icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
aptacek
9. kvě 2017

@simi1510 děkuju za info 😘 no já jsem strašně napnutá 🙂

simi1510
9. kvě 2017

@aptacek já na vás taky, a taky na sebe, až zítra budu volat doktorovi, co vymyslí za termín 😀

aptacek
9. kvě 2017

@simi1510 tak to jsem zvědavá, už bude brzo na UTZ něco vidět 🙂

lory303
9. kvě 2017

@aptacek tyyyyyyyyyy jo, gratuluji 😍

aptacek
9. kvě 2017

@lory303 na gratulky je brzo 😀 zatím je to mooooc slabý. Ale děkuju 😍

radunkap
9. kvě 2017

@aptacek to je parada🙂 jen at sili🙂

aptacek
9. kvě 2017

@radunkap děkuju

sticker
vanea
9. kvě 2017

@simi1510 no tak supr, tak pak hlas, kdy mám držet palečky :D ono je fakt, že lepší později, ať se nemusíš moc nervovat...to je stejně hrozné, člověk se furt klepe:D já se uklidnila až teďka trochu...jinak jsem byla uzlíček nervů:/ kéž by byl nějaký test, co by se udělal hned na začátku a 100% všecko odhalil a řekl:D

a jo no, já si připadám jak exot, hlavně v práci, někdo mi něco říká a já se najednou začnu úplně nesmyslně křenit a nikdo nechápe proč :D teďka už na to teda mají větu "jo ona je vlastně těhotná" :D ale naštěstí to nemyslí zle, spíš si dělají srandu, těhulí tam máme plno =)) a děkuju! už ve čt juchů 😍 snad už mně nic nebude děsit:X

aa vitamíny..no já ze začátku brala tu listovku (800 denně) až do konce 4 měsíce (dýl to nemá moc smysl) a k tomu taky vitamíny od elastiq, ale ty taky jen do konce 4 měsíce:D a pak už nic, nebaví mně to už jíst:/ doktor mi vždycky bere krev kvůli živinám a chybělo mi ze začátku železo (ale já s tím mám potíž dlouhodobě), tak jsem brala železo, ale samo se to nějak upravilo a teď už je to ok, jinak pak mám brát magnézko a vápník. Magnézko jsem koupila nějaký lepší šumák, ale je mi z toho blbě, takže radši snesu pár nějakých píchanců břicha během dne...a vápník jsem zatím nepořídila, přejídám se mákem a jogurtama :D tak uvidíme co příště krev no =) ale jako cítím se dobře, takže nemám potřebu to jíst, když to vyloženě není nutné a nechybí mi nic zásadně..

simi1510
9. kvě 2017

@vanea Připitomělý úsměv = je těhotná 😀 dobrý 😀 😀 😀

Jako je to pravda, člověk se po tom špatném částečně bojí, první prohlídka, pak další, pak výsledky, pak ultrazvuk, pak toto a tamto... A o porodu pak nechci ani nic slyšet raději 😀 😀 😀

já se asi raději vrátím k té samotné listovce a uvidím, co a jak dopadne. Jestli něco bude chybět nebo ne.

A mám radost, že se ti daří dobře! A kolik máš teď nahoře schválně, co chutě a tak? 😀

Jinak jsem si teď holky objednala pizzu a salát. Chlapovi je nějak divně, asi to prožívá za mě 😀

aptacek
9. kvě 2017

Poslední, zaschnuty 🙂

jullli
9. kvě 2017

@simi1510 neberu vubec nic ted na jare a v lete jsou vitaminy zbytecne...
Jim zdrave a vyvazene

vanea
9. kvě 2017

@simi1510 Jojo, k tomu přidej ztráty paměti, nepřítomný výraz, ztráta slovní zásoby, neohrabanost (furt něco pouštím a vším třískám:D :D ) a jsem jasná že jo :D a to ještě nekojím, jsem prostě jen unavená a spokojená:D

