Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@aptacek psala jsem to včera, ona se hodně věnuje čínské medicíně a ja na to zase vůbec nejsem, takže mě nezatěžuje, co se s čím spoji ani v jaké poloze je mesic 😋🙈...a včera, když jsem u ni byla na masáži mi říká, doufám, ze nebudeš mít o víkendu MS, ze na neděli vychází, ze budou plodné dny, už mi to říkala asi dva měsíce zpátky u nějakého úplňku a já měla ten den MS, ale teď říkala, ze se sešlo víc věci a jsou to super plodné dny, ze teď se to určitě povede a nesmíme tu neděli propasnout, ze takhle nakloněný den letos už učíte nebude...takže když mi na ten den vychází plodné dny, proč tomu nevěřit ;) ale až ji uvidím příště, schválne ji vyzpovidam, podle čeho konkrétně na to přišla...;) sama o sobě ta noc na čarodějnice je prý jiná a rodí se z ni usměvavé děti...
@janina92 Ahoj Jani 🙂 Tak to je hodně dobré tedy!! Koukám, že ty testy taky nejsou nejlepší :( Já měřím i BT a dle ní mi tedy přijde, že ovulaci mám, ale v červenci to asi taky zkusím u doktora🙂
To mě mrzí, ale není všem dnům konec a za měsíc to určitě nepropásnete😉
Já jsem dnes 9 DPO, MS čekám v neděli, takže zítra zkusím test a uvidíme 🙂 Pokud najdu dusíka dám vědět, jinak další snažení v květnu :D
@lory303 Ahojky, na mykózu jsem trpěla každý měsíc co jsem měla HA. Po vysazení se mě ta mrcha stále držela, takže každý měsíc na gyndě :( Doktor mi doporučil Lactofeel a na ten nedám dopustit 😉 Používám ho i v létě, když jdu na koupák - jsem na vodu náchylná :(
Takže za mě na 100% Lactofeel, ale na hodně rozjetou mykózu, už nezabere:/
@martinie88 ja mrsku ocekavam stejne jako ty.premyslim kdy udelat testik.a jak se citis?nejaky zmeny?ja nic😒
@radunkap conceive. Nekdo psal ze ho palil,ale me ne.take jsme meli bez aplikatoru.pouzila jsem strikacku z panadolu.jen teda davali jsme fakt malinko,je hodne tekuty.a gel normalne nepouzivame,takze spis bylo mokro moc.jednou dokonce z tuleni seslo skrz mega mokro. 😎 a 5 min jsem nemerila,dokonce je myslim psano 10. Dala jsem a neresila cas...predehra a tuleni bez hlidani hodinek
@martulaz78 Jůů také jsi dnes 9 DPO? 🙂 Já to zkusím zítra, už se na to moc těším :D Pokud tam nic nebude tak smutná nebudu, užiji si svatbu a pak se snad zadaří :D
Včera a dnes mě bolí podbřišek, jako na MS, ale to mě bolí každý měsíc :D
Jak dlouho se snažíte?
Držím palečky, aby jsi našla dušíka a pak jen krásně sílil 🍀🌷
@martinie88 ted je to 3mesic.taky tak priznaky jako na MS.a prsa zatim nic.meli byjsme prcky stejne...tak hodne stesti obema👍
@martinie88 Tyjo tak moc drzim palce, urcite dej vedet 🙂 jj ted to urcite nevyjde, ale hodne mi to zvedlo naladu, doted jsem nevedela jak na tom jsem, jestli ovuluju nebo ne. Tak ted to mam potvrzeny a dalsi mesic nam neutece 😉
@martinie88 juuu budes se vdavat, to je krasny a kdy, jinak moc gratuluji 🌹
@martulaz78 jůůů to by bylo supeeer😉 Tak snad nám to vyjde 😊 Zitra si dame vědět 😉
@janina92 ja mám strašně dlouhé cykly, tak chapu tu radost, když se ovu ukáže😉
@janina92 jéé odeslalo se to dřív 😄 Takže květen to u Vás jistí ☺ Děkuji a už se to strašně přilblížilo, svatbu máme 12/5. Takže za chviličku ;)
@kateriina_12 Ahojky já testuji jen maxem a když je ovu je test jasně pozitivní. Ten druhý je comfort? S ním zkušenost nemám, ale holky ho chválí. Má víc barviva, tak ukazuje lépe, ale jak jsem říkal u mě silně ukazuje i max. Ale určitě bych se snažila 😉😊
@martinie88 jasne 😊😊
@martinie88 budeš skvělá a úžasná nevěsta! 🙂
@kateriina_12 z vlastní zkušenosti vím, že ty comfort bývají ještě silnější. Teda aspoň já to tak mám, že pozitivní je až je testovací čárka silnější než kontrolní. Určitě bych ještě zkoušela dál testovat a uvidíš jestli budou slábnout.
@kateriina_12 Ahoj, myslím, že je pozitivní 😉

@lory303 12DC tuším...a ovu bývá 15-17DC ;)
@kastanek87 tak to jo, tak já se to pokusím vzít za tebe, a pak na tebe hodím bacila ;)