icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
13. kvě 2017

@jullli s tim se asi neda nic delat vid?

radunkap
13. kvě 2017

Holky, kdy se vubec objednava k mudr??Kdy jste volaly??
A jeste mam jeden dotaz. Pristi vikend mame jet do termalu do Rajeckych, myslite ze muzu??

jullli
13. kvě 2017

@simi1510 bohuzel ne, jeste se mi sune placenta na pul na zadni na pul napredni steanu ve tvaru C tak se budeme modlit s dr aby neprirostla k jozve ale nastesti js hlidana tal to urcite lekari poznaji ;)

jullli
13. kvě 2017

@radunkap do termalu urco ne, jinal ja byla v 6+1 ted

llenka_li
13. kvě 2017

@radunkap ten je krásný a to jsi měla něco na testu dyl než já...a teď mas najednou silnější....🙄

@jullli Jj, jsem přesně 4mesice po laparo s mimodeloznim. Poznám to už podle krve, proto jsem na ni šla, v pátek a teď půjdu v pondělí a ve středu...při mimodeloznim neroste o 100% za dva dny...jinak bych chtěla vydržet s dr až do 8tt...
Achjo, nesili moc, vid?

jullli
13. kvě 2017

@llenka_li ale silii vubec te nechci vylekat :* neboj!!!

Ano ano vim ze se to pozna na hcg ale taly vim ze hcg nemusi rust 100% co dva dny lekari udavaji normalni narust i 70% spis jsem to myslela tak aby opravdu videli zda je tam kde ma

llenka_li
13. kvě 2017

@radunkap byla to 1.ranni moc?

llenka_li
13. kvě 2017

@jullli kdyby to lezlo dvojnásobně ob dva dny a neměla jsem žádné obtíže, vydrzim. Pokud to poleze min, pobezim hned k dr.
Nejvíc mě vylekala radunka, jak mě s čárkou předběhla..

simi1510
13. kvě 2017

@jullli drzim palce, jeste to by schazelo. Nemuze to byt jednoduche co?

simi1510
13. kvě 2017

@radunkap ja si volala ve stredu, jsem objednana na 19.5., kdy mam byt 6+1

simi1510
13. kvě 2017

@radunkap do termalu radeji ne, telo by se nemelo nahrivat. Stejne tak jako treba do sauny a nebo takovych tech teplých, horkych bazenu, jak jsou v aquaparcich

jullli
13. kvě 2017

@simi1510 tak ono po tom cisari nikdy neni..
Je tam hodne nastrah..
Ale co? Stoji to rozhodne za to...

jullli
13. kvě 2017

@llenka_li asi jsem slepa ale nezda se mi ze by predbehla ;) myslim ze jste na stejno mas jeste ted test? Zkus vecer ty jsou hezci

simi1510
13. kvě 2017

@llenka_li nenech se vynervovat tim, ze ji ma nekdo silnejsi nez ty. Každému roste přeci hcg rychleji, muze tam byt treba pak i vic jich.... Nehlede ze nikde neni psané, ze kdyz dneska treba ne pro tebe výrazný rust, tak zitra nebude opk 😉 a uvidis, ze cemio se vybarvi lepe 😉

simi1510
13. kvě 2017

@jullli to pak nejspis poznám sama... kvuli tomu myomu. Ten doktor me uz na to upozornoval minule. Kdyz jsem s nim probirala mozna rizika toho myomu, ...

llenka_li
13. kvě 2017

@jullli já furt piju a ted jsem byla curat..a ten poslední Max byl dělaný asi v 17h..zitra ráno udělám comfort a Max a pak nějak dopo cemio a večer udělám všechny tři. Jak dlouho před jste nepily a v kolik h dělaly test?

jullli
13. kvě 2017

@simi1510
Uvidis ze to pak bude dobry a treba tam nakonec uz ani nebude 🙂

llenka_li
13. kvě 2017

@jullli
@simi1510

Ale jinak holky, jste zlaticka 😘

jullli
13. kvě 2017

@llenka_li ja testovala dopoledne cca kolem 11 a nekdy kolem 19hod nepila jsem max tal hodinku vic urco ne

llenka_li
13. kvě 2017

@jullli takže ne první ranní, jo....🤔

jullli
13. kvě 2017

@llenka_li nene tu jsem snad testla max 13 a 14dpo mam ten pocit 🙂

simi1510
13. kvě 2017

@jullli uvidime no 🙂 dam pak vedet 🙂

simi1510
13. kvě 2017

@llenka_li ja zkousela s prvni ranni, ale na zacatku se mi nezdálo, ze by nejak extra silila. Pak spis kolem te pate seste, nebo osmé a devate vecer

kotito
14. kvě 2017

@radunkap tak ty kdyz jsi na lecich bys. Mela volat v pondeli,at se poradne domluvite.

kotito
14. kvě 2017

@radunkap kdy jsi to mela dostat?jinak ty termaly nevim.ja se mudry ptala ted na plavani ,rikala ze to v pohode,ale moc nikde nenahrivat.takze asi tak.

kotito
14. kvě 2017

@llenka_li ja testovala kolem 16-17. Hodiny testiky byly dlouho svetlounke.neboj ted to urcite vyslo 🤰

kotito
14. kvě 2017

Vsechno vydrzim ,ale ta nespavost je silena :-\ jsem zas vzhuru od 6ti ,v noci 5x wc.
Asi uz se telo trenuje na nespani ,az se miminko narodi.
No aspon uz bude obed hotovej 😂

radunkap
14. kvě 2017

@llenka_li jezis, ja te nechtela vynervovat☹ delala jsem ho odpoledne. Rano uz netestuju, protoze jsou mnohem slabsi ty carky. Neboj se niceho. To bL muj prvni silnejsi test od maxe. Zkus dnes odpoledne a hlavme moc pred testovanim nepij. ❤

radunkap
14. kvě 2017

@kotito ja na lecich nejsem, ja beru gynprodyl a mela jsem naposledy ve ctvrtek. Nikdy nemluvil o tom, ze bych mela vysazovat. Dnes mam zacit spinit a zitra se mi to ma poradne rozjet, tak snad uz bude dobry..kolik po vynechani se vola? Behem tydne mam zavolat?

kotito
14. kvě 2017

@radunkap u normalniho tehu treba tyden po meskani,ale ono to je jedno.objednaji te jak uznaji oni.jestli muzu rada a nehrozi u tebe mimodelozni,tak bych sla nejdriv v 7tt ani dcerka ani mimi ted 6+4 srdicko nemeli viditelne.u obou bylo videt az o dost pozdeji.a tech 14 dni cekani je hnus.nekdo ma srdicko ale uz v 6+0

Strana