icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
radunkap
9. kvě 2017

@denisa3101 Krááásnéé🙂 Nějaké příznaky máš? Jen ať sílí ❤

@llenka_li nezoufej, je strašně brzy podle mě, testuj až tak 10-12 DPO

lory303
9. kvě 2017

@denisa3101 ty priznaky by me taky zajimaly, zda jsi do testovaní mela nejake priznaky? zda te bolely prsa nebo tak neco? ja citim jen podbrisek, ale asi to bude po tom utrogestanu.

lory303
9. kvě 2017

@denisa3101 jinak moooc gratuluji 🙂😍

llenka_li
9. kvě 2017

@radunkap tak naději ještě mám, ale jinak 9-10dp už by musel vylézt dusík. To bude zase zklamání, už to vidím 🙈

denisa3101
9. kvě 2017

@lory303
@radunkap
Holky příznaky nemám ... Klasické povolování podbřišku mám každej měsíc :/ ale 6 DPO večer jsem měla asi teplotu .. hořelo mi celý tělo a googlila jsem a mohla to bejt "nidace" no takze tak jinak prsa ani nevolnosti zatím žádné ale to jsem neměla ani u předchozích těhu ...

radunkap
9. kvě 2017

@llenka_li Já dnes taky 8 DPO a budu testovat asi až v pátek.. A taky se cítím jako netěhotná, takže uvidíme ☹

llenka_li
9. kvě 2017

@lory303 to je hrůza, to čekání nekonečne s tím pregnylem teda..😄 Jj, do 10dp nepropadam panice 😂 a kdy to mas dostat?

simi1510
9. kvě 2017

@denisa3101 já vidím!!!!!!!!!!! 🙂

lory303
9. kvě 2017

@denisa3101 ty jooooo, v dobrem zavidim :-* me prave prsa nebolí vubec a to jsem 7DPO. Jen jsme meli s pritelm o vikendu sex a strasne me to bolelo, jako by tlacilo na vajecnikach, takovou bolest jsem u sexu nemela nikdy, rikam si zda to není utrogestanem.

simi1510
9. kvě 2017

@llenka_li Jak říkám, já viděla 9DPO, a v teorii cca 10-11 dpo to pak už je víceprocentní, že je vidět. Ten 8DPO je pro někoho ještě brzy, záleží, kdo jak má nidaci 😉

denisa3101
9. kvě 2017

@simi1510 😊😉

@lory303 no s tím sexem okolo toho 6 DPO mě sex tak bolel :/ a včera byl sex a trošku jsem špinila 🤔 závidět ještě není čemu až bude na všech regulérní a jasná druhá // 😊😉 mě prsa neboli a nikdy nebolely v těhu a nikdy jsme nepoznala těhu pokud mi nemeskala ms ...

simi1510
9. kvě 2017

@denisa3101 hele neboj, já jsem dneska 4+5 a příznaky nic 😀 spíš jako tedy únava, ale to může být i počasím, prsa nějak bolí spíš po vstávání, jak když jsou přeleželá.

Ale moc gratuluji a držím palce, ať to sílí. Mám z tebe radost!!!!

llenka_li
9. kvě 2017

@radunkap já jsem se pravé celou dobu cítila jinak, až teda teď jsem znejistila a spis mám pocit, ze jsem si to vsugerovala...🙄

alli005
9. kvě 2017

@llenka_li kočko, už zase testuješ takhle brzo ? zkus vydržet aspoň do čtvrtku, takhle se fakt zbytečně nervuješ, je ještě moc brzy na nějaké duchy... 😉 takže nedělej předčasné závěry a nestresuj se, že to zase nevyšlo, vždyť to vůbec nemůžeš ještě vědět, fakt.

simi1510
9. kvě 2017

@llenka_li Nezoufej hele. Toto je pak právě to, kdy člověk je zase zoufalý, ale přitom je jen brzy... Držím palečky, ať něco vykoukne zítra! 🙂

lory303
9. kvě 2017

@llenka_li jj.čekání je nejhorší. Já ani nevím kdy to mam dostat. Tento mesic jsem mela ovulku uz 12DC, tkaze se mi posunula lunearni faze, ale beru utros a ten posunuje ms. Takze az ho vysadim, ms dorazi. Ve stredu 17.5. jdu na krevní testy a kdyz nebudu tehu, tak uz si utroš nevemu a ms dorazi.

llenka_li
9. kvě 2017

@simi1510 ale 8 už bys bývala taky vykoukala, protože 9dp už byl hezky duch..no uvidíme, stejnak s tím nic neudělám..a do čtvrtka tomu ještě dávám sanci...

llenka_li
9. kvě 2017

@simi1510 dekuju, Jj, hlavu vzhuru, není nic ztraceno, já vím ☺️

aptacek
9. kvě 2017

@simi1510
@llenka_li
Mně je pro změnu od rána nějak zle. Asi na mě leze chřipka, mám rýmu, je mi zima, motá se mi hlava a žaludek hrozně na vodě. Všichni kolem nemocný, tutove lehnu taky ☹

lory303
9. kvě 2017

@denisa3101 tak ted si mi dala malinkou nadeji s tim sexem, ze te to taky bolelo. A jinak pichaní v podbrisku nejake mas? promin za tolik otazek, ale jsem nedočkava do 15.5. nez zjistim jak na tom jsem 🙂

llenka_li
9. kvě 2017

@lory303 takže musíš vydržet ještě 8 dnů, ale 12dp už by pregnyl neměl druhou čárku ukázat...

lory303
9. kvě 2017

@llenka_li ja vím, že ne, ale bojim se testovaní ☹ radeji pockam na krevni test at mi to oznami dr.a rekne k tomu vic...

denisa3101
9. kvě 2017

@lory303 pobolívání mám kazdej den jak na ms i tak divně :/ ani nevím jak to popsat a myslím že bylo toho 6 DPO i takové píchnutí :/ no a plus ta teplota a bolestivý sex a nakonec včera i špinění ... A ms čekám 16.5 ....

llenka_li
9. kvě 2017

@aptacek pocit jako na chřipku patří taky mezi příznaky ;) já se tak cítila cely minuly týden, teď už jen cítím prsa ze stran a mám pocit, ze budu mít nějaký zánět, mykozu, včera po sexu mě to dost pálilo a dneska jsem taky měla trochu svědění, teď už dobrý, tak uvidíme..😝🙈

llenka_li
9. kvě 2017

@lory303 no je to docela zklamání ten bílý test 😏 jsem moc zvědavá a drzim palečky, aby to vyšlo ;)

llenka_li
9. kvě 2017

@alli005 já to proste déle nevydrzim 😋😄 a i když testuju s tím, ze tam nic nebude, když pak vidím jakého krásného ducha má Deni a jsme úplně stejně, tak se samo zklamání dostaví...

aptacek
9. kvě 2017

@llenka_li nejradši bych zalezla pod deku, jak je mi blbě. Hlava se mi točí i v klidu. To se spíš spojila chřipka a PMS 😀 😀 já záněty trpěla hodně, používám delší dobu laktacid na mytí proti mykoze a musím zatukat, ale super 👍

simi1510
9. kvě 2017

@aptacek A jééééééééje ☹ Tak držím palce, at to nechytneš a je to jen nějaké přechodné!

simi1510
9. kvě 2017

Já se naučila Herbalon - kontryhelový,, pak je i s kaštanem, s měsíčkem. A za mě super, holky si to chválí i po porodu

verusch
9. kvě 2017

@jullli vidis jo

Strana