Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@vanea mám se baaaajo, dikyy. Zatím se cítím dobře. Občas se někde něco z tehulich příznaků projeví, ale dobrý. Mám za ssebou druhý screening a snad je všechno v pořádku. Kočárek ještě vybírám, pořád si říkám, že je ještě čas 🙂 A co Ty? Jak to jde?
@evzenie2016 No tak to je super =) mám to asi podobně, po 2.screeningu už taky máme, tak jsem konečně docela klidná a můžu si to užívat:D nakupovat jsem ještě nezačala, ale už to tak pomalu plánuju a těším se na mateřskou, až nebudu muset 2 hodiny denně dojíždět do práce :D a nechávali jste si říkat pohlaví, nebo budete překvapení?🙂)
Vyrazila jsem pritelovi pro tu knížku Deníček moderního fotra a šla jsem okolo odběru krve, tak jsem si ji nechala vzít 🙈 v pondělí a ve středu zopakuji, třeba mě to trochu uklidní. Nebo budu mít alespoň jasno ;)
@llenka_li já měla taky takové testiky, byla jsem z toho vynervovana, pak jsem si koupila digitální a ten mě docela uklidnil a pak testiky začali pěkně silit..ale dlouho jsem mela slabší čárky, hlavně na mama testu..jinak podle mě pěkně ukazuje i z Benu lékárny, ten růžový..😉
jinak je mi tedy holky mizerně,včera se mi udělalo špatně i z obrázku masa na letáku 😅a.připadám si jak prejeta..příští týden jdu na kontrolu č.2 tak držte palce a z měsíc na první screening..bojím se a taky tesim ze se mi uleví 🙂..tedy doufám..
@karolinaba děkuji, ten mám teď doma. Koupila jsem si je, ty růžové Benu, když mi došly Cemio 🙂 Kdybych nedělala test 2x denně, tak by byl asi rozdíl vidět víc..😋 no do pondělka se asi jen tak neuklidnim. Ta MS je strašák...ale pořad si říkám, ze když už jsou čárky takové hezke a sílí, tak ze je snad vajíčko poradně zakousle ☺️ digitální budu dělat za hodinu ;)
☺️ dneska se mi přidala divná chuť, možná fakt až kovová v puse a motani hlavy, už jsem se 2x tak zamotala při zvednutí, ze jsem se musela chytit. Ještě, ze už to dnes řeknu příteli...;)
Holky, mně také témeř nic není 🙂 jen vždycky odpoledne / v podvečer je mi těžko a tak nějak divně, ale rozhodně ne na zvracení.
Tak uvidím v úterý, co se ukáže na UTZ 🙈
Holky hcg mám 63,2 😁😇😇🙏
@simi1510
Ne je to vyborne, ja mam tyhle jidla hodne rada hlavne tedy ted kvuli memu zazivani..
Syn snedl odpoledne 3 livance a ted na veceri dalsi 3 a to on mou zdravou stravu mooc nemusi :D
Tak to asi kamaradky mama mela nekvalitni olej, vzhledem k tomz ze se pouziva i na rizky ;) mu zustane jen vune chut jidla vubec nemeni napr. Jako olivovy olej.

@evzenie2016 jéé o tobě jsem hrozně dlouho neslyšela!! =))) jak se máš, co je nového, jak se cítíš? ❤🤰