Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@llenka_li mne behem dne probíhající ovu a 2 dny po ovu asi bylo na zvraceni, divne... a to se opakovalo par cyklu. Takze bych se nedivila, kdyby to byl jeste dozvuk hormonu. Ale treba budes za par dni hlásit dve carky taky 🙂
Tak ja taky tenkrat po ne kolikatem sexu zacala krvacet (poloha nahore), ale to bylo komplet blbe... kdyz to je vse v pohode, tak to male zvladne 🙂
@simi1510 zítra bych mela byt 7+1😉
@kotito ono se po potratu sex prvnich 12tt nedoporučuje. Mnohdy to prý způsobí krvácení a může zo strhnout plod...tak mi to vysvětlovala dr. My doma neměli sex od ovulace 😂😂 ale jsem na rizikovem takze to držíme.
@karolinaba Jee, už tolik, holky vy se mate. K nám akorát večera přišel přítele dobrý kamarád s přítelkyni, ze čekají mimi, na první pokus. Málem jsem se rozbrecela....😢 skoro všichni kamarádi od přítele čekají mimi...
@simi1510 no mne je taky už 3.den špatně a ty prsa, fakt děs. Ale k tehu to být nemůže. I kdyby se povedlo, tak tělo o tom ještě ani neví..ale jsem každé ráno tak dvě hodiny úplně KO, je mi špatně, jsem šílené unavená a na prsou me bolí i podprsenka. Takhle jsem to od zákroku ještě neměla...docela síla..
@aptacek já si myslím 2dp, v neděli a pondělí velká bolest břicha, v neděli i špatně od žaludku k večeru.. taky jsem měla tentokrat ovu silnou, břicho mě bolelo 4dny, vždycky jsem si říkala teď už a druhy den to bylo ještě horší..a dva dny to bylo fakt hustý..teď ty prsa 🙈 ale sex byl každý den a gel jsme taky používali, víc jsme pro to udělat nemohli, takže uvidíme za týden 🙂
@simi1510 já nevěřím na nic, takové ty věci jako horoskopy, výklady z karet, atd, tak z toho jsem vždycky silena 🙈😂 ale tenhle cyklus je úplně jiný. Jenže muže to být taky tím, ze je to 1.cyklus bez kontryhele, inofolicu, vitamínu...spis si myslím, ze když je někdo opravdu tehotny, tak příznaky nemá žádné a tyhle ty šílené cykly budou spis nějaká hrozná hormonální nerovnováha 😏 už jsem 4 měsíce po. V nemocnici nám řekli, ať se začneme znovu snažit za 4 měsíce...můj dr povolil hned.
@llenka_li mne treba tento mesic bylo neskutecne u ovu blbe hele. Pak se přidaly dalsi veci a ja si rikala jo jasne to bude k tomu, ale pak se přidaly jine, a rikam, to je nejak divne.
Je to clovek od cloveka, cyklus od cyklu....
Tak ohledne výkladu z karet taky moc ne, nebo jsem nenatrefila na správnou. Dle jedne bych ted uz v teorii mela mit několik deti... Ale ze treba funguje feng shui nebo tak, tomu verim, bozim mlynum taky,... ono mozna pak to je u kazdeho, jak to chce přijmout. Stejne jako verim tomu, ze jsme se s chlapem meli dat dohromady, i kdyz jsme rok kolem sebe chodili v praci.... dle meho vsechno je z nějakého duvodu. Treba driv jsem poznala, kdy budu zkoušena, kdy dam ci nedam zkoušku, kdy me kdo přijme v praci... 😃
@kastanek87 ms jsem měla od 17-21.4 a toho 21.4 jsem měla s přítelem tulení a hned potom 23.4 znovu,to jsem si ještě nedělala hned ovu testy až od 3.5. Ale v době ms jsem je zkoušela naposledy jsem dělala 19.4 a pořád ta čárka byla velký silná a byly hodně pozitivní.Měla jsem jen krvácení,bez delozni sliznice,jen červená světla krev.Normálně 5 dnů,ale brala jsem předtím proveru abych to dostala,takže nevím dnes budu moudřejší jdu k doktorce
@kotito kdyby se sex nedoporucoval tak to rika dr hned pri prvni navsteve celoplosne vsem, ja jsem zastancem toho ze tehotenstvi neni nemoc. Zenska si ublizuje vice starostmi a nevim cim vsim nez tim co dela. Tisickrat vic nez sex skodi koureni a piti...
Mam za sebou taky potrat, ale neohlizim se na to jelikoz vim ze bylo spatne miminko. A proste se to tak stane. .
Pokud zena nema bolesti, nespini, nekrvaci, ci nema zmeny na cipku tak rikat ze sex skodi je blbost.. A promin ale tohle nemam rada skatulkovani celoplosne do jedne krabicky kazda jsme proste jina...
Jinak to vubec nemyslim spatne myslim to dobre, prilisna opatrnost je tisickrat horsi nez poslouchani sama sebe
@kastanek87 a ted jsem koukala ráno po zaschnuti je ta čárka teda pořádně vidět,tak uvidím nu,co my tam dneska řekne.
@jullli taky to nemyslim spatne a urcite nechci v nekom vzbouzet nejakou paniku,myslela jsem to dobre.kazdy at jedna dle sebe.me bylo receno nesexovat a co vim z ruznych clanku prvni tydny to doporucovano neni.kazdy at si dela po svem.ja napsala co bylo receno me a co jsem cetla,z prstu si to necucam.tehotenstvi nemoc urcite neni a nechovam se ze by bylo.

Osobně bych ho taky po potratu odložila do 12tydne. Na druhou stranu když si vzpomenu na leden, jak jsem byla tehu, byla jsem nadrzena jako nikdy 🙈😂
Jinak jsem asi 2dp a bolí mě šílené bradavky, ze to snad ani nevydrzim. Fakt hrozny. Mate to někdo po ovu taky? Cítím je vždy hned po ovu, ale tentokrat je to fakt bolest...