Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@simi1510 no tak supr, tak pak hlas, kdy mám držet palečky :D ono je fakt, že lepší později, ať se nemusíš moc nervovat...to je stejně hrozné, člověk se furt klepe:D já se uklidnila až teďka trochu...jinak jsem byla uzlíček nervů:/ kéž by byl nějaký test, co by se udělal hned na začátku a 100% všecko odhalil a řekl:D
a jo no, já si připadám jak exot, hlavně v práci, někdo mi něco říká a já se najednou začnu úplně nesmyslně křenit a nikdo nechápe proč :D teďka už na to teda mají větu "jo ona je vlastně těhotná" :D ale naštěstí to nemyslí zle, spíš si dělají srandu, těhulí tam máme plno =)) a děkuju! už ve čt juchů 😍 snad už mně nic nebude děsit:X
aa vitamíny..no já ze začátku brala tu listovku (800 denně) až do konce 4 měsíce (dýl to nemá moc smysl) a k tomu taky vitamíny od elastiq, ale ty taky jen do konce 4 měsíce:D a pak už nic, nebaví mně to už jíst:/ doktor mi vždycky bere krev kvůli živinám a chybělo mi ze začátku železo (ale já s tím mám potíž dlouhodobě), tak jsem brala železo, ale samo se to nějak upravilo a teď už je to ok, jinak pak mám brát magnézko a vápník. Magnézko jsem koupila nějaký lepší šumák, ale je mi z toho blbě, takže radši snesu pár nějakých píchanců břicha během dne...a vápník jsem zatím nepořídila, přejídám se mákem a jogurtama :D tak uvidíme co příště krev no =) ale jako cítím se dobře, takže nemám potřebu to jíst, když to vyloženě není nutné a nechybí mi nic zásadně..
@vanea Připitomělý úsměv = je těhotná 😀 dobrý 😀 😀 😀
Jako je to pravda, člověk se po tom špatném částečně bojí, první prohlídka, pak další, pak výsledky, pak ultrazvuk, pak toto a tamto... A o porodu pak nechci ani nic slyšet raději 😀 😀 😀
já se asi raději vrátím k té samotné listovce a uvidím, co a jak dopadne. Jestli něco bude chybět nebo ne.
A mám radost, že se ti daří dobře! A kolik máš teď nahoře schválně, co chutě a tak? 😀
Jinak jsem si teď holky objednala pizzu a salát. Chlapovi je nějak divně, asi to prožívá za mě 😀
@simi1510 Jojo, k tomu přidej ztráty paměti, nepřítomný výraz, ztráta slovní zásoby, neohrabanost (furt něco pouštím a vším třískám:D :D ) a jsem jasná že jo :D a to ještě nekojím, jsem prostě jen unavená a spokojená:D
a jasný, to je nejlepší..zas jestli ti nic neschází, tak je podle mně zbytečné do sebe sypat nějaké prášky🙂 ale tak jak kdo chce...mi to přišlo důležité v tom 1.trimestru, kdy se všecko vyvíjí, to je lepší to nepodcenit =)
aaa chutě jako nic moc:D jenom jsem měla větší apetit (teď už ne, nějak se mi scvrknul žaludek, nesežeru toho tolik O.o možná je to větší dělohou?) ale jako jím furt to samé víceméně, neodpírám si dobrůtky, když mám chuť... ale palačinku zakusovanou klobásou a dortem nejím, kyselé stále nemám ráda:D no a váha mi poskakuje, hubnu, pak naberu, pak zhubnu..aktuálně dneska 53,5kg, ale včera to bylo 53, takže já to nějak beru s rezervou...v průkazce mám zatím úbytek, ale nějak to neřeší, prý rostu pěkně=)

@simi1510 děkuju za info 😘 no já jsem strašně napnutá 🙂