Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@aptacek mne asi klepne z toho neustalyho pocitu na zvraceni... Chce se mi zvracet, ale nic nejde ven :((( proste jen tak otviram pusu na prázdno...
@lizzie2525 a kdy jsi mela vubec naposled ms? Ja zacala zvracet 4+3
@jullli ahojky, bylo to 19.3.....nechapu hlavne, jak jsem zvladla otehotnet. Menstruace končila 25.3., 3.4.jsem slabě krvacela a to netrvalo ani den.... Pak zadny příznaky. Jeste ani minuly tyden!!! A ted jen krkam na prázdno a chci zvracet, ale ven nic nejde :((( skoro cely den...
@lizzie2525 takze jsi 6+5tt to uz se pomalu objednej k dr ;) no pokud jsi
3.4 lehce zakrvacela bylo to pravdepodobne uhnizdeni
@denisa3101
@llenka_li
Ja dneska taky bricho jak pred ms a dokonce cestou z prace me rezalo, jak kdyby mela zanet mocaku, ale vevnitr. Ted uz dobre. A trosku bradavky, ale nic hruzostrasneho. Proste vim, ze je mam🙂 tak uvidime, kezby se nam to vsem povedlo..
@jullli k tomu tvému 4+3 se asi blížím teď... Jsem si dopoledne dala chleba s vysočinou a je mi blbě, takže nikam na žádný ples nejdeme. Nezvracím, ale pořád se mi to vrací a je mi z toho blbě. Zkusila jsem si vzít Emesin, což má být při nevolnostech v těhu, že je to jen zázvor s B6 ale nic, žádný účinek ☹ Dneska jsem 4+1
@lizzie2525 ono je jedno, kdy se končila ms, defakto třeba v tu chvíli mohly začínat plodný dny...
A jak se to stává, když to neplánuješ, ale nechráníš se nijak (ono tedy i občas, i když se člověk chrání), tak se to stane... a nechápe pak jen člověk.
V 6+5 bys tedy měla mít dálnice na těhu testu - ty tam jsou? Máš fotku toho testu, co jsi dělala?
@jullli hele v to doufám, do včera to byla zatím procházka rájem 😀 dneska si říkám, jestli to budu mít podobně jako ty, tak se mám na co těšit. I když výhoda by byla, že by nějaké to kilo šlo dolů 😀 😀 😀
Říkala jsem si, že to zkusím jít zaspat, když nikam tedy nejdeme. Cítím se totiž stejně utahaně, unaveně.
Jako můžu ti říct, že z loňska nic z tohoto neznám. To byly akorát prsa, děsná chuť na sex (tu ani teď tak velkou nemám), zimnice v létě.... K tomu teď mám stále pocit, že ze mě něco teče, jak když to dostávám...
@aptacek , @llenka_li , @radunkap a @denisa3101 to jste se ale hezky sešly holky 🙂 tak vám všem cca ta týden budu mooooc držet palce, ať de ty // na testech objeví 🙏 🌷
@lizzie2525 tak pokud jsi měla poslední MS 19.3., tak to bys byla těhotná téměř stejně jako já, já měla poslední MS 20.3. a na testech jsem měla dálnici už před týdnem. Asi by ses měla fakt objednat k doktorce, ať na tebe brzy koukne...
a s tou rodinou... vše ti tu již holky napsaly, ale žádná nežijeme tvůj život, tak se nám to třeba lehce radí. Každopádně držím palce 🍀
@simi1510 tak co, testuješ každý den nebo jsi statečná a tak často netestuješ ? A koukám, že se ti asi pomalu rozjíždějí nevolnosti... to je mi líto...
Já jsem dnes 6+4 a zatím mi témeř nic není.... par dni zpátky jsem lehce cítila prsa, ale jinak nic. Tak mě občas přepadnou ty chmurné myšlenky, protože minule mi taky nic nebylo.... no ale snažím se v takových chvílích myslet na známé, kterým taky nic nebylo a mají zdravé děti....
A už ses objednala k doktorce ?
Já jdu až 16.5. a přijde mi to pořád neskutečně daleko 🙈
A co ostatní těhule, co objevily // podobně jako já, jak vám je ?
@alli005 testuju den co den, jestli sílí a zatím snad jo. I když mi to nezaručí nic... Ale je to o trochu jinší než tenkrát no.
