icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
nikynikol25
2. kvě 2017

@simi1510 jeee to se omlouvám,ale držím palce i na nohou at to vše bude v pořádku👍

nikynikol25
2. kvě 2017

@simi1510 me zase trápí to bt je ted vysoko,ale ovu testy hlasej že ovu nebyla,asi je to těma bjbejma testama,ale zas tak brzo ovu ja už nevím,asi se nato spíš vykaslu už😢

simi1510
2. kvě 2017

@nikynikol25 uvidis co následující dny. Je mozne ze je to jen jednodenní vec 😉

nikynikol25
2. kvě 2017

@simi1510 jenom jsem něco zkusila,motá se my divně hlava,to je hodně divný aby na tt test byl duch??🙄

jullli
2. kvě 2017

@nikynikol25 muze to vestit ovulaci mas jeste nejaky tt? Zkus dalsi

simi1510
2. kvě 2017

@nikynikol25 clearblue nelze hele, nebo o tom nevim. Treba jsi tehu. Kolik dni od ms jsi?

simi1510
2. kvě 2017

@jullli to by taky mohl, ale clearblue mi na to nikdy nereagoval :-/

jullli
2. kvě 2017

@simi1510 zrovna na tenhle jsem cetla hodne negativ clearblue digi budiz ale tohle je normal do moci...

Kazdopadne i tt muze vygenerovat ducha pri ovu tak jako ovu test udela pozitivni pri tehotenstvi

simi1510
2. kvě 2017

@jullli To já vím no, sama jsem toho byla účastna před pár měsíci 😀 ale všichni mi tvrdí kolem, že je to volovina... a dokonce nějaká co prý dělá v těch výrobnách....

jullli
2. kvě 2017

@simi1510 ja ho mela taky to je jako kdybych rekla ze je volovina ovu test pozitivni v tehu... Lh je podobny hcg a to je normalne znamo

nikynikol25
2. kvě 2017

@jullli právě že už nemám☹ale motá se my lehce hlava,je my trochu špatně,zejtra jdu k doktorce se optat pak budu moudřejší

nikynikol25
2. kvě 2017

@simi1510 právě že do Ms mám 23 dnů,jestli ovu nebyla v době ms,může se to stát?😕

simi1510
2. kvě 2017

@nikynikol25 je několik případů, kterým je doporučeno mít i sex v době ms, že kolem toho je ovu, že jindy jim to nejde... Ale od doktorky budeš jisto jistě moudřejší 😉

Může to být přicházející ovu, může to být případné těhu, může to být i něco dalšího jiného.... To ti řekne jen doktorka no ☹

Dej nám vědět, jak si dopadla 😉

simi1510
2. kvě 2017

@jullli Kdybych to tak neměla, že před ovu je těhu test pozitivní - duch, tak bych taky nevěřila možná viď.... Ale právě že se se mnou hádala a jak musím mít tisíc možných příčin toho, od PCOS přes cysty a já nevím co všechno hele.

nikynikol25
2. kvě 2017

@simi1510 určitě zejtra tam jdu dopoledne,hned co přijdu domu napíši,ale přála bych si to,už nevím jak tomu dopomoci😔

simi1510
2. kvě 2017

@nikynikol25 vypnout, použít třeba conceive gel, jako já a nemyslet prostě na to pak 🙂 držím palce!

nikynikol25
2. kvě 2017

@simi1510 ten gel pomáhá,kouknu se na něj pokud to nedopadne u doktorky,popřípadě si ho koupím🙂děkuji za radu

llenka_li
2. kvě 2017

@simi1510 krása ❤️🍀

kotito
3. kvě 2017

👏baby:🤰 paráda!!!

simi1510
3. kvě 2017

@llenka_li Dekuju 🙂

Vcera se to řeklo uz chlapovi, byl pak i sexik a dobry 🙂

kastanek87
3. kvě 2017

@nikynikol25 ty jo, to je vážně zajímavé, přijde mi dost viditelný ten duch na testu. A MS jsi měla normálně? Nebyla třeba slabší nebo kratší?

llenka_li
3. kvě 2017

@simi1510 konečně sexik bez snažení 😄 a co dnešní testik?

simi1510
3. kvě 2017

@llenka_li jeste jsem nedelala.

Noooo po 14 dnech půstu... jsem se ho ptala jestli to vydrzi jako az do porodu... a te to asi neee 😃😂 a byl hnedka

kotito
3. kvě 2017

@simi1510 jestli můžu dát radu sexík ted odložte. My odkládáme cca do 12 týdne

simi1510
3. kvě 2017

@kotito ja uz Ho hele nejak potrebovala.... a ted zase byt nemusi. Pokud se ma stat stejne neco blbeho, tak se stane, i kdybych tu byla na hlave postavena a stala svicky.

Uvidime i co pak rekne doktor. Dneska jsem 3+6 dle kalkulacky, takze jeste tak 3 tydny vydrzet :-/ nechci zase se nervovat

kotito
3. kvě 2017

@simi1510 jasný nenervuj. Mi tulili ze začátku u dcerky a měnil se čípek, tak raději pauzujem. Partner není zrovna nadšený, když si navykl na opravdu časté tulení, ale co už 😀
uvidíš bude to všechno v pořádku 🙂

simi1510
3. kvě 2017

@kotito mam v sobe vnitřní klid, tak doufam, ze me to neklame 😃

karolinaba
3. kvě 2017

@simi1510 hrozne moc držím palce 😘já jsem taky docela v klidu, zítra jdu poprvé k doktorce, tak jsem zvedava co mi řekne..trochu se bojím..ale také se snažím nemyslet na poslední spatnou zkušenost..😉určitě to bude dobrý!

simi1510
3. kvě 2017

@karolinaba drzim palce. V kolika jdes k doktorce?

jullli
3. kvě 2017

@kotito neni duvod odkladat sex prave ze cloveku to pomuze se uvolnit. A jestli neco ma byt blbe bude i bez sexu.
Neco jineho je kdyz jsou zmeny na cipku a ani to nemusi byt z sexu

Strana