icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kotito
20. dub 2017

@radunkap
Super zpravy.zitra jdes omrknout foliky?

kotito
20. dub 2017

@simi1510 jj beru to tak, ze to proste jinakjinak nejde a hotovo.hlavne at mimi roste jak ma

radunkap
20. dub 2017

@kotito to jsou🙂 byla jsem rada🙂 a na foliky jdu az pristi patek🙂 a ty nezoufej, pak pujdou kila dolu. Ted si uzivej tehu🙂

martulaz78
21. dub 2017

Holky poradite me.jakou mate zkusenost s ovul.testy?ikdyz carka nebyla intenzivni jako kontrolni presto se vam podarilo otehotnet?ja ji mam porad slabsi.podle mudr jsem v poradku.pri prohlidce folikulu videla a rekla kdy bude ovulace.a kdyz jsem si udelala testik jak rekla byla carka slabsi.tak nevim.diky za rady

radunkap
21. dub 2017

@martulaz78 Ahoj, záleží i na testech, zkoušela jsi různé značky?

martulaz78
21. dub 2017

@radunkap zatim jen z lekarny Max.doporucis me nejake?😉diky

radunkap
21. dub 2017

@martulaz78 já taky používám jen maxe, protože u mě fungují, vždy mám stejnou nebo silnější čárku než kontrolní.Ale vím, že holky tady používají Comfort a jsou moc spokojené..

deli_lah
21. dub 2017

@martulaz78 já jsem si právě koupila ty comfort, protože jsem u maxe měla stále jen slabounkou druhou čárku. Tak snad vážně budou lepší 😀 A abych tě uklidnila, tak ano, otěhotněla jsem i když jsem tu druhou čárku měla slabou 🙂

martulaz78
21. dub 2017

@deli_lah dekuji.povzbudilo me to.a kde je koupim holky?

deli_lah
21. dub 2017

@martulaz78 bud nekde na internetu a nebo je maji v benu 🙂 ja je kupovala na netu, protoze tam byly levnejsi 😀

martulaz78
21. dub 2017

@deli_lah uz mam objednane.dnes jsem testovala jsem tyden pred MS aa mam 2carky.druha je slabsi.co si o tom myslis?

kateriina_12
21. dub 2017

Ahoj holky, prosim stalo se nekdy nektere z vas ze mela pri cyklu 35 dni ovulaci uz cca 10DC? Ovulacni testy zkousim druhy mesic. Minuly mesic byla az 24 DC, menstruace prisla taky az 40 DC. Ted jsem 8DC a na ovu testu comfort je docela viditelna carka. Na testu od maxe ktery je ze stejne moci nic..bricho me bolelo hodne vcera a dnes chvili taky. Moje telo si asi dela co chce🙄

janajens
21. dub 2017

@kateriina_12 zkusena nejsem ale podle toho co mi psali takovouhle carku jsem mela taky 10DC ted. Jsem 15Dc a carka je tohle pozitivni ta. Posledni

evabeda
21. dub 2017

@alli005 Díky za zeptání!🙂já jsem dospěla k rozhodnutí, že přestávám testovat a řešit to a hrozně se mi tím ulevilo! Takže tomu fakt nechám už volný průběh, 8 měsíců snahy kolem ovulace neklaply, tak je asi zbytečný se nervovat a v září popř. půjdeme na všechna ta vyšetření🙂 co u vás?

alli005
21. dub 2017

@evabeda chápu tě, v podstatě jsem si neco podobného řekla po té návštěvě u doktorky, kdy mi řekla, ze jsem vynervovana a takhle neotehotnim.... úplně jsem na to přestala myslet, jenže 😇
mam uz 5 dni zpoždění... testy pomalu, ale jistě sílí.... nechci se radovat předčasně, ale snad by to mohlo klapnout... 🤰
K doktorce jsem objednaná az 16.5. - driv proste neměla volno, no co uz, pokud se to do te doby nepos..., tak bych měla byt uz 8+1, a to uz by měla rozhodne NĚCO na utz vidět ...

