Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@simi1510 me zase trápí to bt je ted vysoko,ale ovu testy hlasej že ovu nebyla,asi je to těma bjbejma testama,ale zas tak brzo ovu ja už nevím,asi se nato spíš vykaslu už😢
@nikynikol25 uvidis co následující dny. Je mozne ze je to jen jednodenní vec 😉
@simi1510 jenom jsem něco zkusila,motá se my divně hlava,to je hodně divný aby na tt test byl duch??🙄
@nikynikol25 muze to vestit ovulaci mas jeste nejaky tt? Zkus dalsi
@nikynikol25 clearblue nelze hele, nebo o tom nevim. Treba jsi tehu. Kolik dni od ms jsi?
@jullli právě že už nemám☹ale motá se my lehce hlava,je my trochu špatně,zejtra jdu k doktorce se optat pak budu moudřejší
@simi1510 právě že do Ms mám 23 dnů,jestli ovu nebyla v době ms,může se to stát?😕
@nikynikol25 je několik případů, kterým je doporučeno mít i sex v době ms, že kolem toho je ovu, že jindy jim to nejde... Ale od doktorky budeš jisto jistě moudřejší 😉
Může to být přicházející ovu, může to být případné těhu, může to být i něco dalšího jiného.... To ti řekne jen doktorka no ☹
Dej nám vědět, jak si dopadla 😉
@simi1510 určitě zejtra tam jdu dopoledne,hned co přijdu domu napíši,ale přála bych si to,už nevím jak tomu dopomoci😔
@nikynikol25 vypnout, použít třeba conceive gel, jako já a nemyslet prostě na to pak 🙂 držím palce!
@simi1510 ten gel pomáhá,kouknu se na něj pokud to nedopadne u doktorky,popřípadě si ho koupím🙂děkuji za radu
👏baby:🤰 paráda!!!
@nikynikol25 ty jo, to je vážně zajímavé, přijde mi dost viditelný ten duch na testu. A MS jsi měla normálně? Nebyla třeba slabší nebo kratší?
@kotito ja uz Ho hele nejak potrebovala.... a ted zase byt nemusi. Pokud se ma stat stejne neco blbeho, tak se stane, i kdybych tu byla na hlave postavena a stala svicky.
Uvidime i co pak rekne doktor. Dneska jsem 3+6 dle kalkulacky, takze jeste tak 3 tydny vydrzet :-/ nechci zase se nervovat
@simi1510 hrozne moc držím palce 😘já jsem taky docela v klidu, zítra jdu poprvé k doktorce, tak jsem zvedava co mi řekne..trochu se bojím..ale také se snažím nemyslet na poslední spatnou zkušenost..😉určitě to bude dobrý!
@karolinaba drzim palce. V kolika jdes k doktorce?

@simi1510 jeee to se omlouvám,ale držím palce i na nohou at to vše bude v pořádku👍