Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@karolinaba no snad jo, tak jednou to přijít přeci musí, ale je mi smutno z toho, ze to všem jde a nám ne...no znáš to, tak víš...To chápu, taky bych tomu nemohla uvěřit 🙂 a po jaké době od revize se zadarilo? Gynex mám doma, ale řekla jsem si, ze teď na všechno prdim, jen ten gel...
@karolinaba začínám si připadat jako neschopna ženská, když všechny známe kolem nás jsou těhotné a já nic...
@simi1510 tak to mám já...a jeden vejcovod pryč a kdyby byl špatný i druhy, tak konečná. Ale nechci být zase tak negativní...jen je mi to s každou další tehuli v našem okolí víc a víc líto. A kor teď, když mě bolí, páli prsa s každým pohybem, cítím je nonstop cely den, jsem unavená, ze bych brecela, úplně KO a nakonec to zase nic nebude...jsem jako když beru nějaké hormony.
@simi1510 já na to nemyslela....až do ovu jsem nevěděla ani kolikaty jsem DC, ovu jsem netestovala, nic nebrala a byla v pohodě. To až teď s tou bolesti přišla taková krize. Nejde na to nemyslet, když se skoro nemůžu hnout...a do toho ty známí a jsem tam kde jsem byla. Ale budu zase dobra, až ty prsa povolí...a než přijde další tehotny par ;)
@simi1510 tak mám lehký zánět močáku a lehký zánět,ale pry pokud ovulace teď proběhla,tak mám prý udělat test ještě jednou za 14 dní a uvidí se co bude.
@nikynikol25 aha, tak hlavne, at se to vyleci a jsi v poradku!!! Drzim palce!
Potřebuji nutně radu. Včera jsem byla v CARu na utz byla jsem 20DC bylo mi řečeno, že pokud ovu byla tak uz to nepozná, ale nerekl nic o tom, že by ovu mela být. Mam 7 dní utrogestan po 2 tabletach zavádět. Do toho se mi samozřejmě moc nechce takže jsem polkla 3 tablety utrogestanu a dneska odpoledne mi vyběhl pozitivni ovu test. Může to být zapříčiněno utrogestanem?
@simi1510 jinak my říkala ze jsem úplně v pořádku,že otěhotnět mohu.Tak uvidíme co bude.🙂no do 14.5 mam ještě čas kdyby ovu nebyla ted tak do 14.5 uz by mela pak bejt snad určitě.
@nikynikol25 drzim palce!
Jinak holky mam problem ☹ v patek je ples a ja se ani do jednech šatů nevejde kvuli šatům. Uz to mi bylo nedavno divne, jak moc jsou tezke. Ale ze to bude taková katastrofa ☹ co mam delat? ☹ zip nedostojí v oblasti prsou, a jedny co silou vůle jo, tak ty jsou tip top a trochu tlaci kolem prsou prave ☹
@llenka_li ja ho nedavno zkousela, a byla carka světlejší nez kontrolni. Tak kdo vi.
Jj ted jsem udelala porovnání testu co tu mam 😃
A cemio se proti ranu krasne zbarvil. Termin ms a snad tuk tuk nedorazí. I kdyz stale mam pocit, ze přichází. Hruza.
Ja toho taky jakoby naresila, snažila sledovat, brát vitaminy atp a nic, a ldyz jsem se pohadala doma s chlapem, dostala ze sebe vsechno, co me trápilo na duši, tak najednou změna, uz mi neprislo tak strasne se soustředit na neco jineho.
A navic i diky tomu mam pocit, ze se mi dari i v dalších oblastech 🙂 především snad v tom podnikani 🙂
Ahojky, ja jsem takto pozitivní test mela predminuly tyden, kdy uz mi davno mela prijit menses (19.4.mela prijit) a od te doby nic. Nejprve jsem mela porad bolesti jako na menses, prsa zvětšena o cislo.... Strasne bolestivá. Jenomže je mi divne, ze 19.3.jsem mela posledni menses a kolem 3.4.zacala slabě krvacet, to trvalo snad jen den... Miminko jsem neplanovala a ted jsem z toho značně vydesena. Zatim nemam odvahu udelat TT test, asi by to se mnou seklo, jenomže budu uz muset. Kromě toho jsem uz nekde četla ze i pozitivní ovulacni test muze prokázat tehotenstvi... Vubec nevim co s tim delat, ted mam zaludek Chvílema jak na vodě, a nevim jestli je to tim stresem z toho, ze se bojim ze sem tehotna, nebo vazne jsem. Sice mam pritele, mame penize, střechu nad hlavou, ale je mi 24 (v rijnu 25..) a myslim si ze treba moje rodina by me za to hrozne kritizovala, dekuji ha názory...
