icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
17. dub 2017

@rendykim Jako do včerejška pozitivní nebyly, na té neostré fotce to vypadá, jako že je snad i silnější než testovací.

simi1510
17. dub 2017

@karin1712 Já právě porevizní první ms jsem dostala přesně po 6 týdnech od zákroku. Mezitím jsem si myslela, že už to třeba je ms, když jsem týden předtím měla klid, ale nebyla. Ale asi tak týden, týden a půl před tou skutečnou ms jsem měla klid pak už.

rendykim
17. dub 2017

@simi1510 jojo, tak snad jo, takže bude večer tulení ;) Test jsem si delala v pul 3 odpol. a ted kdyz se na nej kouknu tak je tmavsi nez ta kontolni /.

simi1510
17. dub 2017

@rendykim po x minutách dle návodu už by se na to nemělo koukat a posuzovat to podle toho 🙂 Má se to odečítat cca do 10 minut 😉

rendykim
17. dub 2017

@simi1510 ano, ano 🙂 mela jsem dnes testovaci carku behem minuty, dokonce driv nez kontrolni....u tech predeslich dni jsem vzdy mela do 5 minut slabounke carky

jullli
17. dub 2017

@rendykim dnes pozitivni priste ostre foto 🙂

kotito
17. dub 2017

karin1712
17. dub 2017

@kotito co ten smutný smajlík?

kotito
17. dub 2017

@karin1712 je to melo byt @randukap za 1DC

kotito
17. dub 2017

@karin1712 ted ctu tebe.moc me to mrzi,at se brzo povede znovu a zdrave silne miminko

jullli
17. dub 2017

@kotito cauky tak.coo jak ti je??

karin1712
17. dub 2017

@kotito moc děkuju. Na podruhé to snad vyjde a vše bude v pořádku. Tobě držím pěsti ať je vše ok.

rendykim
17. dub 2017

@jullli ;) 🙂 jojo

majkapolka
17. dub 2017

Ahoj holky. Myslite ze je niektorý pozitívny, alebo mam ešte testovať ďalej? Príde mi ze ta posledná už slabne. Som už z toho zmätená.

kotito
18. dub 2017

@jullli jo i dobre.jen bolest prs je mazec,to jsem takhle moc bolava prsa s dcerkou nemela.spatne kvuli nim spim a rano uplne au.uz nejen bradavky,ale cela prsa.to je nejvic co je neprijemne.jinak pachy a zvraceni davam lip 😂 kdy jdete na screening?

radunkap
18. dub 2017

@kotito Ahoj, no už jsem uvažovala, že se vykašlu na celý koník a budu si jen hlídat ovulku testama, ať se mi to nekryje s léky.. Dnes budu volat na gyndu a ptát se, co a jak dál..

kotito
18. dub 2017

@radunkap ja chci z konika zmizet taky. Moc si vazim jak jste mi vsechny pomohly,s merenim BT,testama i radama, kdy jist leky.asi budu nakukovat jak se mate.ale chtela bych uplne konika nenavstevovat.

jullli
18. dub 2017

@kotito joo prsa, to znam zadna vyhra to neni :D ale dulezite je at je vse v poradku kdy jdes ma prvni kontrolu fazolky?

jelikoz si uzivame u nasich tak to mame cele posunute a jdeme az na zacatku 15tt :D ale resila vysledky od syna takze rikala ze si to muzeme dovolit tak ji verim a bohuzel jinak to opravdu neslo kdyz nejsme doma...takze az 10.5
Odber krve mam totiz taky pozde a musi se cekat na krev at se muze s vysledky na utz. Ale na krev jdu za tyden

jullli
18. dub 2017

@kotito
Je a proc? Co te k tomu vede? Nechodit sem?

radunkap
18. dub 2017

@kotito Mám to teď stejně. Myslím si, že i proto se nám nedaří otěhotnět (velkou roli hraje psychika) .. Jsem moc ráda za rady a za pomoc..A holčiny, se kterýma jsme se podporovaly už otěhotněly a zmizely stejně do skupin jiných.. Ale budu moc ráda, když spolu zůstaneme my dvě v kontaktu a sem tam si napíšeme.🙂

llenka_li
18. dub 2017

Ahojky holky, zdravím po víkendu...já jsem se taky tento mesic na vše vybodla. Neberu vůbec nic, ani listovku ;) nebudu už nic měřit ani počítat ani testovat a v klidecku si vyckam, az mimi přijde. Dva krát se zadarilo brzy, i když 10let zpátky, zadari se znovu...jinak jsem teď 4DC...

kotito
18. dub 2017

@jullli jasný hlavně at je všechno v pořádku. My dorazili od našich včera. Na kontrolu jdu 27.4.
proč sem nechci chodit? Nějak mi to tu nedělá uplně dobře. I když nechci narazím na smutné zprávy a pak se zbytečně nervuju. Hlavně teda proto.
Nevím asi budu občas nakukovat, ale fakt se budu snažit jsem nechodit.

jullli
18. dub 2017

@kotito urcite bude vse v poradku, stale beru v potaz to ze mi je blbe :D a to je pry nejlepsi ukazatel. Ale verim mimcu ;) je tal to pak napis ja jdi 25. Na krev...

Jasne to chapu. Nekdy se to spatne cte... To mas pravdu

jullli
18. dub 2017

@llenka_li ahoj, drzim palce at to zvladnes netestovat atd 🙂
Sama jsem to zkousela a vydrzela pul cyklu.. Ale pomohlo to 🙂

llenka_li
18. dub 2017

@jullli myslím, ze jo, netvrdím, ze neudělám testik třeba dva dny před očekávanou MS nebo tak, ale ovu testovat nebudu a ani už pro to nic dělat nebudu. Buď to přijde do léta nebo nám s tím pomůžou. Tak nějak jsem dostala pocit, ze je to fakt hrozné o psychice...

karolinaba
18. dub 2017

@jullli dotazek, v kolikátém týdnu jsi šla poprvé k doktorce? Já jsem tam dneska volala a objednala mě za 14 dní, tj myslím 7tt..ze dřív to nemá cenu, tak se chci poptat jestli mas třeba podobnou zkušenost😉jak se jinak cítíš? Já nemám vubec žádné příznaky, jen pozitivini test, a tedy trochu mě bolí prsa ale nic zvláštního..trochu mě to děsí..

jullli
18. dub 2017

@karolinaba na prvni kontrolu jsem sla nejak v 6+ neco bublinka byla tam kde ma byt. Ja byla dric ze zdravotnich duvodu.

Bud rada ze jdes kolem 7tt. Uvidis i srdicko. A bud rada ze ti nic nemi ja od 5tt zvracim takze opravdu neni co zavidet

simi1510
18. dub 2017

@jullli Luci, stále ještě zvracíš? ☹

jullli
18. dub 2017

@simi1510 bohuzel jo naposles dnes dopo :D

simi1510
18. dub 2017

@jullli to je v pytli... to pak si člověk říká, že to není procházka růžovým sadem a nejkrásnější období, když skoro neustále objímáš záchodovou mísu co?

A doktorka nějak neporadí? Zas je dobrý vědět, že mimi si to u tebe umí užívat 😀

Strana