Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Holky máte někdo zkušenosti s takovým průběhem že včera jsem měla téměř pozitivní ovu test,byl jako už dost vybarvenej,ale čekala jsem že bude spíš dnes nejvíc a dnes je skoro bílej? 😲
@karin1712 to mě moc moc mrzí, vím jak ti je 😢taky se nám to stalo v 7tt a modlím se aby se to neopakovalo 🙏teď to je špatné, ale čas to všechno vyléčí a zase bude dobře,uvidíš 😘přeji brzké zotavení.
@majkylove posli foto🙂
@karolinaba moc děkuji, opět píšu svoje oblíbené: uvidíme 🙂 😀
@karin1712 to mě moc mrzí. Přeji, ať to mezidobí ubehne co nejrychleji a brzy je tu zase nová radost! Příroda je někdy krutá, ale asi ví proč! Opatruj se! ❤
@evzenie2016 a co ty? Jak se vede? 🙂
@karolinaba Díky za podporu. Tobě držím pěsti, ale tvoje testíky vypadají dost nadějně. Jak je to dlouho co jsi o mimi přišla? Začali jste se snažit hned po 6ti nedělí?
Holky, první cyklus s Clostilem, blíží se ovulace a dost mě bolí břicho. Měla jste to taky některá?Jak zvládnu snažení😀
Můžete my prosím poradit dnes jsem 30Dc cykly mám dlouhé od 38-42. Ted jsem zkoušela ovu test a vyšel my asi divně,zda se my jasně pozitivní ale Mam nasazenou Proveru již druhý měsíc,takže my ted chodí pravidelně,ale myslim si ze ten ovu test je pozitivní tím že mam cystu na levém vaječníku,můžete my prosím nějak poradit,zasílám foto testu i popřípadě grafu,zda se my to divné mít ovu 8 dní před Ms,my to nějak nesedí,vždy me ale bolely prsa tak 14 dní předem a ted nic😒
@karin1712 Přesně tak 😊 Musime, už kvuli dalšímu pokusu a sami sobě 🙂 Ale chapu, ze vas to boli... No asi ne.. My si dame pauzu aspon do leta... Budu sportovat, vitaminovat a cajovat a tak to nejak zkusime 🙂 Pozitivni ovulacni test mam ted, tyden po revizi, ale dame si pauzu.. Bylo to naše první a nevyšlo to, tak počkáme a pak se uvidu 🙂 Co vy? 🙂
@karolinaba foto nemám,hned to vyhazuju 😀 ale jako včera byly obě čárky stejně silný,ta druhá možná o kapánek míň,tak jsem čekala že tu na mě dnes vyskočí ta druhá silnější jak jsem hodněkrát viděla u vás tady a ono nic 😀
@vanea
@aptacek takže by to asi mělo znamenat že ovu proběhla během dneška jestli to chápu správně že?testuju poprvé tak nevím 🙂
@karin1712 začátek ledna jsem byla na revizi, měsíc jsme čekali, další cyklus jsme se začali snažit, takže po 6 ti nedělí.Uvidíš ze za pár týdnů bude líp 😘
@martinie88 to máš tedy dlouhý cyklus ☹
@simi1510 no koukala jsem, ze posledne jsem mela ovu az 37 DC!!! Tak snad ted aspon o tyden driv 😀
@martinie88 skáče ti to pěkně... ☹
@simi1510 no strasne!!! Snad ten gynex a kontryhel zabere 😀 A jen doufam, ze ty testy zesily a ovu probehne 😉
@martinie88 budu drzet palce!!!
@martinie88 ty jo to je tedy síla 🙄no taky držím palce ať to srovná..taky jsem pila kontryhel jen do ovu a pak už ne..ale myslím ze s tím gynexem by se to nemělo kombinovat. .
@karolinaba dekuji a snad to zabere. Myslis si, ze gynex a ten kontryhel nebude delat dobrotu? Nerada bych se "prebylinkovala" 🙂
@martinie88 právě že jsem někde četla, že by se to nemělo kombinovat s ničím, max listovka a myslím ze v gynexu je kontryhel taky..😉
jinak dámy, vkládam foto z digitalu, vypadá to nadějne..dnes na testu benu 25 slušne dvě čáry...blbý je,ze vlastně nevím kdy ma přijít MS ,mám dva termíny 😒jeden byl ve čtvrtek a ten druhý je v úterý..počkám do úterý , udělám test a zavolám k doktorce na objednání..a asi začnu jíst prášky, doktorka mi po tom ZT předepsala anopyrin, 1/2 tablety denně, na ředění krve, že se prý občas stane , že pricinou ZT jsou mikroembolie, tak pro jistotku..máte s tím některá zkušenosti?
@karolinaba super gratuluju 🙂 u mě asi opět biochem. Během roku 1x SP a 2x biochem. To asi není normální co? To bude něco špatně ☹ dnes 35DC přišla MS

Ahoj holky po dlouhé době se hlásím z velmi smutnou zprávou. Bohužel jsme o naše miminko v 10.týdnu přišli 😓😓. Miminko se přestalo vyvíjet a tak jsem musela včera na revizi. Jsme z toho všichni špatní. Moc jsme se těšili. Jediné co mě drží nad vodou je to ze se můžeme po 6ti nedělí zase snažit.