Držím palce, ať se vam brzy zadaří ! Asi na tom něco bude, když člověk nasměruje myšlenky někam trochu jinam 🌷

deli_lah
21. dub 2017

@martulaz78 a to jsi testovala uz vickrat nebo jen jednou?

karolinaba
22. dub 2017

@alli005 taky jsem objednana až za 14 dní (volala jsem začátkem tohoto týdne )a jsem jak na trni..vůbec nevím, jak to tak dlouho vydržím 😀na kontrole bych taky teoreticky mela byt 8tt.Moc ti držím palce😉

janajens
22. dub 2017

Tak dneska testik bych rekla ze s labor teplota klesla a bilkovy hlen az dneska Co myslite sexik 4dny v kuse do vcera

alli005
22. dub 2017

@karolinaba to čekání je hrozné viď 🙈 ale já si zas říkám, ze to proste tak ma byt a ze snad ten čas rychle uteče ! To budeš asi tak o tyden předemnou ze ? Já jsem 5tt (4+5) teprve.
Taky ti držím palce 🌹

alli005
22. dub 2017

tak jsem dnes taková zmatená 🙈 čárka je uz třetí den stejná,mi přijde, respektive skoro mam pocit, ze predevcirem byla o neco silnější.... co myslíte vy holky ?
Těhulky ( @karolinaba @jullli @terka228 a další ) jak jste to měly vy ?

jullli
22. dub 2017

@alli005 podle me stejna neni a byla nejsilnejsi 20teho

aptacek
22. dub 2017

@alli005
@jullli
To jsou ale těhu testy.. mi přijdou pořád stejně pozitivní 🙂 neboj, max.si zaběhni na krev abys nebyla před kontrolou ve stresu 🙂 držím palce!

alli005
22. dub 2017

@aptacek jo jo, jsou těhotenské.
No asi o te krvi začnu uvažovat, jinak se toho 16.5. snad ani nedoziju 😀
Každopádně diky za reakci, mam fakt strach, příznaky kromě vynechane MS nemam vubec žádné

jullli
22. dub 2017

@aptacek Ahaa tak pokud jsou to tehu tak se omlouvam ja osobne jsem mela testy deb ode dne silnejsi :D
Ale vubec nemusi takze v klidu testuj ob den ;)

kotito
22. dub 2017

@alli005 netestuj každý den ,-) hodně záleží jak jsi napitá, jak moc je naředěná moč. Takže se nestresuj, maminko.
je lepší jít na gyndu až takto pozdě, nebude tě nervovat, že není srdíčko.
Já jdu 6+4 a myslím, že srdíčko ještě nebude. Nebo u dcerky teda bylo o dost později. Necháme se překvapit
Kolik DPO jsi?

alli005
22. dub 2017

@kotito dnes jsem 19 DPO ( nebo taky 4+5). Já vím, ze by se nemělo testovat každy den 🙈 ale nejak jsem si nemohla pomoct.
Beztak uz mam doma jen dva testy, tak to ted nechám byt a uvidím v týdnu.
Diky.

karolinaba
22. dub 2017

@alli005 taky si říkám, že to tak je vlastně dobře..minule když to nedopadlo, běžela jsem tam hned a ani nebylo nic vidět..jinak jsem 5tt+2..asi..podle výpočtu 🙂tak to jsme fakt tak o týden..každopádně čekání je fakt děs..😖

karolinaba
22. dub 2017

@alli005 jinak k těm tvým testům..já jsem se posledně taky vyděsila, přišlo mi že mám slabší test, ale další den už byla čárka zase silnější..myslím že to je fakt tak,ze může být různě naredena moč a taky může být trochu jiný testik třeba..nicméně tě naprosto chápu, ja se taky testuju, připadám si jak blbec, ale uklidňuje mě ze čára nějak výrazně nebledne..mimochodem taky uvažuji ze půjdu v týdnu na krev jako samoplatce 😉

alli005
22. dub 2017

@karolinaba jo jo, manžel mi vynadal, ze se zbytečně stresuju, ze přeci to nic neznamená, ze přeci MS jsem nedostala a ze není důležité, jestli zrovna je čárka o neco málo víc barevná nebo ne... ze důležitý je, ze tam je 😇
Takže se musím zas nejak hodit do klidu a proste na špatný věci nemyslet 😉
A přečkat nejak ty 3 dlouhé týdny 😀

karolinaba
22. dub 2017

@alli005 to zní docela logicky 😀mě chlap taky říká ať se uklidnim, snažím se😀

Strana