Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@simi1510 ahoj, tak kolem 3 rano me probudila ohromná bolest podbrisku, jako kdyz mi tam nekdo vrazil meč a chvili drzel, malem sem se po...! Nejhorsi je ze jsem volala ke svy doktorce a telefon mi ohlásil ze ma momentálně dovolenou, tak budu muset nekam na pohotovost, coz nesnasim. Tady bych se spis přiklonila k te cyste, neverim ze by takovou paseku dělalo dite, nebo spis takove ohromné bolesti... Co jsem četla, i od cysty muze byt člověku na zvraceni a soufl. To je teda záhada. Takovou bolest nechci uz dlouho zazit, trvalo to asi minutu a myslela jsem, ze mi nekdo probodnul podbrisku skrz na skrz!!!
@lizzie2525 tohle opravdu vypadá na cystu, ta muže způsobit veliké bolesti...drzim palce, ať je brzy dobre.
@lizzie2525 drzim palce, at je lepe. Taky nemam rada pohotovost, ale zase zdravi je jen jedno 😉
At to dobre dopadne a nemas bolesti uz.
@llenka_li ze? Jedine co je mi divne, ze je mi dal strasne nevolno a zvraceni, nemyslim si ze takovou bolest by vyvolalo tehotenstvi. A jak čtu, i cysta muze vyvolat nevolnosti, zvraceni, opravdu jsem takovou bolest nezazila dlouho, kromě ledvinne koliky v roce 2014.
@lizzie2525 a test jsi pořad nedělala? Tím bych určitě zasla, aby to třeba nebylo nějaké špatne tehu, nevyvijejici nebo mimodelozni, když to mas cele takové divoké a MS nikde. Ale v jedné diskuzi tady je holcina, které se po potratu udělala cysta a měla s tím velké trápení. Obrovské bolesti, nevolnosti..různé spineni, pak cysta praskla, odešla a byl klid...
@llenka_li nene, ja si ho chtela udelat vcera v praci, ale udělalo se mi mdlo (ze strachu, nervu), protoze dite jsem nijak neplanovala a tak jsem si rekla ze to v praci radeji delat nebudu, ale uz budu muset. Četla jsem tu neco o mimodel.tehotenstvi, jak to muze byt nebezpecny, tak to me fakt docela desi, podezrely je mi jen neustale zvedly zaludek... Ale i kdyby to bylo TEHOT., tak si rikam ze by asi nebylo uplne v poradku, s takovými bolestmi... Samozrejme ze vubec nevim co bych delala kdybych byla tehotna, na potrat bych neměla cit ani odvahu, ale byl by to urcite ze zacatku problem, hlavne s moji rodinou, ktera i po mem osamostatnění ma neustale potrebu kecat mi do života a vim ze by mi delali hrozny sceny :(( je mi z toho spatne
@lizzie2525 rodinu zaraz dokud je čas, někteří rodiče mají tendence se dětem plést do života cely život, ale čím dřív jim to zakazes a nastavis jasné hranice, co si můžou dovolit, tím lip pro tebe. Já měla v 25 dvě děti ;) a nelitovala jsem jedinou vteřinu. Třeba budou zprvu naštvaní, ale ono je to časem přejde...a ten test udělej hned. Fakt to muže být i nebezpečné...
@llenka_li jo, vymezit hranice jsem mela uz davno, skoda ze jsem si to nechala libit tak dlouho!
Nechala jsem se od nich citově vydírat a manipulovat a takhle to dopadlo. Za me je 25 idealni vek a miminko bych si nechala, ale je mi jasny ze bych z toho ze zacatku byla taky nesvá a mama by hystercila....
Každopádně co se delo v noci je podezřel, ted uz se bolest neopakovala, ale stale mam zaludek na vodě, coz dělají samozrejme i nervy...ktere mam ted obrovské.