a jasný, to je nejlepší..zas jestli ti nic neschází, tak je podle mně zbytečné do sebe sypat nějaké prášky🙂 ale tak jak kdo chce...mi to přišlo důležité v tom 1.trimestru, kdy se všecko vyvíjí, to je lepší to nepodcenit =)

aaa chutě jako nic moc:D jenom jsem měla větší apetit (teď už ne, nějak se mi scvrknul žaludek, nesežeru toho tolik O.o možná je to větší dělohou?) ale jako jím furt to samé víceméně, neodpírám si dobrůtky, když mám chuť... ale palačinku zakusovanou klobásou a dortem nejím, kyselé stále nemám ráda:D no a váha mi poskakuje, hubnu, pak naberu, pak zhubnu..aktuálně dneska 53,5kg, ale včera to bylo 53, takže já to nějak beru s rezervou...v průkazce mám zatím úbytek, ale nějak to neřeší, prý rostu pěkně=)

simi1510
9. kvě 2017

@jullli tys ani předtím nic nebrala, co si tak pamatuji 🙂 Tak já nemám problém s ovocem/zeleninou, jíst vyváženě. Jen tedy neumím obětovat bílé pečivo a chleba. To už jsem neuměla ani předtím s trenérem 😀

simi1510
9. kvě 2017

@vanea Tak to jsi hubená hele 😀

jullli
9. kvě 2017

@simi1510 ani u syna jsem nebrala presne tak, ja mam na vitaminy vyhraneny nazor ;) takze neberu nic. Samozrejme vim ze dostanu zase zelezo jelikoz ho mam proste malo ale vitaminy jako takove ne..

kstablova
9. kvě 2017

@simi1510 já beru femibion.první trimestr femibion 1 a teď femibion 2.je dražší, ale pry dobrý 👍

jullli
9. kvě 2017

@simi1510 nehlede na to ze stale zvracim takze by to byly ponekud vylozene penize :D

vanea
9. kvě 2017

@simi1510 ztrácím svaly a nabírám špekáče :D ale je mi to buřt, hlavně ať je prcek spokojený s občasnou palačinkou a gumovýma medvídkama:D po porodu už si dá jen mlíko 😂

simi1510
9. kvě 2017

@jullli stále????????? Já myslela, že už je to lepší ☹

simi1510
9. kvě 2017

@vanea cože? 😀 palačinku s gumovými medvídky? 😀

simi1510
9. kvě 2017

@kstablova říkala jsem si, že se k němu vrátím no

vanea
9. kvě 2017

@simi1510 no nééé narááz :D šmankote :D tak špatně na tom (zatím) nejsem 😂

simi1510
9. kvě 2017

@vanea už jsem se lekla 😀 byla by to divná kombinace 😀

jullli
9. kvě 2017

@simi1510 jj staale zrovna dnes uz jsem myslela ze to prejde ale proste stale nic.
Ikdyz uz to neni tak caste

simi1510
9. kvě 2017

@jullli to mimi ti dává tedy zabrat pěkně. Měla si to i dříve u malého?

jullli
9. kvě 2017

@simi1510 nene u maleho jsem nevedela ani ze jsem tehotna ;)
Ani jednou zvwdnuti taludku zvraceni no proste nic...
Ted uz 15tt a ja stale u misy :D

simi1510
9. kvě 2017

@jullli pekna to budoucnost 😀

jullli
9. kvě 2017

@simi1510 no doufam ze u 20tt se to konecne prelomi :D
Takze uzivej ze ti neni zle

llenka_li
9. kvě 2017

@simi1510 zkoušela jsem i teď cemio...něco tam vykoukam, když se hodně snažím, ale rozhodne to není jako má @aptacek. Nejde ani vyfotit a dost možná je to je ryska, není to tak široký...uvidíme zitra..to budu 9dp.

simi1510
9. kvě 2017

@jullli já si to zatím užívám, když mi nejdou nazpátek ty blbé vitamíny 😀

A tobě přeji, ať se to konečně zklidní! Se ti blíží už ten ultrazvuk viď?

Strana