Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@simi1510 no mentes se mě mela dostat 1.4.ale nedosel mela sem asik 3x vyvolavacky pac me čekala operace tak sem mentes dostala 13.4.A podle mich poctu skoro po 40dnech ,a podle 28dnech bych mela dostat mentes 10.5.ale to pochybuji ,...takže mam docela zmatek stoho kdy mám ovulaci,nikdy sem to tak neměla ale po 4xpotratu to mám čím dál horší ,...chcem mimi nikdy sem si nic nepocitala jen mentes ale jen přibližně ať zruba vím ,...
@kristousenecek tak pokud to mas takto, tak to by chtelo resit s doktorem. Delas delsi dobu ovu testy? Nebo jsi dneska jen zkusila?
@simi1510 jen dneska zkusila ;),nikdy sem je nedělala vše jsme nechali na osudu ,akorát že to nedopadlo dobře ,...
@kristousenecek tezko takhle rict, zda si ji mela nebo teprve bude diky tomu... kor pokud mas rozhazeny cykly
Simi1510 děkuji ...poradím se opět s doktorem 🙂
@alli005 naštěstí je to fajn. Teď jak už je venku hezky a něco se děje, člověk na to nemyslí nebo nemyslí tolik. Zima byla horší ;) občas se mi stane, ze mám třeba den splin, nebo spis půl dne..ale téhle dnů není moc 🙂
Do ovulace jsem ani nevěděla, který DC jsem a kdybych ovu neměla tak bolestivou nevím ani dp. Teď už to samozřejmě začíná být napínavé, ale pořad to beru myslím v klidu 😄 a jak se daří tobě? Je to tu sama nová tehulka ;)
@simi1510 diky 😉 uvidíme za tyden. Já se proste zatím z toho těhotenství tak radovat nedokážu, protoze vím, ze ke zdárnému konci je jeste dlouhá doba... myslím ze pro me bude mezník az po 1.screeningu, ale na kontrolu uz se nemůžu dočkat 😎
A jinak ni fakt nic není - za celou dobu mě prsa bolely asi dva nebo tři dny, jeden den (to bylo neco 4+? ) mi bylo slabo, a občas brkám (krkám), ale zle mi není vubec...
Holky, tak ja byla ve čtvrtek na první kontrole..když jsem šla do ordinace, měla jsem tedy hrozny strach, ale nakonec dobrý..srdíčko ťuka, fazolka odpovídá i velikostí..dnes jsem 7+5..
@alli005 jsme na tom podobně 🙂teď bude další kontrola za 14 dní a když bude vse ok tak 12.6 na screening..taky se ještě nedokážu úplně radovat..po screeningu budu klidnější..snad🙂tak ti moc držím palce a
@simi1510 tobě testik krasne sílí, moc držím palce..i na nohou 😀 a
@llenka_li tobě taky..třeba ta magická noc fakt vyšla..až budeš testit dej vědět 😉
@karolinaba tak to je super, ze na kontrole bylo vse OK !
No jsi o 6 dní přede mnou 😉
A jak ti je ? Trápí tě nevolnosti ?
@karolinaba tak to je skvela zprava! At to jde tak dobre i dal! A Dekuju, snad to bude ok i u mne 🙂
Je tu nekdo v 7TT, komu uz je pekne zle??
Mne se chce zvracet ihned rano po probuzení, ale ven nic nejde, pouze to nuceni... Taky je mi uplne zle pri pomyšlení na kafe nebo jeho vůni...
Ale břicho zatim porad stejny... Zadny moc nafoukly nebo tak...
Pomaha mi vitamin b6, ale vecer je mi zase vzdycky zle

@kristousenecek pozitivní není. Kolikátý den cyklu jsi a jak dlouhý ho máš?