icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
14. říj 2015

@hanka3054 Já měla snažení jen v den silně pozitivního testu a nic, no...Taky se budem teď snažit víc a hlavně to neuspechavat... Tak budu držet palce😊

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 Kdy tedy myslis, že byla ovu, až po tom 27.?? Takže asi také má líné bičíkovce... 😀 Jako můj.

jasmina09
14. říj 2015

@nada1985 no nevadí příště snad budeme mít víc štěstí 🙂

jasmina09
14. říj 2015

@renmilka vypadá to tak na 29.9-30.9 podle toho žlutého tělíska asi, nevím jsem zmatená no

vapka
14. říj 2015

@jasmina09 renmilka no prostě je to blbý jak to teď řeknu, ale šukat šukat šukat.... vím, že se mi to teď lehce mluví, ale vyšlo nám to tímto stylem už po druhé.... takže vábničky připravit, vitamínky dávat, a....

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 No to je holka možný, pac když mrcha má takového času, to i sedí, že ta ovu byla někdy později také... Ono když se nějak zkrátí nebo prodlouží MS, tak by to mělo mít na ovu vliv.Ja tento měsíc jsem si podle ty ovu zkusila vypočítat, že menses neprijde tak pozdě jako předtím a ejhle, fakt 29. d.c. tady zas. 🙂 Ty máš dnes 40, vid, zda dobře počítám. A jestli ovu byla 26.-27. d.c , tak to vypadá, že MS má ještě čas 😒

renmilka
14. říj 2015

@vapka Vždyť joo, pěkně na plnou hubu, tak to mám nejradši 😉 😀 To bude muset...jenže vitamíny nepomůžou hnedka, až tak po třech měsících, poněvadž spermie dozrávají kolem 70 dni. No a ty konverzace typu, že každý den je taky blbost, že tech spermií je pak málo, mně také znepokojují... 😝

renmilka
14. říj 2015

Jinak u nás dneska něco bylo😀😀😀 A pak jsem se nasrala, kouknu do kalendáře a tam šance otěhotnění: NÍZKÁ... ouu😀 Nee, berte to s rezervou, sranda musí být😉

vapka
14. říj 2015

@renmilka no těžko říci, nám každodenní milování funguje, no a to i někdy to bylo vícekrát za den 😀 pak je problém možná někde jinde... Třeba ty jeho spermijíky fakt zabíjíš... ty jedna 😕

jasmina09
14. říj 2015

@renmilka njn tak jsme to o fous propásli sakra 😒 😀 kdyby jsme víc pracovali tak jsme možná už mohla mít ty dvě // 😕

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 Já si taky říkám, že jsme to netrefili😢 Ale to se nedá říct, tady jde o ty spermie také hodně, jestli bude pořád problém zapadnout, ať jde tvůj taky na spermiogram, třeba ty by jsi ho tam dostala brzy, můj ale prostě až po novém roce 😀

jasmina09
14. říj 2015

@renmilka už jsem mu to malinko dnes nastínila, že já jsem si vaječníky zkontrolovala a šlape to.. 😕

luciestancova
14. říj 2015

Už několik dní mě trápí rýma, doufám, že pokud bych náhodou byla těhu, že to nebude mít žádný vliv na plod, máte zkušenosti? 🙂

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 Tak ať se připraví 😝

jasmina09
14. říj 2015

@renmilka akorát jsme se o tom otevřeně bavily a jedeme ovu testy, vitaminy, já ty moje kapky a uvidíme 😉

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 A to on bere teda už momentálně něco?

renmilka
14. říj 2015

My teď jedeme čokoládovou terapii, máme tu na stole pralinky různý, to je neco pro me, 😀

jasmina09
14. říj 2015

@renmilka on pije vitaminy, selen, zinek, a nevím co ještě, chodí do posilovny tak pije i proteinové kokteily a tak 🙂

vapka
14. říj 2015

@luciestancova jj, rýma a nachlazení patří k začátku těhu, protože tělo všechnu energii dává do miminka a je tím oslabená imunita, ale neboj, nic to neohrozí. Udělěj si čajík s medem a citronem a odpočívej pokud můžeš....

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 jo, tak to je dobrý, můj bude muset začít😊

jasmina09
14. říj 2015

@renmilka tak tak hlavně ten selen je důležitý pro spermatogenezi 😀

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 👍👍 To do něj budu prát vrchem spodem😀

renmilka
14. říj 2015

Juchuuu, to koupime💁

jasmina09
14. říj 2015

@renmilka kdy čekáš další ovu? 😀 mě to teď vypočetlo 4-8.11 ale budu vědět víc až když to dostanu, podle nových výpočtů do 19.10 bych to měla dostat 🙂

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 Tak pokud to bude v rozsahu stejném, jako tento měsíc, tak bych měla mít asi 24.10. pozitivní test, to znamená, že 25. na narozky, by jsme měli jet, jak draci😀 To teď nebudeme už mít společnou dobu😢

jasmina09
14. říj 2015

@renmilka škoda, ale stejně bude sranda :D

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 To bude velká prca😀 Ale já už můžu kolem 7.11. testovat mimi a ty teprve vejce😀😀😀

jasmina09
14. říj 2015

@renmilka po MS se zásobím testama na ovu, zázračnýma kapičkama, pro starého vitaminy a jedeme 😀

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 😊 Mě chybí akorát ty vitamíny a gel přemýšlím pořád... ten podporující. A jinak nevím, zda má smysl u mě něco víc, asi zas koupim ty a-z depot s listovkou a je to. Plus mám tady ten grapefruitovy džus, skrz podporu plodného hlenu a endonmetria myslím i. Ještě zjistím a dám vědět k čemu to přesně je a kdy se má pít.

renmilka
14. říj 2015

Tak ten džus se má pít pět dni před očekávanou ovulací na podporu plodného hlenu a sklenice/den. Maximálně půl litru 🙂 Nejlepší asi vymackany nebo kvalitníc z krabice, já mám teda nějaký levnější, možná do té doby poridim grep😀

Strana