Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Tady testy maji min barvidla takze mebudou nikdy tak vyrazne ty carky
@denisa3101
@llenka_li
@radunkap
Ahoj tak co, jak se cítíte 😀
@aptacek ahoj no toť otázka 😂 včera večer jsem měla určitě teplotu "tělesnou" ale nic mi dnes není :/ tak jsem googlila a teplota může patřit i k nidaci tak jsem zvědavá co bude 😊😉 zítra 8 DPO a 22 DC a co ty ? 😉
@denisa3101 já zítra 9dpo a divně mě bolí prsa, jinak, z boku a cítím bradavky. Občas mě píchne v podbřišku, jinak nic 🙂 tak to slyším prvně s tou teplotou, takže jsem zvědavá 🙂
@denisa3101 u prvniho syna jsem telesnou teplotu mela zvysenou 🙂
@denisa3101 to jsem na tebe zvedava!
@karin1712 drzim palce a at se co nejdrive pak dockas miminka!
@verusch jeste testuj dále, v tuhle chvili nej pozitivni.
@kateriina_12 tak hezky tulit a drzim palce! U nas sex jediny sex 2-3 dny pred probehlou ovu a dle tehu testu to tam je 🙂
@simi1510
Děkuji a tobě gratuluji. My se tulili vcera, dnes a mozna zitra. Priteli jsem rekla ze ted proste musi, jinak mu sex staci 1x tydne 🙄😀
Jinak nevim jestli znate jonasovou metodu ale tentokrát mi ovu sedi i podle neho, tak snad znamení 😀
@kateriina_12 znám, ale mě to nastejno vychází až v létě 😀
@kateriina_12 Jj znám 🙂 u me ale totálně mimo tento cyklus, jak se zkrátil, jinak by to vycházelo taky na ten den 🙂
A Dekuju 🙂
Hold chlapi jsou i takoví, ze ho nemusi mit casto, znám z domova
@aptacek to je super, ze už jste objednání, to by to pravé přesně mohlo vyjít, když už není žádný stres ;)
Já už teď vůbec nemám takovou jistotu jako na první dny po ovu, to jsem měla fakt hrozné moc příznaků, ale byla to asi jen silná ovu a vše k tomu. Teď jsem úplně bez příznaků 🙄
@aptacek ahojky, no ja priznaky nemam skoro zadne.. Semtam citim prsa, obcas bradavky, ale noc extra, tak jak tu psaly holky, ze moc boli bradavky a tak.. Proste je semtam zacitim bud cele nebo jen bradavky. V patek me moc bolel spodek, jak by pred MS, ale to je vse🙂 budu testovat asi az v patek. V nedeli cekam MS.

@verusch Jeste vydrz zitra bude vic ;)