K doktorovi budu volat ve středu nebo v pátek, kdy má ordinační dny. Hlavně si říkám, aby se hlídal teď ten myom, co mám, aby to nějak miminku neublížilo, pokud to prosperující těhu. Dle jeho názoru to nebylo nijak akutní, aby se to řešilo operací, i když se mě k tomu snažil přemluvit... Ale když jsem zkoušela již předtím názory 3 doktorů, tak to otěhotnění/těhu nemá vadit nijak... Jen prostě případně nebude moci být třeba přirozený porod, ale stejně mi nikdo neumí říct, zda poroste nějak víc, nebo ne...
A chci jít tak za 3 týdny cca. Teď jsem 4+1 dneska, tak ať mě zase zbytečně neděsí. I když bych chtěla vidět, co a jak už pomalu teď. Toho strachu se úplně nezbavím v hlavě, ale v těle mám takový klid nějaký.
A jestli se mi objevují těhotenské nevolnosti, tak to rozhodně jásat nebudu 😀
@simi1510 tak to je dobre, ze testy sílí 👏
A s tím myonem, uvidíš co doktor, ale taky jsem četla i slyšela, že velmi často to těhotenství nijak nebrání ( pokud tedy treba není nejak extra velký nebo neroste rychle )
To je dobre, ze máš v těle klid 😉 to je pro mimčo určitě lepší. Já se taky snažím a řekla bych, ze mi to jde tak na 90-95% byt v klidu a klidná.
@alli005 Jinak budu držet palce, ať ti kontrola dopadne pak dobře a je vše v pořádku!!!!
On se po revizi trochu zmenšil, není nijak velký, je na zadní stěně, takže nijak ničemu nebrání a neměl by zlobit no. Nechtěla jsem se od toho doktora nechat vyřadit z provozu na víc jak půl roku, co mi tak naznačoval. A snad to bude v pohodě no.
Vím, že jak jsem loni skončila v nějakém 5+něco na té pohotovosti, tak že tam nic údajně dle té protivné doktorky nic nebylo, o 3 dny později pak byla dutinka.... Tak snad kolem toho 7.-8. týdne by to už mohlo být nějak vidět, zda je to v pohodě, nebo zda se to někde zase pohnojilo.
Ale zase si říkám, že to, že je to tak jako jinší, mohlo značit, že je to lepší. Že mám v sobě i tu pohodu a ne žádný blbý pocit. Nebo ani nevím, zda si to zatím nějak připouštím. Možná si to dopřipustím, až to uvidím na ultrazvuku 😀
@simi1510 ja vim, moc ti fandim, pozoruji te uz delsi dobu a moc jsem ti prala, aby uz ti to konecne vyslo!!🙂 a vyslo 🙂 Jsem na to zvedava, ale spis citim ten spodek. Ale jsem dnes teprve 4 dpo, tak si rikam, ze telo jeste ani o zadnem tehotenstvi nevi, kdyby bylo...🙂 tak uvidime pristi tyden
@jullli je to zajímavý, no...měla jsem do včera obrovské bolení bradavek, dneska jsem je přestala cítit a občas mám jako by mravenceni v prsou, takové chvilkove napětí. Vysypala jsem se bedarama. Mám takové precitlivele naladove dny a jsem šílené unavená, probouzim se mrtvá a chodím spát v 8. A celkové jsem, jak když na mě leze chřipka, mám takové horké tváře...no nevím. Ale fakt se cítím jinak. Buď jsem blázen a nebo se to povedlo. A jestli se to nepovedlo, tak jsem fakt zralá na blázinec 🙈 jsem zvědavá, jestli své tělo znám nebo mě jen takhle klame 🙂 středa - pátek příští týden uvidíme 🙂
@radunkap já břicho necítím třeba vůbec, ty prsa jsou jiný, horky, těžký, ty tváře mě páli a únava, ale silena...a zdají se mi každou noc sny, hrozné zive od 1dp a já sny nikdy nemám...zvláštní je to.
@aptacek mám jedno dítě z dubna, druhy z května...a teď je všude tolik pozitivních testu, určitě to vyjde i nám 🍀☺️

Ahoj holky, já jsem dnes 3DPO, teda spise po prvním IUI... mam silene bolesti v podbrisku, ale podle me to bude utrogestanem... Prsa me ale nebolí vubec. Kéž by nam to vyslo tento mesic 🙂