Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

holkyyyyyyyyyyyyyyy v pul sedme cekam vysledky HCG, Dr. mi řekl, že ovulace byla,( mám žluté tělísko), endometrium 13 mm, v děloze nic neviděl, tak uvidíme co to HCG 🙂 to je napětí...ale stačí mi informace, že ovulace byla 🙂
WIKIPEDIA: 😀Životnost žlutého tělíska činí pouze 10–14 dní, nedojde-li k oplození. Produkce progesteronu, který má inhibiční účinek na produkci luteinizačních hormonů, na nichž je životnost žlutého tělíska závislá, zapříčiňuje jeho apoptózu. Tomuto stavu říkáme corpus luteum menstruationis.
Po oplození je tělísko stimulováno choriovým gonadotropinem, produkovaným trofoblastem embrya a později placentou. Žluté tělísko se tak udržuje po dobu 6 měsíců a poté postupně zaniká. Progesteron je však vylučován do konce těhotenství ze stádia tělíska známého jako corpus luteum graviditalis. Rovněž je produkován relaxin, polypeptidový hormon usnadňující porod.
ahojki holky potřebuji radu, konečně se mi podařilo přes testy naměřit ovulaci, včera slabá čárka, dneska dopoledne silná a teď večer zase slaba, to asi znamená že ovulace proběhne do 24-48h? když byl sex včera,kdy zas dnes nebo lepší až zítra? prosím raďte vy toho hodně znáte 🙂
@hanka3054 ovulace po pozitvním testu 6-48 hodin, takže podle mě tak v den pozitvního testu a ještě jednou pojistit 🙂 já měla pozitivní test 26.9 a snažili jsme se 25.9, 27.9 a pak jsme to zatáhli..právě čekám na výsledky HCG, tak ti za půl hoďku řeknu jestli to stačilo :D jinak Dr. mi dneska ovulaci potvrdil takže test nekecal a to jsem ty dvě// neměla úplně stejné..důležitá je ta dynamika
holky HCG 1,0 takže nic 🙂
tak jsem to ted pojistila holky, verim vasim radam, tak jsem zvedava, jak dopadneme, docela me to uz drti to delani deti, myslela jsem ze to bude hracka ale ono ne,

@saga100 Já to právě měla na háku celou dobu, až teď tomu chci pomoct, ovutesty, vitamíny atd. A když nic, tak spermiogram.