icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
radunkap
5. kvě 2017

@kotito Ahojky🙂 Jak ti je a jak se citiš?

Jinak holky, já dneska 4-5 DPO, cítím bradavky, dneska mě bolelo v podbříšku, ale nevím, jestli to není jen nějaká vsugerace. Snažím se na to moc nemyslet a zaměstnávat se🙂

aptacek
5. kvě 2017

@nikynikol25 já jsem např. měla bioch.těhu a ještě po MS jsem viděla hodně špatně ducha..

aptacek
5. kvě 2017

@radunkap tak to jsme úplně stejně 4-5Dpo 🙂 a mám stejné ,,příznaky,, jako ty.. taky nad tím nepřemýšlím, ale ty prsa se přehlídnout nedají.

nikynikol25
5. kvě 2017

@simi1510
@simi1510 jo jo mám

radunkap
5. kvě 2017

@aptacek Faaakt? No super!🙂 Já měla pozitivní test v neděli ráno a pak už slábl, takže ovulka buď neděle nebo pondělí. Mě nijak extra nebolí, jen vím, že je mám a mám je trošku červené, ale možná se jen moc pozoruji🙂 Kdy budeš testovat?

nikynikol25
5. kvě 2017

@jullli no uvidím,kdyztak si zajdu jako samoplatce na krev,byla jsem předevčírem u doktorky a na účtu nic nebylo,řekla ze těhotná můžu být,že kdyby to teprve začalo tak za 14 dní mám udělat znovu a uvidí se

aptacek
5. kvě 2017

@radunkap já měla nejvíc pozitivní test v sobotu odpoledne, podle bolesti typuju, že ovulace byla v neděli, takže spíš 5dpo. taky je mám takový jiný 😀 ráno jsem si náhodou všimla, že jsou větší a jsou kolem takové modré žíly 😀 buď 10DPO ve středu, nebo v pátek. máme totiž firemní akci, tak chci vědět.. ale nějak to nehrotim, buď to teď vyjde, nebo to jistí CAR za týden. ale řikam si, že by byl zázrak, kdyby rok a čtvrt nic a najedou // - tomu moc nevěřim.

simi1510
5. kvě 2017

@nikynikol25 ten graf předtím ale nevypovídá moc o těhu :-/ a dle toho můžeš být tak 6-7 dpo

asi bude lepší zajít na tu krev

nikynikol25
5. kvě 2017

@aptacek ja mám teprve před ms 20.5 ma přijít Ms tak se uvidí no.

nikynikol25
5. kvě 2017

@simi1510 nu právě ja nevím,tohle jsem ještě neměla

nikynikol25
5. kvě 2017

@simi1510 je na prd ze ja teď odjíždím,nestíhám jít na krev a nebo počkám ještě tejden a udělám si clean blue digi.

aptacek
5. kvě 2017

@nikynikol25 nemohlo to spíš nevyjít min.MS a nyní to ukazuje zbytek hcg? nevím no, těžko říct, ale těhu mi taky nepřijde moc pravděpodobné :(

nikynikol25
5. kvě 2017

@simi1510 je na prd taky ze ten den předtím jsem nemohla změřit Bt jsem nespala doma nu☹

radunkap
5. kvě 2017

@aptacek musíš tomu fandit🙂 Třeba to vyjde.. Já dnes cítím i spodek, no uvidíme, tak to budeme testovat spolu🙂 To jsem ráda, že tu někdo je, co je zároveň semnou🙂

radunkap
5. kvě 2017

@aptacek MOC! nám držím palce!!!😀

nikynikol25
5. kvě 2017

@aptacek nevím no,uvidím za těch pár dnů,co s toho bude,buď jsem byla těhotná a ta provera co jsem měla na Ms my to prodělala,to v tom případě doktora mého bývalého zabiju sekerou,nebo nevím no,tadyta doktorka my o tom nic neřekla že jsem byla těhotná,poznala by to nebo ne.

simi1510
5. kvě 2017

@nikynikol25 pokud je to třeba týden-dva týdny staré, tak se to nepozná úplně snadno. V tu chvíli doktor neví, jestli jsi těhotná a nebo co je. Na začátku těhu je jen zvětšená sliznice, ale žádný váček nic vidět není

aptacek
5. kvě 2017

@radunkap jsem z toho unavená 😀 ale uvidíme. můj muž je pořád hrozný optimista a každý měsíc moooc věří 😀 já jsem smířená s CARem a případnou poslední leteckou dovolenou 😀

nikynikol25
5. kvě 2017

@simi1510 právě my řekla že jsem úplně v pořádku,určitě kdybych byla vlastě předtím těhotná před ms coz už je skoro měsíc tak by to mohla poznat ze jsem byla,ale neřekla o tom nic,ze bych předtím byla,tak nevím zkocim si na tu krev,bude to asi lepší.

nikynikol25
5. kvě 2017

@simi1510 ja jak byla právě skoro před 5 lety těhotná tak jsem se to skoro do 3ho měsíce nevěděla a to jsem si dělala Tt test a ta kont.čárka byla slabá,tak uvidím,ale kdyby to vyšlo ja bych byla taaaaak šťastná 😇

simi1510
5. kvě 2017

@nikynikol25 tak je možné, že každý reaguje jinak na ty testy. Stejně tak jako čárka na testu, ať je sebehezčí a sebesilnější nezaručí prosperující těhu 🙂

Si skoč v úterý a pak případně čtvrtek/pátek a uvidíš, kdyby v to úterý to vyšlo nějak pozitivně.

nikynikol25
5. kvě 2017

@simi1510 to si tam určitě zkocim,je my to divné nu,že i na takovým obyc.testu je duch,ted koukám je zaschlej a dost vidět,ja jsem fakt magor,ja snad kvůli tomu udělám cokoliv aby to vyšlo už

jullli
5. kvě 2017

@nikynikol25 jako ja to taly nechapu kolik mas tech testu? Zitra bych zkusila dalsi :D

aptacek
5. kvě 2017

@radunkap já držím taky palečky 🙂 kdy chceš testovat ty?

nikynikol25
5. kvě 2017

@jullli mám asi ještě 4 tadyty testy,tak zítra zkusím další a když opět do dopadne takhle tak v úterý si zajdu na krev

llenka_li
5. kvě 2017

@aptacek
@radunkap
Taky hlásím 4dp ;) a mám pocit, ze se to povedlo, zajímavý, asi už jsem blázen 😂😉

jullli
5. kvě 2017

@llenka_li podle ceho soudis? Ja si to myslela 6dpo ze se povedlo :D

aptacek
5. kvě 2017

@llenka_li
@radunkap

Super jsme tu tři 🙂

denisa3101
5. kvě 2017

@radunkap

@aptacek

@llenka_li
Ženy koukám že nás je dost 😁 já jsem také 4 DPO 😁 břicho jak na ms cítím každej den ale to je vše :/ prsa nic ale to jsem neznala ani u předchozích těhu

aptacek
5. kvě 2017

@denisa3101
@llenka_li
@radunkap

No krása, tak snad to aspoň jedné vyjde 🙂 nebo radši všem 😀 😀

Strana