Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@alli005 no hele je mi zle..nezvracím, ale pořád celý den je mi špatně od žaludku..😕nejhorší je to vždycky večer..jinak jsem unavená a prsa se mi už nevejdou do žádný poprsenky 😅co ty? u mě tohle přišlo kolem toho 7tt...
@karolinaba taky je mi cely den zle, ale nic nevyzvracim. Hrozny pocit ☹
@karolinaba kolikatky mas ted prsa? Ja uz pred tim mela podprsenku 36g/gg... a ted je to hruza uz se vejít do neceho a to jsem v 5tt 😃 nevim kam budu chodit nakupovat spodní prádlo 😂
@karolinaba no mě je zatím dobre, psala jsem to tu včera simi1510. Ale tak uvidíme, treba se to jeste změní 😀
Prsa mam asi trochu nalitější, ale zatím to nevyžaduje větší podprsenku 😉
@kateriina_12 dnesni vypada pozitivne ale
@kateriina_12 dnes vypada pozitivni nemas lepsi foto toho dnesniho?
@kateriina_12 také se priklanim k tomu dnešnímu 😉
@jullli
@denisa3101
@simi1510
Zkusila jsem vyfotit jeste jednou. Neni jeste uplne zaschly tak ja nevim, vzdy me bolelo bricho a ted nic.
@kateriina_12 dnes je pozitivni ale muze byt i zitra takze prijemne snazeni 🙂
@kateriina_12 od pozitivniho testu ovu nastává nejpozději do 48 hodin 😉
@kateriina_12 urcite to bude dobry, neboj 😉
@lizzie2525 mám to samé jako ty..celý den špatně od žaludku, večer je mi tedy nejhůř..ziju na pribiňáku, cel.rohlíku a ovoci..jakmile jen pomyslím na maso je mi zle..ale zase si říkám, že někdo zvrací celý den, tak tohle je ta o dost lepší varianta..😉
@simi1510 ty jo,no tak ja mam 80C, a doufám, že na D se nedostanu 😲ale možná ano, protože to je hrůza 😅G..simi, to ti tedy nezávidím..já vždycky večer trpím, když si po celém dni sundam podprdu, asi začnu nosit na spaní nějakou sportovní..
@karolinaba ja do doby nez byla tehu tak v pohode, umím si vybrat správnou. Jen obcas bojuji s osypanim na místech, kde je kostice.... ale ted je to horsi 😃😂
@alli005 tak to je super..👍myslím, že teď už to asi nepřijde, ale kdo ví 🙂já mám spíš večerní nevolnosti, než ranní 🙂jo a už teď jsem začala chodit 2x denně v noci na WC, tak si říkám, až to bude pokročilejší, tak si snad na tom záchodě rovnou ustelu😅
@simi1510 to mas asi citlivejsi kuzi..a daří se ti maskovat?Já jsem se zařekla, ze to řekni až pro 1.screeningu, tak klamu co se dá..včera jsmě byli v manželem v divadle a ještě s kamarády a bylo podivný, že jsem si nedala o pouze víno, ale nějak jsem to za mluvila tak snad dobry😀
@karolinaba s našima se uvidim dneska na chalupe 😃 a to je jinak rad ze mame uklidit posledni pokoj, at mam kde pracovat atp. Jenže ja ten pokoj budu potrebovat na neco jineho 😃😂
Vcera jsem to musela rict kamosce, ze ta na me drink drink drink 😃
@karolinaba no uvidíme, někomu začínají nevolnosti pozdeji, někdo je nemá vubec.
Jinak na wc chodím v noci taky minimálně dvakrát 😀
@karolinaba no ja se vzdycky jakž takz vyspim a jak otevřu oci, uz mam zaludek na vodě, jsk cely den do zatáček :((( je to hrozne... Hlavne kdyz treba vim ze pojedu busem nebo tak, to za chvili nebudu davat ani to! Ja jim taky jen suché rohlíky, bebe sušenky a brambory na loupačku... Je to hrozne, doufám ze se to jeste nezhorší!!! Ale jak říkáš, jeste lepsi nez zvracet cely den... 😰
Holky tak dnesni testik delany pred chvili, carka se ukazala do minuty. Takze nejspis tento pozitivni. Ted jen nevim kdy se tulit, tuleni bylo vcera dopo, takze asi jeste dnes a nejlépe zitra? Snad přítele prekecam🙏😀
Holky tak já hlásím dnes 1DC. Přesně po 27 dnech od revize. Huraaaa. Pokud vše bude na kontrole ve čtvrtek ok tak huraaaa do dalšího snaženíčka.
@kateriina_12 jo jo, dneska je krasne pozitivní, tak hurá na to, dneškem a zitřkem určitě nic nezkazite 😉
@karin1712 tak to je dobre, ze dorazila takhle brzy, držím palce do dalšího snažení

@karolinaba veliká gratulace, další meta v podobě srdíčka za tebou ☺️ mám z vás holky radost. A já se ozvu, neboj se nic 😁