Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@llenka_li Jj odpo. Jinak bolest bradavek, což jsem nemela a zase zimnice.
Jinak jako kdyz to tak vezmu, tak mi ani neprijde, ze bych mela byt tehule 😂 na jidlo nemam ani chut. A k těm prsum, ze proste najednou nejak plne, jak kdyz vyplnene silikonem do extra pevna 😃
Jsem dneska 4+4, tak je jeste treba na to brzy.
@llenka_li ja zimnici obcas, loni to bylo vic.
Uvidis a treba bude mile prekvapko.
Ja jsem rikala celou dobu clovek ceka, az se objeví 2 carky. Kdyz nejsou, tak fajn, jdeme dal, jak se mi objevily? Tak jsem si prvni rikala, jsou tam vazne? Je to tam? Tak asi jo, no uvidime... 😃 ale myslim, ze to nejvic prijde, az budu vedet, ze to je tam, kde ma byt a ze to pujde dobre
Hezky vecer, holky, jak Vam je?? Ja dnes mluvila s pritelem a kdyz jsem videla jak se rozplývá nad fotkami miminek z UZ a těší se, uplne mne to dojalo... Hormony hormony 😂Nevolnosti me trochu přešly, i tak mam zaludek na vodě.. A nejak bloklou krcni. Hezky vecer 🙂
@lizzie2525 to je hezky..🙂 kdy té čeká kontrola?
@lizzie2525 tak to je dobře! A jak jinak je? Už jsi se s tím smířila? Kdy půjdeš k doktorce?
@simi1510 nene, jeste moc ne☹ dneska si tam musim zavolat... Hlavne jsem se nesmirila s tim jak je mi porad na zvraceni a ven nic nejde, takze se mi nikdy neuleví.. Rano a vecer to býva nejhorsi...
@lizzie2525 jee budou dvojcatka?
Ahojky holky, jak se dnes cítíte? Já jsem dnes 7 DPO a pořád mě tlačí a občas pichá podbříšek. Stále si říkam, že to bude tím utrogestanem. Příští týden ve středu jdu na krev. Jsem po inseminaci, tka jsem zvědavá, zda k něčemu byla 🙂
Rok a čtvrt. Výsledky nemáme žádné, teprve příští týden první konzultace. Vy jak dlouho? To bylo první iui?
@aptacek my se snazime 11.mesicu.. ano, první iui.. mame horsí pohyblivost spermii. Meli jsme jit na první iui už minuly mesic, ale folikul prasknul drive, tak jsme to propasli.. jinak krome spermiogramu mam vse asi ok, teda jeste nevim jak jsou na tom moje vejcovody... pokud tohle iui nevyjde, pujdu jeste na druhe a pote kdyby zase nevyslo, tak bych chtela jit na pruchodnost vejcovodu a pote zase zkouset iui.. ale to je jeste hodne dopredu. Pristi tyden jdu na krev a tam zjistim, zda iui vyslo nebo ne.
Tak u mě 8dp ráno nic...tak uvidíme no 🤔
@denisa3101 vidím vidím 🙂 jen tak dál. Já uvidím zítra, to bude 10dpo
@denisa3101 krásný, Deni, tak hlavně ať sílí, paradicka...a drzim palečky ✊️
Tak to u mě to zase neklaplo, když tam mám úplne prd a jsme stejně 😏
@llenka_li ahojky, nezoufej. Sice nekdo ma druhou čarku uz 8DPO, ale jistejší je to 10DPO 🙂 ja treba testovat nebudu vubec, protoze mi pichli pregnyl a minule se mi drzel az do 11DPO , to jsme mela na testu //, takze pockam na ty krevní testy. Zkus jeste dva dny vydrzet a ve ctvrtek testuj znovu.

@simi1510 a kromě toho motani ještě něco? Vím, ze to má každá úplně jinak. Já neměla ani u jednoho ze svých tehu příznaky...až po vynechání. A to jen, ze se mi zvětšila prsa, jinak mi vůbec nic nebylo..;) a 9dpo až odpo? To je úplně stejně jako Julli ;)