Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@denisa3101 ty priznaky by me taky zajimaly, zda jsi do testovaní mela nejake priznaky? zda te bolely prsa nebo tak neco? ja citim jen podbrisek, ale asi to bude po tom utrogestanu.
@denisa3101 jinak moooc gratuluji 🙂😍
@denisa3101 já vidím!!!!!!!!!!! 🙂
@denisa3101 ty jooooo, v dobrem zavidim :-* me prave prsa nebolí vubec a to jsem 7DPO. Jen jsme meli s pritelm o vikendu sex a strasne me to bolelo, jako by tlacilo na vajecnikach, takovou bolest jsem u sexu nemela nikdy, rikam si zda to není utrogestanem.
@denisa3101 hele neboj, já jsem dneska 4+5 a příznaky nic 😀 spíš jako tedy únava, ale to může být i počasím, prsa nějak bolí spíš po vstávání, jak když jsou přeleželá.
Ale moc gratuluji a držím palce, ať to sílí. Mám z tebe radost!!!!
@llenka_li jj.čekání je nejhorší. Já ani nevím kdy to mam dostat. Tento mesic jsem mela ovulku uz 12DC, tkaze se mi posunula lunearni faze, ale beru utros a ten posunuje ms. Takze az ho vysadim, ms dorazi. Ve stredu 17.5. jdu na krevní testy a kdyz nebudu tehu, tak uz si utroš nevemu a ms dorazi.
@denisa3101 tak ted si mi dala malinkou nadeji s tim sexem, ze te to taky bolelo. A jinak pichaní v podbrisku nejake mas? promin za tolik otazek, ale jsem nedočkava do 15.5. nez zjistim jak na tom jsem 🙂
@lory303 pobolívání mám kazdej den jak na ms i tak divně :/ ani nevím jak to popsat a myslím že bylo toho 6 DPO i takové píchnutí :/ no a plus ta teplota a bolestivý sex a nakonec včera i špinění ... A ms čekám 16.5 ....
Já se naučila Herbalon - kontryhelový,, pak je i s kaštanem, s měsíčkem. A za mě super, holky si to chválí i po porodu

@denisa3101 Krááásnéé🙂 Nějaké příznaky máš? Jen ať sílí ❤
@llenka_li nezoufej, je strašně brzy podle mě, testuj až tak 10-12 DPO