icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
aptacek
5. kvě 2017

@lizzie2525 mně je 24, jsem dva roky vdaná a přes rok se o mimčo snažíme 😀 je mi upřimně ukradený co si kdo myslí 🙂 je to můj život, já chtěla vždycky brzo děti a mít velkou rodinu. to že jsem z práce nejmladší mě vůbec netrápí 🙂
určitě vybuduješ, myslím, že až uvidíš na UTZ srdíčko, ucítíš první pohyby, budeš mluvit jinak 🙂

jullli
5. kvě 2017

@lizzie2525 brzy?? Niceho nikdy nelituju 25 budu mit ted v cervenci doma mam 4 leteho synka a na ceste miminko obe deti planovane ;)

Rozhodne si vybudujes vztah jiz k nenarozenemu diteti, jen pockej az uslysis srdicko,ci prvni kopance na to v zivote nezapomenes

jullli
5. kvě 2017

@aptacek mluvis mi z duse s nynejsim manzelem budeme v lednu 8 let 3 roky ted manzele... A mlada? Stale lepsi mlada nez stara.. Abych pravdu rekla za karierou se honim i tak jsem osvc.. Ale rodiny nelituji ta je na prvnim miste

simi1510
5. kvě 2017

@lizzie2525 tak prvotní reakcí je pro toho, kdo to neplánoval a nečekal, šok. Což se u tebe teď děje. A až si tomu přivykneš, uvidíš ho na ultrazvuku, tak to bude jiné 😉

simi1510
5. kvě 2017

@jullli Tolik let????? 😀 to byl první a jediný v uvozovkách, ne? 🙂 Pokud tomu skutečně tedy tak bylo, tak palec nahoru!

A ono jako osvč se člověk musí víc obracet, aby na sebe vydělal - na zp/sp, daně a pak na sebe a život... 🙂

lizzie2525
5. kvě 2017

@jullli mne to taky z pohledu sebe nepřijde brzy, nevim proc to okolí takto vnímá..... No to jsem hodne četla, ze u prvního ozvu srdicka nebo kopanci byla jasna laska na světě.... Ja nevim, asi bych nemela cit na potrat, ani nevim dokdy se na nej muze jit... To byly pouze myšlenky ze strachu, ktere me napadly jsko prvni, ale samozrejme takovy krutokrut bych ve finále nebyla... ☹ vsak bych mela pocit ze jsem zabila neco z nas dvou, nasi společnou vec a vztah by to zásadně poškodilo... Tam to chapu urcite v pripade vývojové vady nebo kdyz je slečne treba teprve 16 a nevi jak dal.... Rikam si... Ze u me by vek byl OK, penize mame, bydleni taky... Nejhorsi by byla ta reakce rodiny. Moje mama me cely zivot citové vydírá a dela to dodnes aniž by si to uvědomila. A vybudovala mi takovou vnitrni nesvobodu, ze mam z ni podvedome strach a stres... Ale kdybych ji to rekla, vyjede. Jak uzasna je matka a jak to muzu myslet vazne. Jo ano, je i skvělá.... Ale v životě mi udelala spoustu veci co jsou pro me tezke... A tata? Jsou spolu za jedno... Tam bych si asi neco vyslechla

llenka_li
5. kvě 2017

@lizzie2525 Jee, vždyť je to krásný, nebuď smutná. Naopak, mas věk úplně akorát..bude dobre, neboj 😘

simi1510
5. kvě 2017

Jinak si myslím, že nelze říct, jestli je člověk nad 18 let na dítě mladý nebo ne... Pokud to třeba cítí, že ho chce mít, že je to pro něj priorita, proč ne? V práci jsem měla kolegyni, která se v nějakých 21 vdávala a o rok později porodila holčičku. A prostě to byl její sen 🙂

A myslím si, že je lepší dříve než později. Když člověk celou dobu čeká, buduje kariéru, a pak si vzpomene, že by to chtělo dítě, tak už je přes 30, někdy někomu přes 40 a první dítě? Pak to taky nemusí jít... Jako neodsuzuji nikoho, ať si sáhne sám do svědomí, proč to tak je, co jak chce... Ale vezmi si, že nebudeš mít takový odstup od toho dítěte věkový, budeš ho víc chápat, kdežto co pak v pozdějších letech? Když doba stále někam utíká 🙂

Já mám taky obavy, tím, že je to první, které už teď doufám vyjde, tak nevím do čeho přesně jdu, co mě čeká, vím, že tomu budu muset uzpůsobit život, vím, že to nebude občas lehké, že to bude kolikrát na nervy, ale co. To malé za to stojí. A holky pak určitě řeknou, jak je nejhezčí, když to dítě přiběhne a řekne ti mami, pohladí, dá pusu, obejme....

