotě, jak kdy, jednou je to nezbeda, podruhé je zase ňuňu 😀

Ale zjistili jsme, že je ohromný voyer 😀 😀 😀 Ještě že nemůže mluvit, to by bylo od ní 😀

evabeda
11. dub 2017

@simi1510 máš sz🙂

radunkap
11. dub 2017

@kotito ja ti sama nevim🙂 mozna zkusim ve ctvrtek nebo v patek rano, protoze jedeme na Slovensko ke kamaradum a tam se bude pit.. A jinak az v pondeli. Ale pokud bude pozitivni, tak asi vyfouknu vajicko a test schovam do nej a dostane ho jako pomlazku 🙂 a ty bradavky neboli moc, jen vim, ze je mam, ale tak jak tu holky popisuji, ze boli moc, tak to me ne..

karolinaba
12. dub 2017

Ahojky holky, tak mam pocit ze mama test zesílil, Comfort je porad stejný a ovu test pozitivní, přikládám foto testu v limitu🙂tak drzte palce🙏

Strana