@llenka_li asi budu muset Np, jenže nikde moc toho neni. Velikost nad 44 je problem ☹ vsude 32,34... a ted diky prsum budu potrebovat tak 48 ☹
Jako jo, jenže na pozvánce je velká večerní. Což zakazuje kalhoty ☹ beeeee
A chlap mi rekne, ze mu to vcera bylo divne ze se mu nevejdou do ruky jako Predtim.
@lizzie2525 tehotenstvi ti prozradí tehu test. Pozitivni ovu test muze rict jak predem o tehu, tak treba o cestě nebo tak. Pokud by se vam to ale povedlo a byla si tehotna, nemáte problem s bydlením a penězi a defakto by to nebylo vyloženě nechtěně dite, tak bych to brala jako zazrak a nejaky ten osud.
Diky tomu cim jsem si prošla, ja dite chtela, povedlo se to v dobe, kdy se to nehodilo, dopadlo to spatne, ze jsem musela na revizi, tak za sebe bych rikala, ze bych za to takto byla stastna a ne premyslela nad tim, ze se mi to nehodí do krámu. Nikdy nevíš pak, kdyz bys chtela, tak by to jit nemuselo a pak ty vycitky...
Rozhodne bych si pak sedla s chlapem, rekla je to tak a tak, jaky na to ma nazor a co by na to rekl. Muze nakonec z toho mit radost a strhne te s tim 🙂
Drzim palce a at se doma dobre rozhodnete, kdyz test vyjde pozitivne.
@lizzie2525 a na rodinu se vykasli, je to o tobe a chlapovi 😉 je to tvuj zivot, ty s tim budes zit. A treba by te nakonec nazor rodiny, jejich podpora, překvapila 😉
@simi1510 Mas pravdu, tohle presne mi napsala kamaradka. Ze miminko je vzdycky dar a pokud by to tak bylo, mela bych si jeho příchodu vážit.
Ja verim ze bych to s postupem měsíců přehodnotila a byla stastna, ale ted posledni dny se citim tak divne, jinak...
Partner mi rekl ze by to přijal vřele a starali bysme se a vsechno zvládli, ja mam bohuzel ale i dost hysterickou matku, ktera v mem životě hroti kazde změny a vim ze by me hrozne vystresovala a byla na me hnusna, kdybych ji to rekla.
Je pravda ze penize mame, nejsme uplne na nule, mame jak se rika kde složit hlavu a tak bych si myslela, ze by to ode me nebylo vubec nezodpovědný... Miminka jsou nadherna a vzdycky jsem se pohledem na ne rozplývala!!! Zvlášťní ze ta myšlenka na vlastní mne ted tak trochu desi, ale myslim ze takovy ten prvotní strach zažije kazda...
Holky, uz budu muset ten TT udelat, chtela jsem uz vcera, ale tepovka tak 180 a malem jsem u toho omdlela, a byla jsem zrovna v praci, tak jsem to radeji hned vzdala, aby to tam se mnou neseklo, nekecam... 🙂) no ja jsem něco... Rikam si ze vek bych na to mela asi tak průměrný, i kdyz porad jeste mladší maminka....
Mne prave zarazi ze jsem toho 3.4.slabe krvacela a pak uz nic, no..
@lizzie2525 reknu ti to takto, byla jsem znicena z toho, ze tehu dopadlo jak dopadlo, delala vse pro to, aby se podarilo... ono kdyz cekas prvni chtene a nepovede se, je to hruza. Nepocitala jsem s tim.
A ted kdyz jsem se konecne dočkala, tak jako ano mam radost, ze se povedlo, ale bojim se. Mam obrovský strach z toho všeho co me ceka, nevim co to je, defakto pak po porodu se změní uplne zivot a nekdo bude závislý na me. Mne bude v rijnu 29, pritelovi je 33. Neumím si na jednu predstavit, ze bych mela byt zodpovědná za nekoho jineho, obcas si přijdu jako dite, a nejradeji bych, aby to za mne nekdo vyřešil. Ale zase vim, ze se to naučím, bude to nekdo, ktery je ze mne a z pritele, bude to laska na cely zivot a nebudu nikdy uz pak sama.
Kdyz to zvladly zenske prede mnou, zvladnu to i ja. To si rikam taky k tomu vsemu.
