icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
vanea
12. kvě 2017

@evzenie2016 jéé o tobě jsem hrozně dlouho neslyšela!! =))) jak se máš, co je nového, jak se cítíš? ❤🤰

evzenie2016
12. kvě 2017

@vanea mám se baaaajo, dikyy. Zatím se cítím dobře. Občas se někde něco z tehulich příznaků projeví, ale dobrý. Mám za ssebou druhý screening a snad je všechno v pořádku. Kočárek ještě vybírám, pořád si říkám, že je ještě čas 🙂 A co Ty? Jak to jde?

llenka_li
12. kvě 2017

@simi1510 no, zrovna ty mě vždycky tak potěší..;) ale nevadí. Dneska byla změna nejlépe vidět na Maxovi...sílí to pomalu a jsem čím dal nervoznejsi, jak se MS blíží...prepocitalavala jsem to a minuly cyklus přišla už po 13 dnech, takže neděle, pondělí...

vanea
12. kvě 2017

@evzenie2016 No tak to je super =) mám to asi podobně, po 2.screeningu už taky máme, tak jsem konečně docela klidná a můžu si to užívat:D nakupovat jsem ještě nezačala, ale už to tak pomalu plánuju a těším se na mateřskou, až nebudu muset 2 hodiny denně dojíždět do práce :D a nechávali jste si říkat pohlaví, nebo budete překvapení?🙂)

llenka_li
12. kvě 2017

Vyrazila jsem pritelovi pro tu knížku Deníček moderního fotra a šla jsem okolo odběru krve, tak jsem si ji nechala vzít 🙈 v pondělí a ve středu zopakuji, třeba mě to trochu uklidní. Nebo budu mít alespoň jasno ;)

juliia
12. kvě 2017

Co myslite? Jsem 23.DC, BT skace nahoru a dolu, jsem v tom laparoskopickem cyklu a svoje telo nepoznavam. Od vcerejsi noci me poboliva podbrisek. Mam pocity jako pred MS, dnesni ovulacni test. 1. vlhky, 2.po zaschnutí...pred tim temer snehobilo. Myslite, že to muze byt ještě předzvěst ovulace?

karolinaba
12. kvě 2017

@llenka_li já měla taky takové testiky, byla jsem z toho vynervovana, pak jsem si koupila digitální a ten mě docela uklidnil a pak testiky začali pěkně silit..ale dlouho jsem mela slabší čárky, hlavně na mama testu..jinak podle mě pěkně ukazuje i z Benu lékárny, ten růžový..😉

karolinaba
12. kvě 2017

jinak je mi tedy holky mizerně,včera se mi udělalo špatně i z obrázku masa na letáku 😅a.připadám si jak prejeta..příští týden jdu na kontrolu č.2 tak držte palce a z měsíc na první screening..bojím se a taky tesim ze se mi uleví 🙂..tedy doufám..

llenka_li
12. kvě 2017

@karolinaba děkuji, ten mám teď doma. Koupila jsem si je, ty růžové Benu, když mi došly Cemio 🙂 Kdybych nedělala test 2x denně, tak by byl asi rozdíl vidět víc..😋 no do pondělka se asi jen tak neuklidnim. Ta MS je strašák...ale pořad si říkám, ze když už jsou čárky takové hezke a sílí, tak ze je snad vajíčko poradně zakousle ☺️ digitální budu dělat za hodinu ;)

radunkap
12. kvě 2017

@llenka_li jak digi? Pochlub se🙂

llenka_li
12. kvě 2017

😍😍😍 11dpo

janajens
12. kvě 2017

@llenka_li nadherne gratuluji mooc

jullli
12. kvě 2017

@llenka_li No jeste aby tam nic nebylo to by bylo sakra divne ;) krasa gratuluji

llenka_li
12. kvě 2017

☺️ dneska se mi přidala divná chuť, možná fakt až kovová v puse a motani hlavy, už jsem se 2x tak zamotala při zvednutí, ze jsem se musela chytit. Ještě, ze už to dnes řeknu příteli...;)

simi1510
12. kvě 2017

@llenka_li nádhera!!! Gratuluji a at se drzi. Dej vedet co pak chlap, kdyz si mu to rekla 😉

simi1510
12. kvě 2017

@llenka_li ja jen rano nejak divne, ale pres den nic. Vracím se z chalupy, kdy jsme zase delali neco na zahradě....

Ja doufam, ze tam je skutecne uz mimi, i kdyz zadne nejak extra priznaky pro to nemam :-/

alli005
12. kvě 2017

Holky, mně také témeř nic není 🙂 jen vždycky odpoledne / v podvečer je mi těžko a tak nějak divně, ale rozhodně ne na zvracení.
Tak uvidím v úterý, co se ukáže na UTZ 🙈

llenka_li
12. kvě 2017

@simi1510 já u prvních dvou taky neměla žádné a dneska cely den taky vůbec nic, uklizela jsem a říkala jsem si, ze vůbec nic zvláštního necítím..ale teď k večeru už zase jo, prsa, břicho, to točení hlavy a ta chuť....to je dobre, neboj 🙂))

simi1510
12. kvě 2017

@llenka_li ja prave rano jen jak se probudim a clovek ma hlad, tak divný pocit, pak to prejde. Pak nemam naopak na nic chut... ale na chalupe nebyl problem sníst kolac a hned po tom nakladacku 😂

llenka_li
12. kvě 2017

@simi1510 jojojo to mám taky, ráno než se najim, tak mi je taky divné..;) těším se na tu tvou kontrolu 👏🏻😉

llenka_li
12. kvě 2017

@simi1510 fuuuj, to je teda dobrota 😝 chutě žádné nemám....

simi1510
12. kvě 2017

@llenka_li ja nevim, nejak mi to neprislo 😃😂

Ja jsem zvedava no, defakto 20 dpo (vcera) jsem dosáhla rovnocenných carek....

Jako nebudu zapirat, ze nejaky ten strach ve mne je, co tam uvidí, jestli je to ok....

jullli
12. kvě 2017

Holky tak ja vam udelam chute zrovna mi je dnes dobre :D

llenka_li
12. kvě 2017

Holky hcg mám 63,2 😁😇😇🙏

simi1510
12. kvě 2017

@jullli mas to pekne! Tak hlavne to neprivolat 😉

simi1510
12. kvě 2017

@llenka_li super! 🙂

jullli
12. kvě 2017

@llenka_li krasne hcg 🙂

@simi1510 no uprimne nevim jestli by vam to chutnalo ;) je to zdrava verze vlockovo-jogurtove livance s vinnym kamenem na kokosovem oleji. S bilym jogurtem a cokolada 90%

simi1510
12. kvě 2017

@jullli tak spatny by to byt uplne nemuselo ne? 🙂

Kamarádky mama delala palačinky na kokosovém oleji a pry to byl hnus :-/

jullli
12. kvě 2017

@simi1510
Ne je to vyborne, ja mam tyhle jidla hodne rada hlavne tedy ted kvuli memu zazivani..
Syn snedl odpoledne 3 livance a ted na veceri dalsi 3 a to on mou zdravou stravu mooc nemusi :D

Tak to asi kamaradky mama mela nekvalitni olej, vzhledem k tomz ze se pouziva i na rizky ;) mu zustane jen vune chut jidla vubec nemeni napr. Jako olivovy olej.

jullli
12. kvě 2017

@simi1510 to jsem napsala blbe ne napriklad. Chtela jsem napsat ze olivac treba chut zmeni :D

Strana