Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Jdu se venovat manzelovi, zitra vam vsem napisu😍
@simi1510 to je pravda, teď jsi mi to připomněla, od 1dp mám sny, denně a hrozné žive a ráno a jsem strašně brzy vzhůru ...dávno před budikem...a odpo jsem taky hodně unavená. Ale teď jsem třeba v pohodě...
Ty se mas, ze už mas alepoň po tom šílenem termínu MS, z toho mám hrůzu...😏
Já jsem ještě včera a cely týden před tím vyklizela pudu toho našeho domku, tahala jsem takové těžké věci a včera už mě taky hodně bolel kříž..dneska jsem se valela cely den, takže zitra mě čeká úklid doma..tu návštěvu dr ti úplně závidím, srdíčko být nemusí, ale hlavně, ze bude odpovídat cca a bude kde ma být..
@llenka_li tak já právě minule měla i ten příšerný sen, že všude samá krev a mimi žádné... a bylo to tak živé, že jsem se toho jak jsem se probudila zděsila a nevěděla, co je pravda a není... V noci se probouzím, nevím jak si lehnout a ráno, když se probudím, tak bolest prsou, jak přeležení ale není to tak (dřív jsem na to nijak nereagovala).
Tak ty ho přežiješ taky 😉 neboj se! Ms nepřijde.
Neboj se, jestli je mimi v pohodě, tak to zvládne, hlavně že si dneska odpočívala. Já třeba v pondělí zase dělala na chalupě na zahradě, to samé po čarodkách....
Doufám no, že bude na správném místě a nemusí být hned srdíčko, ale aspoň aby to na to vypadalo. Loni jsem měla jen gestační váček, žloutkový váček se přes víkend ztratil a bylo to v pytli no....
A taky se dočkáš pak návštěvy lékaře! Věřme, že jsme si smůly vybraly 😉
@simi1510 mas pravdu, bude to už dobre 🙂 je hrozné mít místo radosti strach 🙈 špatný přístup ;)
Ty sny jsou někdy hrozné, no, taky jsem vždycky chvíli mimo. Ale zase je dobrý, jak se člověk těší na ráno na další testik 😁 je neuvěřitelný, když se po té spoustě bílých testu něco objeví, je to růžové a v limitu....😍
@radunkap Ježíš, jak se ti to podařilo, zapomenout testovat? Ale pokud jsi moc nepila, tak myslím, ze druhá ranní taky není naredena...;)
@radunkap to neznamená, ze je něco špatne. Já mám také čárky jako Deni měla včera a jsme stejný dpo, každému se vajíčko uhnizdi jindy, takže produkování hcg začne taky každému jindy. Důležité je, ze sílí 🙂)) drzim palečky..✊️
@jullli snad jo 😍 je to taková úleva tam tu čárku vždy najít. Jsem trosku poznamenaná tím neúspěchem předminulý mesic..🙂
@llenka_li pěkný skok 😊 takový u mě byl včera a zdá se mi že dneska jsou stejný 😂 no uvidíme zítra a pak budu co 2 dny testovat
@llenka_li snad mas pravdu. I koukám, ze @denisa3101 měla pozitivní ovu test 13-14DC. Já ho mela 15-16DC. Njn víkend rozhodne 🙂 jen bych hlavně ráda věděla, jestli volat do CARu, když jsme v úterý objednaný..
@llenka_li jeee teď koukám ze ti pěkně sílí testiky, to je super😘potichu gratuluji a držím palce
@milyeli Ahojky,ještě určitě testuj. U pozitivního ovu testu musí být testovací čárka výraznější než testovací..to poznáš 😉a doporučuji testy Comfort, mají více barviva 😉

@radunkap jéééé my máme s přítelem 23. 1. třetí výročí, a 21. 1. má přítel narozky 😀