Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

☹
@kotito joo prsa, to znam zadna vyhra to neni :D ale dulezite je at je vse v poradku kdy jdes ma prvni kontrolu fazolky?
jelikoz si uzivame u nasich tak to mame cele posunute a jdeme az na zacatku 15tt :D ale resila vysledky od syna takze rikala ze si to muzeme dovolit tak ji verim a bohuzel jinak to opravdu neslo kdyz nejsme doma...takze az 10.5
Odber krve mam totiz taky pozde a musi se cekat na krev at se muze s vysledky na utz. Ale na krev jdu za tyden
@kotito Mám to teď stejně. Myslím si, že i proto se nám nedaří otěhotnět (velkou roli hraje psychika) .. Jsem moc ráda za rady a za pomoc..A holčiny, se kterýma jsme se podporovaly už otěhotněly a zmizely stejně do skupin jiných.. Ale budu moc ráda, když spolu zůstaneme my dvě v kontaktu a sem tam si napíšeme.🙂
Ahojky holky, zdravím po víkendu...já jsem se taky tento mesic na vše vybodla. Neberu vůbec nic, ani listovku ;) nebudu už nic měřit ani počítat ani testovat a v klidecku si vyckam, az mimi přijde. Dva krát se zadarilo brzy, i když 10let zpátky, zadari se znovu...jinak jsem teď 4DC...
@jullli jasný hlavně at je všechno v pořádku. My dorazili od našich včera. Na kontrolu jdu 27.4.
proč sem nechci chodit? Nějak mi to tu nedělá uplně dobře. I když nechci narazím na smutné zprávy a pak se zbytečně nervuju. Hlavně teda proto.
Nevím asi budu občas nakukovat, ale fakt se budu snažit jsem nechodit.
@jullli dotazek, v kolikátém týdnu jsi šla poprvé k doktorce? Já jsem tam dneska volala a objednala mě za 14 dní, tj myslím 7tt..ze dřív to nemá cenu, tak se chci poptat jestli mas třeba podobnou zkušenost😉jak se jinak cítíš? Já nemám vubec žádné příznaky, jen pozitivini test, a tedy trochu mě bolí prsa ale nic zvláštního..trochu mě to děsí..
@karolinaba na prvni kontrolu jsem sla nejak v 6+ neco bublinka byla tam kde ma byt. Ja byla dric ze zdravotnich duvodu.
Bud rada ze jdes kolem 7tt. Uvidis i srdicko. A bud rada ze ti nic nemi ja od 5tt zvracim takze opravdu neni co zavidet

@rendykim Jako do včerejška pozitivní nebyly, na té neostré fotce to vypadá, jako že je snad i silnější než testovací.