Dostanu se do lékárny nekdy odpoledne, tak dam vedet. Jo, je pravda ze popis toho mimoděložního teh.me vazne vyděsil ☹
@lizzie2525 tak dej vědět, určitě to bude v pohodě. A máma, buď si to sama srovná v hlavě a bude babička, ať teď nebo za par let a nebo zůstane na stará kolena sama, protože dřív nebo později to nevydrzis...ona si taky zvykem, ze už nejsi její malá holcicka, neboj ;)
@llenka_li to doufám, uz by to chtělo, v 25... :(( no bolesti v podbrisku vnimam porad a je mi nonstop na zvraceni, i kdyz nezvracim, asi budu muset odejít z prace a nekam vypálit. Dela se mi pomalu zle i kdyz se zvednu...
I kdyz ja uz jsem takových dnu v nervech, ze se neni čemu divit. Momentálně si neumim představit jit nekam na laparoskopii nebo odstranění cysty, mimoděložní uz vubec... Je mi z toho do breku 😢😢😢😢😢😢😢😢😢urcite se ozvu
@lizzie2525 Držím palce!!
@radunkap dekuji!!! Jsem z toho pekne vydesena, kdyz čtu, co se vsechno muze stat :(
@lizzie2525 odpoledne si udelej test a zajdi na pohotovost, at mas klid. Cim driv to zacnes resit, tim lepe pro tebe a tve zdravi.
@lizzie2525 bude to dobre, jen to začni řešit. Třeba to vůbec nic není, jen nervy na pochodu..;)
@llenka_li no, ja prave hrozne dlouho nemela odvahu to resit, vlastne od toho 19.4. A pokud mi v ordinaci řeknou ze jsem misto cysty teho; asi to tam se mnou na miste slehne, to jsem si jistá...
@lizzie2525 neee 🙈 klid 😂
@llenka_li najednou mi přijde ze mi břicho roste nejak nahore, i kdyz tohle je samozrejme nafoukly špek, vim ze nic videt by nebylo tak do 3-4. Ale clovek jak se boji, tak pak uz fakt řeší kazdou kravovinu... Ach jo holky, chci i nechci. Byl by to dar a vim ze by me to změnilo, celej muj zivot, ale bylo by to hrozne nečekaně a proto se bojim ze bych to prožila ve stresu... 😥
@lizzie2525 drzim moc palce a dej vedet!
@simi1510 napisu Ti, urcite, i kdyz jiste v hrozne bezradnici...☹(( ale musim rict ze jste moc fajn holky a pomáháte mi...
@lizzie2525 mne tu holky taky pomáhaly a rada pomůžu jinym 😉 podporu potřebujeme všechny 😉
@simi1510 ja uz pujdu domu z prace a pro ten test, driv me nepustili..... Jsem cela zelená, bledá, potí se mi i ruce pri pomyšlení ze bych byla tehotna.
Přítel moje strachy zná, a rekl ze bysme to vsechno zvládli a těšil by se, tam mam podporu 100%, ale ta myšlenka oznámit to vlastní rodině?? Boze muj... Nevim z ceho vic upadám do mdlob 😥
@lizzie2525 já se taky jednou takhle bála, omdlívala. Ukázala se chyba na straně psychiky, měla jsem nějaké problémy a MS x týdnů nikde. Zastavila se mi funkce vaječníků , dostala injekci a bylo po problému 🙂
@lizzie2525 jsi dospelej člověk, rodině to ani nemusíš říkat, není to jejich věc, buď v klidu a dej vědět ;) zajímalo by mě, kdy podle nich je ideální věk na založení rodiny...😊
@lizzie2525 tim se vubec netrap hele. Neřeš rodinu, nevíš jak dopadne test, co je a neni. Nejdriv rozsekni proc neni ms, jestli test neco ukaze a pak se bude resit dalsi 😉 však neni povinnost to doma rodine hlásit 😉 nepridelavej si starosti timto. Muze to byt jen z nervu, ze se toho tak bojis

@llenka_li jak se rika, kdo si počká, ten se dočká a my všechny se dočkáme 🙂 drzim palce! 🙂 😘