icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jullli
13. kvě 2017

@simi1510 no silene tohle u maleho neznam... Asi akrobat :D

simi1510
13. kvě 2017

@jullli aspon vis na co ho dat uz predem 😃

jullli
13. kvě 2017

@simi1510 nic nebude, doma bude :D :D

jarmarca
13. kvě 2017

Holky jak vypadaji ovu testy pred ms? Jsem 35dc,vytok mam spis vodovy a ovu test takovyhle...tehu test nemam,jinak bych samozrejme zkusila;)

llenka_li
13. kvě 2017

@radunkap uka fotku toho Maxe...já mám pořad takovou slabouckou čárku, mám strach 😢

jullli
13. kvě 2017

@jarmarca muzes byt tehu a nemusis vis kdy jsi mela ovu?

@llenka_li neboooj ten max mi silil az cca od 15dpo

llenka_li
13. kvě 2017

@simi1510 no jo, už jsem to povedela, včera..zašli jsme si na vecu a dostal knihu a digi test...Koukal a nemluvil, pak se opil 🙈😂 dneska už hlásí bříško a nesměla jsem jit ani s košem.

Ale mám nějaký slabý testy porad. Jsou pořad skoro stejne, tak mám strach...zitra nebo v pondělí ta mrcha 🙏🙏🙏

llenka_li
13. kvě 2017

@jullli jdu se hned podívat na tvé fotky..ale mě moc nesili ani comfort. Jenom trosinku..no uvidím ráno. Pořad nemám ty cemio...

jullli
13. kvě 2017

@llenka_li ja ze zacatku mela mamatest pak jsem od 15dpo testovala maxem tam slo hezky videt sileni

Jinak opravdu neboj a ty beres nejaky progesteron nebo jak dlouhoi mas normalne lf? Dnes jsi 12dpo?

simi1510
13. kvě 2017

@llenka_li ja mela Maxe taky slabsiho nejakou dobu 😉

simi1510
13. kvě 2017

@llenka_li ja taky nesmím vzit ani plnou prepravku 😃😂

llenka_li
13. kvě 2017

@jullli neberu žádné leky...dnes 12dpo a poslední dva cykly byla lf 13 a 14...

jullli
13. kvě 2017

@simi1510
@llenka_li
Je holky to se mate :D ja dneska lezla na skrin bez zidle stoupla jsem na supliky :D
A jedine co bylo bylo nadavani jak jsem prastena kdyz jsem nemohla slezt a sundaval me :D

llenka_li
13. kvě 2017

@jullli
@simi1510

No nezbývá než čekat, ale mám fakt strach..

jullli
13. kvě 2017

@llenka_li tak to mas lf krasnou 🙂 pro mimi jak delanou urcite to bude dobre jinak i hcg jsi mela krasne

llenka_li
13. kvě 2017

@jullli snad mu to vydrží ;)) ty jsi taky hustá 😂

llenka_li
13. kvě 2017

@jullli v pondělí si nechám hcg nabrat znovu 🙂 Jj, lf mám hezkou a i ty krevní testy mě mile prekvapily, čekala jsem hcg tak kolem 30, ale dneska nic moc....přijde mi, ze všem ty testiky sílí rychleji..

simi1510
13. kvě 2017

@jullli jeee, tak aspon ze zachrana byla. Ja jakmile udelam neco namahaveho, tak me chyta podbrisek.

Ted jsem se konecne najedla a je mi snad pomalu na zvraceni 🙈

simi1510
13. kvě 2017

@llenka_li ja 12 dpo takhle vecer

simi1510
13. kvě 2017

@llenka_li drzim palecky a urcite se to ted podarilo! Jen se nestresuj!

llenka_li
13. kvě 2017

@simi1510 ty poslední tři jsou dnešní, ráno Max a comfort a odpoledne Max...

llenka_li
13. kvě 2017

Teď mi přišla sms z Benu, mám tam cemio testy, tak pro ne dopo zajdu 🙂))

llenka_li
13. kvě 2017

@simi1510 já taky nemůžu nic moc namahaveho, jinak mě bolí...nevolno je mi naštěstí jen ráno, než se najim ☺️

simi1510
13. kvě 2017

@llenka_li vzdyt oproti vcerejsku i prevcerejsku jsou super! 🙂

jarmarca
13. kvě 2017

@jullli To moc nevim,podle bolesti tak pred 11 dny, pak jsem dva dny hodne slabe spinila...ale ted mit ovu je asi blbost co?🙂

jullli
13. kvě 2017

Me jedine co vadi je ze me boli a reze jizva po cisari :( a bude hur... Ale to je tak jedine na to jal rychle roste brisko nic neboli

jullli
13. kvě 2017

@jarmarca no pokud vis urco ze ovu byla tal to opravdu muze byt tehu.. Ale taky pokud ovi nebyla tak muze byt ovu a nebo proste jen nerovnovaha

llenka_li
13. kvě 2017

@simi1510 trosku, no, ale pořad je to nic moc 🙈 možná jen bláznim.. už aby byla alespoň streda ☺️

jullli
13. kvě 2017

@llenka_li jinak ty jsi mela to mimodelozni ze?
Asi bych osobne po terminu ms sla k doktorovi aspon treba cca 25dpo aby slo videt zda je v deloze. Jinak to te nechci vubec strasit... Tak se neboj urcp bude kde ma byt

radunkap
13. kvě 2017

@llenka_li uz je vybledly, zaschly. Fotila jsem ho ted, ale odpoledne mel stejne tlustou carku jako kontrolni a byl hezky ruzovy🙂 jinak ja dnes cely den makala na zahrade, vse me boli, uz nejen bricho🙂, ale zase jsem mela jinde myslenky, tak jsem rada🙂 uvidime, zitra bych podle kalendare mela zacit spinit a v pondeli by se mela naplno rozjet ms, ale doufam, ze bude vse v poradku...

Strana