A pokud se bojis mámy, tak ji to reknete na posledni chvili, kdyz to tak bude, nebo az to na tobe pujde videt. Nejkritictejsi dobu preckas v klidu a pak uz se s tim bude muset vyrovnat.
Jsi dospěla, neni ti 15,18, kdy by ti jeste mohli nejak mluvit do toho co a jak, nebo te navádět na nejakou cestu. Ale mas svuj zivot, sveho chlapa, ktery by to bral. Je to jen o tobe a o nem, nenechte se ovládnout tim, co řeknou ostatní.
Ono treba az by se to narodilo, tak tvá mama bude prvni, ktera se změní a to male ji dostane.
Defakto potencionalni muj tchán me moc nemusel, kdyz jsme se dali dohromady. Kdyz jim pritel rekl, ze čekáme mimi, tak pak se choval jinak. Videl ze nejsem zenska co jde za kariérou, ktera stoji o rodinu. A doufam ze kdyz toto bude v poradku a narodí se, tak si ho získá. Mozna i vic nez jeho mámu, dle ktere jsme na to mladí a mame si uzivat rodiny. Ale dle sebe mam dost věk na to 🙂 a je to muj a priteluv zivot hlavne.
@lizzie2525 lehke krvaceni mohla byt ovu, mohla byt nidace.... zjistíš to jen tim tehu testem. A treba se tim i vyřeší dost veci 😉
@simi1510 moc děkuji,už se určitě zadari,cítím to ze by určitě mohlo🙂
@simi1510 Moc dekuji za hezka slova, jsi zlata.
Jo mama je takova hysterka, taky me hned napadlo, ze bych ji to musela rict az nekdy v pokrocile fazi, ne ted, mne by to jeji citovy hraní zničilo...:(((
Pritele asi taky moc nemusi, ale to nasi nemuseli nikdy nikoho.
To co pises, musela byt hrůza... 😢Ja si taky rikam, ze pokud dite prijde, tak z nejakeho důvodu, ano, sama si sebe taky neumim představit v roli maminky, ta myšlenka je jina, nova...
Desi me, kolik příznaků ted mam, to jsem nemela nikdy, pokud to neni vsugerovane....
Teoreticky ovu to byt mohla, divny je ze ten OV test ji pak ukazoval jeste po vynechání menses.
Uz budu muset sebrat odvahu na ten TT test,
No, ja myslim ze přítel by to vzal dobre, ten mi jednou rekl, ze by me na potrat nikdy neposlal, ze by ho to zlomilo, S rodinou by to bylo tezsi, ale jak pises, casem by si treba k vnouceti nasli cestu, jim vsechno trva,
Trosku dele...
No a moje "tehotenstvi" by bylo DOST nečekané, ale jsem si jistá ze nakonec by snad ten strach a silene pocity a nejistota opadl a byla bych stastna.
Ted se citim tak divne, nejistě, proste jinak...
Ale to dela hlavne ten strach z neznáma..
@lizzie2525 udělej test a uvidis. To jedine nebo doktor především ti daji odpovědi.
Na rodinu kašli vazne, jak jsem rekla a ted to az co bude, s pritelem 😉 nikdo neumi rict ideální vek na dite. Defakto ty mas na dite lepsi vek nez ja dle určitých statistik 🙂
A jiste mas dost rozumu k tomu, abys o sobe rozhodovala sama
Existují rodiny, ktere neumi přijmout partnery jejich deti. Znám to z rodiny, tatu mámy rodina neprijala... a co? Maji me i segru 🙂 a nevymenili by nas 🙂
Hlavne se nenervuj, nestresuj... kdybys byla tehu, tak to tomu malemu jen a jen škodí.
Dej nam pak vedet, jak si dopadla.
Kdybys potrebovala, tak klidne napis i zpravu 😉
@simi1510 s většima velikostma je problem, hlavně když jsou velká prsa, to vím u mámy...tak drzim palce, ať něco vymýšlíš ;) a třeba něco hezkého seženes..
Mě ale vůbec nic netrápí, jsem fakt hrozné v pohodě, máme s přítelem úžasný vztah...jsem jen teď šílené vycerpana fyzicky jako by na mě něco lezlo, ale tak asi je to proste k té silné ovu a za par dnů bude zase dobre..a včera mě teda rozhodilo to další těhotenství v okolí, ale to je vždycky jen chvilkove, ze mě to zamrzi a mám takový blby pocit..teď už bude zase určitě dobre. Minimálně než přijde MS 😂
Z tebe mám ale velkou radost 🙂))

@simi1510 mas doma ovu test? Zkus ho schválně jak vypadá takhle v začátku.....😉