Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jullli děkuju noc za info 🙂a držte palce ať je to v pořádku, mám pěkne bobky 😂jinak zvracení je mi moc líto, 7X denně muselo být pekelný 😈je fajn ze už to trochu ustupuje.Moc držím palce😉
@kstablova a jak se mas ty? Co mimi rostete?
Tu chut ti zavidim :D uz mas necp nahore?
@karolinaba dekuji urcite to prejde... A ty se neboj vse bude v poradku ;) a
Ahojte, tak já dnes byla ráno na krev (hormonální profil) a příští pátek jdu na foliky...
ahoj jen nakukuju a vsem gratuluju
@simi1510 mám se fajn 🙂 váha po vysazení a srovnání ukazuje 89 kg tak je to lepší .-)
tehotnet už nebudeme.. rozhodli jsme se ,že tomu necháme uplně volný prubeh a spíse pocitáme ze moje deti odrostou a my budeme volní 🙂) (samozrejme v uvozovkách ) a mohli bychom třeba cestovat 🙂 uvidíme nejak sem se s tím smiřila a je mi fajn netrapím se tolik .-) a když se zase trapit začnu koupím si buldočka 😀😉
@volfikovi tak to jsem ráda, že se ti daří líp, a je super, že jsi zase na menší váze! 🙂 Držím ti moc palce, ať jsi šťastná a je jedno, jakým způsobem to bude 😉 A třeba bonusem pak bude odměna.
Mně bylo krásně, jak bylo sluníčko, ale teď? Jak je zase ta zima? Tak si přijdu jak medvěd, co by zalezl a spal 😀

@simi1510 od doktorky mam cipky a prasky na nevolnost vice udelat nemuze pak jen hospitalizace