Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@aptacek to jsem tedy na tebe zvědavá..a zkoušela jsi dělat ovu test? je to ale zvláštní ze se ti drží teplota nahoře a dušíka mas taky...😕asi nezbyva nic než čekat..což je pěkná otrava 🙄já jsem si vcera koupila clearblue digital, tak ho udělám v patek , jestli tedy zítra nepřijde červená 😝
@karolinaba řekla bych, že u tebe nepřijde 🙂 jj ovu je pozitivní, ale když není i těhu tak je mi to k ničemu 😀
@aptacek nicméně mě bolí břicho jako před MS tak se bojiiimmm😅
@karolinaba to mě taky, občas bolí fakt strašně ☹
@aptacek přesně, jako kdyby se MS mela hned dostavit..ty jo..tak to je taky zajímavé ze mas pozitivní ovu...😲jsem na tebe holka zvedava a držím palce moc..
@aptacek
@karolinaba
holky, držím palce, ať vám to vyjde!
já dneska zkusila 9 DPO a bílo..
@karolinaba
@radunkap
Děkuji děkuji. Manžel je jak na trní, že MS furt nikde 😀 první termín MS jsem čekala v neděli, zítra je druhý termín, kdy by mohla přijít. Většinou večer před spinim, ráno teplota klesne a MS přijde.
Fakt uvidíme, minule tehu se mi ukázalo až 38DC, ale nedopadlo. Děkuju holky, karolinaba je určitě jasná, jsem zvědavá na digitální 🙂
@aptacek tak třeba jsi fakt mela později ovu 😉já manželovi nic neříkám a rada bych to vydržela do první kontroly, aby kdyžtak nebyl zklamaný, ale realita bude určitě jiná..😂😂
@karolinaba když on na mě všechno pozná, ví kdy má být MS takže se furt ptá 😀 on si mimčo taky moc přeje, takže se mu nedivím, když čekáme rok. Ta ovu mě vůbec nenapadla, tak nevím.. je tak, že ta vyšší teplota 1.4. byla měřená později, neb jsem zaspala.. nic no, vyčkáme 🙂
@karolinaba a @kotiko - potichu vám oběma gratuluji a držím palečky, aby ty // dobře dopadly 🙂
vám ostatním, které v nejbližších dnech budete testovat nebo už začínáte, držím moc palečky 😉
já jsem dnes asi 8-9DPO (fakt netuším, jak to počítat, když min.úterý mi doktorka řekla, že na utz vidí zborcený folikul a že je nejspíš po ovulaci), tak jsem na sebe zvědavá, zda vydržím netestovat aspoň do pondělí 😀
@alli005 tak to jsme na tom úplně stejně🙂 Jí měla v neděli 3.4. skoro pozitivní ovu test a v pondělí už hodně slabší..Dneska jsem jen tak ráno zkusila a nic. Ale nemám ani žádné příznaky, jen mám citlivější bradavky, ale to podle mě nic neznamená...tak se necháme překvapit.. Ty se cítíš jak?
@aptacek no už by se i mohlo zadařit..🙂 Mám druhý cyklus s clostilem, MS by měla přijít neděle/pondělí..
@alli005 moc děkuji, dam vědět v patek,jak dopadl digi test, jsem fakt zvědava 🙂tobě taky.držím palce,nejhorší je to čekání ovu-ms😈
@aptacek tak to máš zase dobrý že máš takovou podporu, to je náhodou super, nejsi na to sama 🙂já po tom UT když jsem to řekla kamarádce a pak se to rozkriklo hrozne brzy, bych nejradši nerikala nikomu nic az než bude břicho 😂
ZT ne UT🙂pardon píšu z telefonu a tím pádem občas jak tatar😅
@karolinaba joo to mi povídej, u nás se to po SP taky rozneslo, ale to si pustil pusu na špacír někdo z rodiny. příště budu mlčet a povím, až to bude jisté 🙂
@aptacek přesně, příště ani muk🙂nejhorší je jak jsou všichni zvědaví a ptají se..
@karolinaba vždycky řeknu, až dostavím domeček, bude dítě, teď máme psa 😀 našteští i manžel zachraňuje a říká, že přeci nepřijde o pracovní sílu 😀
@aptacek ahoj, tak co?
@karolinaba ahojky, zatím MS nikde. Na testu je vidět hodně slaboulinka čárka, trošku víc jak včera, ale pořád žádná sláva ☹ teplotu jsem blbě změřila, nevstavala jsem jako obvykle, ale minule mi hned před MS klesla o 0.4 a teď nic.
@karolinaba co ty? Dělala jsi digitální?
@aptacek to vypadá nedějně, třeba fakt ovu byla později 🙂jeee tak ja budu přes víkend držet palce ať červená nedorazí..😉já si chci digi udělat az zitra, jsem napnuta jak kšandy, každopádně dneska jsem se testla benu 25 a duch tam je..na mama testu mám pocit že čárka taky vylezla víc než včera..vkládam foto..včera mě ale tedy tak bolelo v podbřišku ze jsem fakt myslela že MS přichází..🙄
@karolinaba tobě MS nepřijde, tohle už je jasná čárka 🙂 tiše gratuluju :-*
No nevím, třeba se mi to ukazuje později v moči, minule až 38DC. Ale nevyšlo to. Nebo to třeba opět nevyjde. Možností je spousta.
@aptacek hele opravdu se může stát že se ti hormon do těla dostává pozvolneji..myslím že jsi měla ovu později..každopádně na podruhé už to vyjít musí, to by byla fakt blba náhoda..tím se utesuju, že teď už snad bude vse v pořádku, tobě držím🙏

@karolinaba vypadá to super 🙂 to vyjde 🙂
Já asi nic, teploty sice nahoře, ale na testu furt duch, co nejde ani vyfotit. Takže čekám na MS.