Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@renmilka snad se zase hezky rychle zvedne :D
To Jo☺ A za jak dlouho cekas MS?
@renmilka az za tejden :(
@luciestancova Tak to by nidace mohla probíhat😊 Většinou to je ten týden po ovulaci.
@renmilka ahoj včera jsem měla dostat tak dneska jsem dostála menstruace tak jsem i ráno pila čaj kontryhel budu pít 2x denně do ovulaci a to je do 15 dni ze? Když jsem. Měla minulý měsíc do menstruace 16 dni a teď včera 28 dni jinak mám furt 28 dni do menstruace tak kdy jsou ovulaci a co znamená ráno na lacno?
Holky mate zkusenosti s ovulaci 2x do cyklu? Delka cyklu 30 dnu prumer. Minuly tyden ve stredu tahly ciry gel a bolavy prsa. Tedka tento tyden "mokro" v kalhotkach..spis bily hlen, ale misty tahly ciry gel. Tak jsem z toho tumpachova...
@nada1985 No tak jestli chceš být opravdu důsledná v přípravě čaje, tak by do něj neměla přijít ani lžička, nebo cokoliv z kovu, protože to do bylinek nepatří, no a co se týče alkoholu, tak myslím, že pokud nevíš jistě, že jsi těhotná, tak si alkohol dát můžeš.... Mám spoustu kamarádek, které ani do 3měsíce netušily, že jsou těhotné a chodily na večírky a dost popíjely... no a mají zdravé děti.... Jen až zjistíš, že těhotná jsi, tak bych ten alkohol asi odsunula a dala si ho až po kojení..

@jasmina09 ty jo, kez by :D