Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@aptacek dekuji, malinko jsi me uklidnila... A bylo ti tenkrát i nevolno, ze sis ti vsugerovala jak ses toho bála?
@llenka_li haha Leni, myslim ze nikdy, vzdycky by si nasli nejaky problem... Jste moje velka podpora, kdyz je zle, jdu sem k Vam na Modryho koníka a je mi lepe... ❤️Dekuji Vam!!
@simi1510 no. Mas pravdu... Jedine podezřelé mi je, jaký ja jsem kafomil a ted na kafe jen pomyslim a je mi na zvraceni... To tu hodne holky psaly. Ze jim v tehu přestalo chutnat kafe :(( tak ja to tak mam... Zitra me ceka cesta na ambulanci, budu to muset nejak dat, at uz to bude jakkoliv
@katkaproch kolem 7 vecer testni keste, ale uz je hezky ;) hodne stesti
@jullli tenhle byl po 3 minutach takovy a dobarvil se. 🙂
@lizzie2525 vse je pak i o psychice 😉 kdyz se budes nervovat, ze to tak je, tak se ti objeví nejvíce příznaků pro tehu 😃
Ja treba ted jsem 4+0, az na nejakou obcas závrať, únavu, dneska jsem behem 2 hodin sla asi 10x na záchod 😃, obcas nechuť k jídlu, sem tam prsa, podbrisek, nic nemam. A to jsem to Predtim prisuzovala pms 😂
@katkaproch drzim palce! At to vyjde
@simi1510 dekuji, uz by to po roce chtelo...
@katkaproch verim tomu! Ja se snad dockam ted, 7 mesicu od revize, defakto nejakych 18 mesicu celkem - od zari 2015 ...
Takze urcite tu budes s holkama za chvili davat tehu testiky 🙂
Hlavne si to koukejte užit!
@lizzie2525 tak to vůbec nevím, je to pár let zpět. Než mi trklo, že MS nikde trvalo to veeelmi dlouho 😀 být tebou, přestanu dumat a udělám test. Ať prostě víš na čem seš..
@simi1510 uzijeme, uz na to nemyslime a uzivame si. 🙂 Ja jsem dnes 19dc a konecne dorazila, tak ted zase jeste cekat tak tech 12 dni 🙂
@simi1510 na ten záchod (malou) naopak vubec nechodím...🙂)) to spis naopak. Ja uz tak výrazně necítím prsa, ale hlavne občasný pichnuti v podbrisku a zaludek tak nejak trvale na vodě. Dela se mi zle pri pomyšlení na kafe a vonavku Jadore, co používám 😂Jinak zari 2015, to jsem potkala moji lásku, kterej by byl tatinek miminka... 18 měsíců? Tolik to leti, za chvili spolu budmee 2 roky
@aptacek no, po vysazeni atk samozrejme je možné, ze se cyklus rozhodil... Kez by. Dam vedet 🙂
@katkaproch a zkoušeli jste uz ten conceive?
@lizzie2525 tak udělej pak doma test a uvidis. Jedno dilema se skonci. Zitra budes pripadne moudrejsi od doktoru 😉
Jinak ja v lednu s tim svem 3 roky a kdyz bude vse ok, tak k nemu bude darek v podobě narození miminka 🙂
@simi1510 ne, co to je?
@katkaproch jediny lubrikacni gel, ktery je ale na podporu poceti. Neskodi spermiim jako všechny ostatní. Ja s nim mam ted Dve carky na tehu testu a hodne holek s nim taky otehotnelo.
A jak jsem tu holkam psala, sex ve stredu, ovu v sobotu, jediny styk v dane dobe a povedlo se snad 🙂 snad to za 3 tydny doktor potvrdí 🙂
@simi1510 tak drzim palce, ja se musim priznat, ze mam ted tolik plodneho hlenu, ze gel asi neni ani potreba 😀
@simi1510
tady je ten dnesni po zaschnuti.
@simi1510 no my jsme sexovali hlava ne hlava a ja ho přesvědčovala ze plodný dny uuuurcite nemam, ze je to v pohode.... Ted pochybuju 😂
@katkaproch tak my sexujeme bez jakychkoli gelu... ale tento nasmeruje spermie lepe na spravne misto 😀
@lizzie2525 bez jakekoliv ochrany?
@simi1510 dame tomu jeste cas a pak uvidime 🙂
Víte co holky? Jsem rada, ze tady jsme normalni skupinka holek, protoze co v jine casti je za holky... jim chcete poradit, ze objevíte aplikaci, a jeste se na vas sesypou s kecama a pomalu snad i urazkama...
@simi1510 no, bylo to vzdycky ven, ale evidentně to mozna nemělo vubec vliv... :((((((
A jinak jj, tady jsem mela stesti ze jsem objevila vas, taky nekdy nestačím zasnout, jak jsou na sebe v tech jiných skupinkách hnusny :(( a kolikrát i za veci za ktery to vubec nechapu
@lizzie2525 v tom pripade pak bys pri takoveto ochrane mela pocitat s tim, ze z toho nekdy muze byt mimi 🙂 táta rika, staci kapka a uz to capka 😃
@simi1510 no js jsem si rekla, ze kdyz se to stane, tak se to stane, jenomže pak najednou prisly nejaky nový plány a tak a rekli jsme si ze by to mohlo jeste pockat... A pak uz neprisla menses, no :(( to je takovy ten zákon schválnosti
@lizzie2525 prijde to, kdyz se to nehodí no, běžná praxe 😃

@verusch treba teprve bude 😉 jak dlouhe mivas cykly?