Mně bude v říjnu 29, s přítelem jsme přes 2 roky spolu a vím, že je to on, že se vyplatilo čekat a že i kvůli němu chci to dítě. A hold to je ve věku v jakém jsem, nešlo to dřív, když jsme spolu ani nebyli 🙂

jullli
5. kvě 2017

@simi1510 taky si rikam ze je to mooooc let :D no ver nebo ne pred nim jsem mela 3lety vztah :P
A uplne ka se hodne vyblba v puberte byla jsem hooodne nedobra holka :D takze kolem 18ti se uklidnila dodelala skolu odstehovala se ;)

Mam posunutpu hranici ve vsem mama me mela v 17ti a je to moje opravdu dobra kamaradka ikdyz puberta byla krusna ;)

@lizzie2525 pokud mama v tebe neveri odprosti se od ni aspon na nekaky cas.. Neni to vubec dobre a tpbe tp neprida.. Pritel te podporuje a spolu to zvladnete

simi1510
5. kvě 2017

@lizzie2525 ono se třeba chytnou za nos... a právě třeba i pro to, jaký si měla rodiče, se můžeš postavit k tomu svému těhotenství jinak. Jisto jistě chceš pro dítě to nejlepší, nebo sis to aspoň někdy v životě říkala "až budu mít dítě, budu se k němu chovat jinak" nebo něco v tomto smyslu 😉

Věk je ideální. Jen dnešní doba je taková, že se říká, kariéra kariéra kariéra, a děti jako poslední. Jenže ... myslím si, že je lepší dítě, a pak stejně budeš pracovat celý život až do důchodu 🙂

Zkus se od té své rodiny osvobodit. Na začátku to neříkej, počkej, třeba to pak půjde lépe než si myslíš. A nenech si do toho života mluvit 😉 Je mi jasné, že jsi pak z toho hrozně otrávená a už se předem bojíš reakce.

Taky jsem se bála toho, jak to říct tenkrát našim... a co mi zbylo? Řekla jsem to, když bylo vše špatně... protože mě pořád sháněli, bylo jim divné, že se neukážu atp. A taky jsem defakto byla na dně z toho, jak to je a hledala pomoc. A ukázalo se, že když by to vyšlo, tak by byli šťastní prarodiče 🙂 Že už dle nich je taky věk na to.

Ono se to vše jednoho dne zklidní. A když ne, tak je to jejich problém 😉

simi1510
5. kvě 2017

@jullli Tak to se máš případně na co těšit, pokud budou děti po tobě 😀

Mně měla máma v nějakých 23-24 a ségru o 2 roky později,

jullli
5. kvě 2017

@simi1510
Proto doufam ze budeme zpet na morave :D

simi1510
5. kvě 2017

Jinak to je jak kdybych měla poslouchat potencionální tchýni 😀 dle ní bych si měla s přítelem užívat života, cestovat atp. A ne se vázat a chtít dítě. Prošla si spontánním potratem taky, ale ani štipka empatie, pochopení, podpory, když se mi stalo to zamlklé...

Takže na ní kašlu. Je to můj život, my se s tím budeme muset poprat a je to naše rozhodnutí. Oni ať to pak vezmou jak chtějí 🙂

simi1510
5. kvě 2017

@jullli myslíš, že by to pomohlo? 😀

sticker
jullli
5. kvě 2017

@simi1510 jasnee :D lepsi jak praha a drogy a nevim co vse... ;)

simi1510
5. kvě 2017

@jullli já jsem se s ničím nikdy nesetkala 😀

nikynikol25
5. kvě 2017

@simi1510 nevydrzim to čekat a zkoušela jsem 10ku a tam my vyletěl taky slabouckej duch,tak to už je my divné aby na dalším a slabším testu vyletěl opět duch.😕

aptacek
5. kvě 2017

@nikynikol25 a kolik jsi dpo? uka foto 🙂

simi1510
5. kvě 2017

@nikynikol25 hoď sem fotku

llenka_li
5. kvě 2017

@nikynikol25 test s citlivosti 10 je silnější než 25. Respektive ukáže dřív než 25.

llenka_li
5. kvě 2017

@nikynikol25 fotku, fotku 👏🏻

nikynikol25
5. kvě 2017

@simi1510 nevim jestli to bude vidět,nemám tak dobrý telefon,udělala jsem kdyztak mám i negativ,nebo to zkusím vyfotit ještě jednou

aptacek
5. kvě 2017

@nikynikol25 já tam něco vidím.. hele a nechceš jít na krev? hlavně i toho první ducha jsi ukazovala u před pár dny ne? nebo kolik je to dní?

nikynikol25
5. kvě 2017

@aptacek měla bych být 6Dpo pokud byla tedy ovu 29.5,ale ovu testy nic neukazali ale zato bT my stoupá

jullli
5. kvě 2017

@nikynikol25 Ja vidim a to mivam problem videt :D
Ty mas spozdeni nebo tak nejak vubec nevim promin

jullli
5. kvě 2017

@nikynikol25 6dpo by tam nic nebylo

simi1510
5. kvě 2017

@nikynikol25 jako vidim tam ducha no,... mas graf?

terka228
5. kvě 2017

@nikynikol25 Jé,taky vidím☺

nikynikol25
5. kvě 2017

@aptacek jo jo,dávala,ale nějaká holčina me tu psala ze to může ukazovat případnou ovu.😕ale nedalo my to a mam koupenejch asi 5 Tt testů,jsem jak magor hihihi😀

jullli
5. kvě 2017

@nikynikol25 jooo uz vim ty jsi mela na tom clearblue ze jo toho ducha...

No me to bud osobne prijde ze jsi predtim otehotnela a jal prisla ms tak tp odeslo a nebo jai stale tehotna a je to mlade tehotenstvi.. Ale to by jsi musela otehotnet jindy jelikoz 6dpo se duch opravdu neukaze

Strana