icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
nikynikol25
9. kvě 2017

Tak nakonec těhotná nejsem ani předtím jsem těhotná nebyla tak ten clean blue i ten mamatest delal falesny duchy,asi se budu spolehat Jen na digitalni testy,tak jsem s toho docela smutna,ze to nevyslo😢tak už nevím co udělat☹

janajens
9. kvě 2017

@nikynikol25 u me to same clearblue ukazal plus a nic z toho pak prisla divna ms a testy bile😢

janajens
9. kvě 2017
nikynikol25
9. kvě 2017

@janajens tak na ty testy neni spolehlivost,ani na ten mamatest,3 dny my dělal duchy,ja mám do ms ještě 18 dnů

nikynikol25
9. kvě 2017

@janajens teda mam 16 dnů

lory303
9. kvě 2017

@denisa3101 dobre, moc dekuji za informace 🙂 tobe drzim palce at je vse v poradku 🙂

nikynikol25
9. kvě 2017

@monikafrystakova zkus vyfotit na světle,ale takhle vypadá ze je.

jullli
9. kvě 2017

@verusch pokud nemeris bt bohuzel neni prokazatelne ze ovulace byla ;)

volfikovi
9. kvě 2017

@simi1510 Máme se skvěle 🙂 včera sem překonala sama sebe a sedla do letadla . Manžel pilotoval no romantika to teda nebyla jelikož me se dela zle jen vlezu na štafle natožpak do letadla navic foukal vítr tak to trochu hazelo , ale proleteli jsme se hezky 😝 . Na mimco nemáme ani pomyšlení což me překvapilo , ale Tobě to moc přeji 😘

monikafrystakova
autor
9. kvě 2017

@nikynikol25 diky za odpoved, ano byl pozitivni a ted mam doma skoro dvouleteho prcka 😀

simi1510
9. kvě 2017

@nikynikol25 ono to může být, ale odejde to, neudrží se.... Ale kdo ví no pak.

Určitě to vyjde brzy 😉

simi1510
9. kvě 2017

@nikynikol25 Nehledě, že pokud jsi měla třeba ovu, tak reagovaly testy na ní 😉

denisa3101
9. kvě 2017

Dělala jsem ještě jeden test prodává se na netu ale i v benu lékárně ...

simi1510
9. kvě 2017

@volfikovi to je skvělý! Hlavně si užívej!!! 🙂 A děkuju 🙂

simi1510
9. kvě 2017

@denisa3101 Já mám z tebe takovou radost! Ať to kouká vydržet a sílit!

nikynikol25
9. kvě 2017

@simi1510 slyšela jsem o jednych velmy dobrych tabletach I my he doporucila kamaradka,ktera je brala,hned po nich otehotnela,tak si je koupim take v lekarne stojej 380kc.

janajens
9. kvě 2017

@denisa3101 krasne gratulace

nikynikol25
9. kvě 2017

@simi1510 ani nevím jestli ta ovulace fakt byla,po ovu testu to nepoznam,bt je furt nahoře,ale těhotná nejsem,nechapu to

nikynikol25
9. kvě 2017

@simi1510 ja nevím nu☹

simi1510
9. kvě 2017

@nikynikol25 Nevím, těžko soudit, ani jeden nevypadá 100% pozitivně. Je možné, že je to teď anovulační cyklus a nebo se ovu opozdí.

Co ti kamarádka poradila za tabletky?

denisa3101
9. kvě 2017

@janajens dekujiii snad je to na dobré cestě

aptacek
9. kvě 2017

@denisa3101 to je super 🙂 já chci taky 😀

simi1510
9. kvě 2017

Holky, myslíte, že když minulý týden byl na digi testu 1-2, že když ho zkusím teď, že by mohlo být už 2-3? Nebo raději ještě nějaký ten den počkat? :-/

Poslední ms 6.4., ovu 21.4., dneska 18dpo, 7 dní zpoždění

vanea
9. kvě 2017

@simi1510 já to vždycky zkoušela přesně po 7 dnech a vždycky se to o ten týden posunulo =) a jak ti je vůbec??=)) 🤰

vanea
9. kvě 2017

@nikynikol25 vypadá to jako anovulační cyklus, měříš i BT a děláš graf, jak ten vypadá? podle něj ovulka byla? :X

simi1510
9. kvě 2017

@vanea kromě hrozné únavy nějak nic 😀 jsem v pohodě, prsa přestávají... i když chlap stále na mě, že se mu kulatím a rostu, hlavně v prsou, že si prý budu za chvíli šít podprsenky 😀

Ale nevolnosti zatím žádné, občas jen nechuť k jídlu, občas víckrát do hodiny na záchod, bradavky už přestávají, spíš prsa občas po ránu bolí ze stran, jak když jsem si je přeležela.

A co ty? Jak vám je zlatíčka? 🙂

nikynikol25
9. kvě 2017

@vanea bt mám takový

vanea
9. kvě 2017

@simi1510 jé no tak to si to krásně užíváš, jen tak dál :D muž ať si tě hezky hýčká a hezky sleduje, jak se všecko mění, je to úžasné co se s tím tělem všecko děje:D u doktora už jste byli na čumendu, nebo je ještě brzy?=))

a my dobrý, jsem ve fázi, kdy si to taky konečně užívám a říkám si, že takto by to šlo, to bych mohla být těhu klidně pořád :D bříško je hezké, prcek mně vytrvale okopává, občas se tam nějak hnízdí a převaluje, takže se furt musím usmívat jak pitomec (je jedno co zrovna dělám:D) ve čt jdeme na 2.screen, ale integr. triple dopadl líp než NT screening, takže už se tolik nebojím=) a chlapa mám taky furt přilepeného na prsách, případně na pupku, když se to tam zrovna mele :D

nikynikol25
9. kvě 2017

@simi1510 ja nevím teď jak se přesně jmenují,musím se ji přesně zeptat.

vanea
9. kvě 2017

@nikynikol25 no tak pokud měříš poctivě, tak dle teploty to vypadá, že ovulka byla =) tak se na testy vyprdni, třeba si jeden z těch lidí, co je prostě nemá úplně pozitivní :/ takhle to vypadá, že jsi 10DPO, to je ještě brzo na nějaké závěry....teplota padá dolů až těsně před/při MS, u těhu zůstává nahoře...zkus testík až budeš meškat (jestli jste se teda okolo toho 29.4 snažili) a uvidíš no =)

Strana